Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sytuacja z męzem inna KOBIETA

Polecane posty

Gość gość

Ona mieszka w naszym mieście. Ja ja kojarze bo chodziła z moją starszą siostrą do klasy. Od kilku lat ciągle gapi się na mojego męża , czeka aż się na nią spojrzy i wtedy szczerzy do niego zęby. Mąż jej nie znał, aż do czasu -minęły ze dwa lata odkąd jej nie widziałam razem z nim. Idziemy na spacer, przechodzi ona i nagle do siebie mówią " cześć". Myslałam że spali mi kark ze złości. Pytam skąd nagle ją zna! Mówił ze widział ją ze dwa razy kolo swojej firmy i to tyle. Co wy byscie ponyślaly? Ja nie mowie sobie czesc z facetem którego niby tylko widziałam kilka razy w życiu. Do tego każdy wie co to za dziewczyna. Wyc mi się chce bo pewnie mnie okłamuje prawda?

Gość gość
Nie ciekawie pewnie gadali mnóstwo razy.Takie cześć z niczego się nie bierze

Gość gość
tez bym sie wkurzyla.wszystkie chlopy to zdrajcy.

Gość gość
moze onajest napastliwa,zwiesz jak facet moze chciał byc tylko miły cos tam pogadała bo ona zaczeła, a ta sobiewyobraziła nie wiadomo co.Obserwuj meza itp

Gość gość
Tobie sie wyc chce a ja juz bym przejrzala jego telefon a potem wziela go na spytki. Ale ja mam strasznie choleryczny charakter. Nie rób z siebie biednej sierotki która bedzie zaraz płakac tylko działaj kobieto. Takie cześć sie nie bierze znikąd ;)

Gość gość
Baby sa jednak gluoie(cyt.).

Gość gość
znam milion sposobów jak sprawdzić faceta. Ja ze swoim w taki sposób gadam, że nawet nie wie w którym momencie się sprzeda. Podrocz się ze swoim, udawaj obrażoną, nie odzywaj się do niego. Wyczujesz po nim czy zaczyna się motać. Wkońcu powiedz do swojego tak: "o wszystkim k*****a wiem oszuście, jak widzisz świat jest mały." i czeekaj co on ci powie. Jak zapyta o co ci chodzi to odpowiedz "czekam aż ty mi to wytłumaczysz, masz 5 minut a każde kłamstwo pogrąży cie bardziej...". Ja niestety w ten sposób dowiedziałam się że woził się z kolegą i koleżanką po barach. Chciałam się ponabijać z niego jednak wyszła prawda na jaw. Polecam, :D

Gość gość
No i co z tym zrobilas jak juz sie dowiedzialas?

Gość gość
Dziwna sprawa. Tak jak pisał ktoś wczesniej to nie bierze się z nieba. Na pewno utrzymywali(utrzymują) kontakt. Oj na serio faceci to skur******

Gość gość
Oj laska, laska. Nie łudź się. Ja też jestem taką " koleżanką". Tyle, że ja do niego nie mam nic, a on jest we mnie zakochany. Ciągle mi wysyła maile jakim błędem była jego żona, że jest z nią dla dzieci itd. Znamy się jeszcze ze szkoły. Często widuję ich razem, mijam na spacerze. On się do mnie uśmiecha, mówi cześć. Odpowiadam i staram się uciec jak najszybciej. Potem dostrzegam jak na pół kroku wyprzedza żonę i szuka mnie wzrokiem. Ona nawet się nie domyśla. Sytuacja wypisz wymaluj jak u Ciebie.

Gość gość
Baby to ************* masakra

Gość gość
Ty lepiej napisz co to znaczy, ze sie gapi od lat na Twojego meza/Gdzie, w Koscilele ??

Gość gość
Dodam tylko, że ja nigdy z nim nie będę, bo uważam go za gnoja już od czasów szkolnych. Szkoda mi jego żony, bo fajna dziewczyna. Pisałam mu otwarcie, żeby trzymał się i żony i rodziny. On niby, że tak, ale równocześnie ciągle nadaje na żonę. Obecnie po prostu go ignoruję, ale to wręcz wyzwala w nim jakieś natręctwo.