Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostrzegam przed ośrodkiem wypoczynkowym neptun we władysławowie

Polecane posty

Gość gość

Własnie wróciłam z tygodniowego pobytu w tym ośrodku bliskość morza to jedyny plus tego miejsca powiem krótko domki brudne śmierdzące grzyby na ścianach i pająki cieknący kran w umywalce i zimna woda ponieważ w naszym domku popsuł się bojler niestety w tym osrodku istnieje mozliwosc tylko tygodniowych pobytów i z góry płąci się za cały tydzień pierwszego dnia zrobiłam w recepcji awanture i łaskawie nastepnego dnia przyszedł pan który "naprawił bojler" wiec 1 dzien wypoczynku bez ciepłej wody po nocach wrzaski i krzyki innych lokatorów a takze hałas dobiegający od sąsiadów zza sciany bo są to domki typu blizniak czyli domek na pół urlop zaczeliśmy od zakupu srodków czystosci i posprzątania domków oraz awantury w recepcji najgorszy urlop warunki krytyczne jak na te czasy i na wymagania wczasowiczów cena kosmiczna 180 zł za domek a w lipcu i sierpniu 280 / doba + opłata za prąd moim oraz zimno ponieważ domki są w jakimś parku/lesie i cały czas jest cień więc cały czas musiało się palić światło czułam sie jak w jakiejś dziczy totalna porażka ostrzgeam innych nic nie wypoczełam w tym ośrodku jest to istna porażka mógłby się zainteresować tym jakiś sanepid czy coś bo to nie nadaje się do zamieszkania przez ludzi nawet na 1 dobe masakra !!!

Gość gość
no dobra, ale takich ośrodków jest kilka, to przed którym ostrzegasz ?

Gość gość
rozumiem, ze jestes wzburzona, ale gdybys napisala to z uzyciem znakow interpunkcyjnych nie tylko przekaz wyszedłby jasny i zrozumiały to zdecydowanie wszystko wyglądałoby mniej histerycznie.

Gość gość
przed ośrodkiem neptun we władysławowie położóny na terenie parku linowego przy ul zeromskiego ( głównej drodze)

Gość gość
są to domki letniskowe drewniane typu blizniak

Gość gość
skusiłam się ,ponieważ to jest obiekt, gdzie jest najwiecej domków we władysławowie .Na jego terenie jest około 40 domków, a za znaki interpunkcyjne przepraszam .

Gość gość
Ja mam bardzo fajna kwaterkę we Władku i zawsze jestem zadowolona.... no może raz mieliśmy tak skrzypiące łóżko, że szok ale to może jedyna wada. Jak już jedziemy do do Oleńki w Cetniewie. Blisko do morza, na przeciwko domu sklep. Kwatery bardzo czyste.