Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog z Matki Polki Łódź? Znacie jakiegoś dobrego ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, znacie jakiegoś dobrego ginekologa pracującego w Matce Polce i przyjmującego prywatnie ? Mój gin niby prywatnie przyjmuje ale teraz jest już końcówka ciąży a ja tylko raz miałam glukoze przez całą ciąże 2 razy badanie krwi i to wszystko, generalnie nie widzi potrzeby żeby badać mnie częściej niż raz w mcu nawet pod koniec ciąży. Mam wrazenie że dużo olewa. Chcę rodzić w matce polce i chciałabym pójść do lekarza który tam pracuje podpowiecie?

Gość gość
podbijam

Gość gość
to rzeczywiście mało badań.

Gość gość
Wprawdzie ciąży nie -prowadziłam u niego, ale wiem, że prywatnie przyjmuje na wizyty profesor Krasomski, który jest ordynatorem. Wizyty u niego miałam w związku z operacją założenia taśmy TAC (którą zakłada on właśnie w ICZMP) i jestem bardzo zadowolona. Gdybym mieszkała bliżej Łodzi to ciążę bym również u niego prowadziła, wiem, że spora część kobiet z problemami dojeżdża do niego nawet z daleka na wizyty ko0ntrone w ciąży. To jest lekarz z powołania, bardzo dba o wszystkie swoje pacjentki.

Gość gość
Jeśli chcesz lekarza, który poświeci Ci dużo czasu na wizycie, odpowie na wszystkie, nawet najbardziej "głupie" pytania z powagą, żeby rozwiać Twoje wątpliwości i niczego nie zlekceważy, to polecam prof. Dorotę Nowakowską z kliniki matczyno-płodowej w CZMP (prywatnie w Pregmed). Zleci Ci mnóstwo badań, wykona na miejscu USG na dobrym sprzęcie. A teraz minusy: musisz się przygotować na bardzo duży wydatek, oraz na możliwy poślizg jeśli chodzi o wejście na wizytę (czasem ktoś się zasiedzi).

Gość Katia626
Dr Krekora. Pracuje na patologi ciąży i na porodówce. Leżałam tydz po terminie w szpitalu i zawsze jak przychodził to nas rozśmieszał,choć wyglądem przypomina Shreka. On wywoływał mi poród i z braku postępu zrobił cc. Dziewczyny które rodziły sn były zadowolone

Gość gość
Dr Sobczak nie pamiętam imienia aczkolwiek jest kobieta :)

Gość gość
Popieram, Krekora. Prowadził dwie moje ciąże, jedną zdrową, drugą zagrożoną od 11 tygodnia. Rzetelny, sumienny, niezawodny, w obu ciążach mogłam do niego uderzać nawet w środku nocy jak coś się działo. A do tego jest przystojny i ma przystojnego brata-kardiologa :P :D