Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś spotkał enigmatyczną dziewczynę? taka co uważa żeby nikt jej nie odgadł?

Polecane posty

Gość gość
proszę?

Gość gość
to lepiej jej nie pisz dużo bo moze nie przeczyta :-P

Gość gość
nie przeczyta...

Gość gość
to moze napiszcie mozliwe pytania do mnie, sytuacji i pomysły co jej napisąc czy w ogóle co robić, to odpowiem w miarę możliwości :-)

Gość gość
a nie możesz się z nią umówić na kawę nop?

Gość gość
spotkać i pogadać. Nie wmówisz kobiecie nic to prawda ale możesz zawsze podpytać delikatnie albo w żartach np. czy cię lubi

Gość gość
Mógłbyś jej napisać: , myśle, ze spisz dobrze. Spokojnej nocy...'

Gość gość
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Propozycja spotkania tylko i wylacznie.

Gość gość
wiele enigamtycznych dziewczyn spotkalem ale tylko 1 nieniegmatyczna

Gość gość
Albo: nie wiem dlaczego ale myślę teraz o tobie...czy spisz spokojnie...

Gość gość
23:53 dobry pomysl

Gość gość
Prowo

Gość gość
Ten koles pisze tu juz jakis czas... czlowieku daj spokoj tej dziewczynie, bo najwidoczniej masz obsesje na jej punkcie. Nie mowiac juz o tych znakach zodiaku itd., to sie nadaje do le-cze-nia.

Gość gość
Znasz jakegos dobrego doctora?

Gość gość
jakie znaki? :-) chyba ktoś wyżej koniecznie chce wcisnąć jakiś kanał:-) przecież to inni o nie pytali..

Gość gość
Pytali...

Gość gość
zawsze na kafe się znajdzie taki jak wyżej, żeby się wyżywać i nic w temacie :-(

Gość gość
a mi sie wydaje że ona nie jest gotowa na rozkodowanie enigmy :-P nie trafiłes, zgrałes koleś momentu, sorry taki klimat :-P

Gość gość_T
provo, ale na tyle udane, że chce się w nie brnąć ;) przy okazji można parę sensownych zdań wymienić, i pobawić skojarzeniami, co jest rzadkością na forach. Co do meritum - są kobiety, u których żaden facet nie ma szans, choć wcale nie są homo. spadam - powodzenia Panowie z Enigmami

Gość gość
Sa...nikt im tego nie pokazał...let go let God....

Gość gość
Autorze zakładałeś już podobny temat w marcu chyba. I od tej pory nie było między wami kontaktu? Czy ona cie w ogóle pamięta?

Gość gość
nie zakładałem, a na pewno nie tutaj nic w marcu :-) czy to wygląda na prowo? myślisz że komuś chciałoby się tyle zachodu żeby prowokować ludzi, na zwykłym forum przy czym mało kto i tak to kuma? X wracając do meritum, szansa ze moze ja zobaczę to raczej wakacje, ciezko cos zorganizowac wczesniej czy innaczej w tym okresie.. ale co z tego, jak nie pojde z enigmą do przodu, to pewnie i tak sie wycofa.. dziewczyna jest jak samolot podchodzacy do ladowania musi miec zgode "wewnetrznej wieży lotów", innaczej będzie jak lądowanie w Smoleńsku.. XX cały czas jest KWESTIA dla kobiet: czy opłaca się być enigmą? są jakieś rozsądne argumenty? chyba nie, bo niezależnie od sytuacji, ZAWSZE lepiej: np. wyżyć się na facecie, wygadać mu itd, niż siedzieć jak enigma :-(

Gość gość
oj kłamczuszku:) zakładałeś już podobny temat, ten sam sposób pisania i ten sam problem. Wtedy pisałeś że ma jakiś typ osobowości według jakiegoś testu:) Myśle, ze się jej nie podobasz. Piszesz o jakiejś logice, ale ona zachowuje się bardzo logicznie, w tym sensie, że nie marnuje czasu na faceta, którym nie jest zainteresowana. Może jako kolega byłbyś dobry ale nic więcej...

Gość gość
Ogólnie to jesteś pipa a nie facet - nie masz jaj. Kobieta Enigma. - jako ze sama taka jestem ..taka lubi kiedy facet ma jaja. Ty ich nie masz.

Gość gość
"....bo niezależnie od sytuacji, ZAWSZE lepiej: np. wyżyć się na facecie, wygadać mu itd, niż siedzieć jak enigma smutas.gif" Komu lepiej? TY jakis masochista jesteś?Tobie lepiej, nie jej. Masz obsesje

Gość gość
autorze możesz napisać jak wyglądasz, bo może to ja jetem tą enigmatyczną dziewczyną serio napisz, tak ogólnie

Gość gość
to chociaż napisz na jaką literę zaczyna się twoje imię

Gość gość
raczej to nie Ty, bo teraz jej nie ma w Polsce, a wyżej jakiś wyznawca od prowo i spiskowej teorii, myślisz że jest tylko jedna osoba co ma takie wątki :-) YYY z ciekawości, sposób pisania:-) jak ktoś to śledzie od wiosny na kafe, to dopiero ma problemy :-) chyba że pracujesz dla Antoniego to ok :-) takich wątków jest setki w necie, zobacz sobie XX przecież clue tej sprawy nie leży w osobie która zakłada wątek :-)

Gość gość
to jak są inne osoby, niż te od prowokacji: napiszcie dziewczyny co Was tak trzyma przy tej enigmatyczności, to moze znajedzie się coś wspólnego co ruszy sprawę do przodu

Gość gość
"przecież clue tej sprawy nie leży w osobie która zakłada wątek usmiech.gif" oj ale z ciebie enigma, nie bądź taki, poprostu mnie zaciekwiłeś, nie lepiej się otworzyć, może jak coś o sobie napiszesz, otworzysz się, to spotka cię coś fajnego w życiu, no nie bądż taki tajemniczy, ja poprostu chce ci pomóc....ale rozumiem twoja wewnętrzna kontrola lotów cię ostrzega ...cholera byłam zbyt natarczywa, straciłam szansę, kompletnie cie nie znam ale myslę że cię rozumiem, bo tylko wrażliwy facet może tak walczyć o dziewczynę której nie zna ( żartowałam, znasz ją bo jesteś swietnym psychologiem, co nie), smutno mi teraz, może jutro założe jakiegoś posta na kafe, potem kolejnego i bedę udawać że to nie ja