Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on się już nie odezwie?

Polecane posty

Gość gość

flirtuje z facetem od dawna jest między nami chemia bardzo duża... tylko , że jest sporo starszy ja mam 25 lat on jest po 40 stce chyba dość konkretnie po... marzę o nim, żeby go mieć w swoim łóżku serio... jest tak przystojny nie przypominam sobie , żebym któregoś faceta tak pragnęła jak Jego a tu lipa... wczoraj gadamy sobie tak i on do mnie że" musi schudnąć bo nie będe chciała nawet z nim rozmawiać..." a przecież nie jest gruby a potem jak mu powiedziałam , że mam 25 lat bo tak się zgadalismy o wieku to on nagle do mnie" za stary dla Ciebie jestem" jak spytalam ile ma lat to napisał" za dużo dla Ciebie" napisał ,że idzie juz spać i dobranoc... i to wszystko i koniec już się nie odezwie?? nagle sobie to uświadomił?? dziwne!!Nie mówię, od razu o związku ale teraz to chyba nawet nici z romansu choć bym chciała:(

Gość gość
On chce ale się boi dziewczyno!!!

Gość gość
a Ty się małolato zakochałaś

Gość gość
Czego boi sie, mezcxyzno???

Gość gość
nie wiem, nie rozumiem jego zachowanie przecież mi zawsze mówił że młodo wyglądam a jak mu napisałam ile mam lat dokładnie to co przestraszył się?

Gość gość
głupi facet

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Pewnie ma żonę i dzieci i probuje cię zbyć, a ty jesteś nachalna a on nie wie jak sie od ciebie uwolnić. Albo druga opcja ze on szuka czegos trwałego, moze milosci a on widzi ze ty bys chciala tylko jednego. Niektorzy faceci szukaja czegos wiecej niz tylko okazji. Jak potrzebujesz sie wyżyć to kup sobie dildo.

Gość gość
Autorko kochasz go?

Gość gość
ile tych tematów jeszcze pozakładasz, debilko?

Gość gość
A ty naiwniaczko myslisz ze on nie ma swiadomosci ze jest mega przystojny i ze moze przebierac i wybierac taka ktora jemu przypadnie do gustu? Widocznie szuka kobiety na poziomie a nie ku/rew/ki na kilka numerkow.