Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazylyscie ze eleganckie kobiety maja jedno maksymalnie 2 dzieci a takie szar

Polecane posty

Gość gość
z tąd że mamusia mi się pochwaliła że nie planuję więcej i była w szoku moim rozmiarem xs i tym ze nie jestem matką jednej Nicoli :-p tumanie

Gość gość
i znam w ujj takich loch które mają jedno baaa a nawet w ogóle nie mają dzieci a wygląd i zadbanie hehehehhe taaa chyba między palcami u nóg :-D

Gość gość
Jeżeli ktoś jest fleją to zawsze nią będzie bez względu na liczbę dzieci!Jeśli kobieta dbała o siebie to dlaczego nagle ma nie dbać?Przykład z dópy wzięty.

Gość gość
Ale wielodzietne się rzucają hahahaha

Gość gość
nie rzucają się bo teraz ja mam kilka tysięcy i mam za co zadbać o siebie skarbie z twoich podatków :-p chyba zwolnię się z pracy to skorzystam jeszcze z innych dotacji i usług cały czas będę mogła poświęcić sobie i zmienić stereotyp do tego zrobię się wymagająca i roszczeniowa a co mi tam będę ciągnąć ile się da puki jest jak :-p

Gość gość
policz idiotko ile wezme za 8 dzieci :-p

Gość gość
A czy ja Ci bronię brać? Bierz ile dają, rób dzieciakow ile chcesz. Czy ja Ci zabraniam?

Gość gość
22:23 no przy takiej ilości bachorow to zostanie Ci marny grosz na własne wydatki. Chyba ze będziesz im dawać do żarcia szczaw i kranówę.

Gość gość
Gość 22:16 na słownik języka polskiego wystarczy?

Gość gość
Torri Spelling ma czworo dzieci a nie sześcioro jak już

Gość gość
nie bachorów patolice tylko dzieci i nie będą jeść szczawiu bojuż w tym miesiącu cała moja pensja idzie na mnie bo kase na dzieci mam z waszych podatków oby tak dalej :-) już nie mogę doczekać się kolejnych transzy ;-)

Gość gość
a z czego bedziecie zyc za za rok tych transzy nie bedzie ja nie krytykuje 500+ ale nie nastawialabym sie na dlugoterminowe wyplacanie tych pieniedzy , trzeba jednak myslec troche do przodu

Gość gość
10.56- dokładnie, ale nie każdy to rozumie i naiwnie wierzą w to, że źródełko nie wyschnie, a wyschnie i to bardzo szybko

Gość gość
do gość dziś - one nie myślą do przodu, u nich dolna część ciała myśli za górną

Gość gość
nie idiotki ja mam dzieci zrobione przed erą pincet plus dla was tak boską i nieosiągalną :-p całą moją gromadkę właśnie planowałam i są zdrowe cudne i kochane a to co mi teraz wypłacają jest super i nawet jak ma to być krótkoterminowe to i tak jest superrrrr ponieważ przez kilka miesięcy kupię i zaoszczędzę tyle że szok już zrobiłam zakupy że szok a moja pensja nie tknięta kocham życie i będzie tylko lepiej PS mam pytanie do was czy któraś z was WIE CO TO ZNACZY TERMIN NIŻ DEMOGRAFICZNY ????? I PROGRAM WSPIERANIA RODZIN ???? KOBIET BY NIE BAŁY RODZIĆ SIĘ DZIECI ???? NIE wy putaki patologiczne które na dzieci mówią bachory ktoś was przecież w tych waszych pato środowiskach tego nauczył

Gość gość
a weź tym kretynkom nie tłumacz one myślą że 3 czy 5 dzieci każda sobie zrobiła bo 500 plus debilki nic innego w głowie nie mają tu krzyczą co to jest 500 a tu mało im doopa nie uschnie z żalu tu piszą że zarabiają po 50 tysięcy miesięcznie a za chwile że im dochod do 500 50 groszy przekroczył żałosne pfisdy patrzeć jak się będą mnożyć same bo 500 dostaną

Gość gość
Autorko te ktore tu tak krzycza ze to nie prawda to sa wlasbie te kobiety o ktorych piszesz- trojka lub wiecj dzieci, jakas locha niewyksztalcona- oby takich mniej. Jeszczw te teorie ze mamy jedynakow sa niezadbane a mamy rodzin wielodzietnych zadbane- swiadcza o stanie umyslowym tych świnek, same siebie chca bronic. Ale tak to prawda tez to zauwazylam, w wiekszosci przypadkow mamy trijki lub wiecej dzieci to maciory, nie zawsze ale w 80% przypadkow tak jest. Ale to chodzi chyba o stan umysłu- moja znajoma ze studiów- 26 lat i już dwójka dzieci- masakra, po co jej te studia były skoro jednego dnia nie przepracowała a tą dzieciarnie chyba po to robiła żeby nie pracować, nie ma swojego życia tylko ciągle o tych dzieciach, niezadbana, kosmetyczki chyba 200 lat nie widziała, włosy szare brzydkie- typowa locha. I jeszczw ciągle gada że pracuje zawodowo jako mama na pełen etat, jakie to ciężkie itd. -przeciez to obrażanie pracujących mam- a one co maja powiedzieć, muszą pracować zawodowo zająć się domem, dziećmi i jakoś tak głośno nie szzekają jak te maciorki.

Gość gość
a nie wolalybyscie np dostepu do zlobkow i przedszkoli bez problemu i za grosze , darmowych posilkow w szkolach , darmowych podrecznikow i przyborow szkolnych (co roku obkupic dziecko to slyszalam masakra) darmowych zajec pozalekcyjnych , darmowych lekow dla dzieci przewlekle chorych , wycieczek szkolnych darmowych tak zeby kazdo dziecko moglo w nich uczestniczyc , latwego dostepu do mieszkan komunalnych

Gość gość
Kobieta która pracuje jest głupia i daje sobą manipulować to mąż powinien zarabiać na rodzinę kobieta ma siedzieć w domu i odpoczywać. Dlatego te pracujące kobiety tak bardzo zazdroszczc tym które mają kilkoro dzieci i siedzą w domu .Dlatego żd mąż nie da się zrobić w kolejnego dzieciaka! Tak,tak -mężowie chcą żeby żona zasuwała i w pracy i w domu a nie byczyła się na L4 i potem na macierzyńskim, na wychowawczym.Oni chętnie by się z nami zamienili..

Gość gość
:-D a ja znam lochy mamy jedynaków sama jestem ładna , ale jak komuś sie nie podobam to mam wyje..... no właśnie jedno wiem na pewno nie wymorduję moich dzieci które najmłodsze z 5 jest rocznik 2012 bo wam na ryj uderzyło 500 plus :-D nie mam zamiaru się tu biczować ani tłumaczyć w końcu nawet piękno czy złoto ma różne oblicza jeden facet lubi anorektyczkę inny hipopotama jeden uważa że kasa to złoto inny że lek na raka :-D to złoto a wy nadal nie rozumiecie i nie wiecie co to niż demograficzny JEDNA MĄDRA OSOBA TU NAPISAŁA O DARMOWYM WSZYSTKIM DLA KAŻDEGO I JA TEŻ JESTEM ZA BO BYŁO BY CUDNIE ALE TO RACZEJ NIE REALNE :-(

Gość asertywe
masakra! co ludzie tu wypisują! patologie są to prawda ukryte w domach mieszkaniach alkohol dominuje można sobie poczytać na ten temat dzieci samotne opuszczone głodne bo matka pije.Na ulicach najczęściej widać normalne szczęśliwe rodziny nawet wielodzietne co do 500+ to w każdym kraju unijnym są pieniądze przeznaczane na dzieci i nie ma w tym nic dziwnego .Nie rozumiem o co takie HALLO! Przecież w normalnych rodzinach te pieniądze pójdą na dzieci(ja na przykład zamierzam przeznaczyć te pieniądze na aparat prostujący zęby a wiadomo jakie to są koszty) a rodziny patologiczne powinny być kontrolowane przez opiekę społeczną na co wydają pieniądze i czy dzieci mają zapewnione podstawowe środki na utrzymanie

Gość gość
Pozytywną stroną programu 500 plus jest fakt że kobieta która doświadcza przemocy ze strony męża czy partnera nie będzie bała się zgłosić tego na policję. 500plus spokojnie starczy jej na utrzymanie dzieci