Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i boję się że już nie znajdę normalnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Specjalnie tak napisała. Przeczytała temat i teraz się odezwała. Typowa kobieca zagrywka i usprawiedliwianie się.

Gość gość
Znajdziesz tylko nie wybrzydzaj za bardzo. Każdy ma swoje wady i zalety :)

Gość gość
Faceci tylko 34+

Gość gość
A może pan po 40? Miły, fajny, sympatyczny, zaradny,własne mieszkanie i samochód itd.

Gość gość
Hej jestem Marcin, mam 27 lat i co należy najbardziej tu uwzględnić w oczywistym tego słowa znaczeniu jestem ZAE*BISTY ,INTELIGĘTNY i PRZYSTOJNY,szczególnie te trzy atuty podkreślam z dużej litery bo wiadomo jak to bywa...współczesne Kobiety mają problemy z dostrzeżeniem prawdziwego czułego mężczyzny jakim to jestem właśnie Ja. Kobieta której szukam powinna mieć grubo hajsu , stawiać mi browary i nie tylko,wiadomo jak to dojrzały inteligentny mężczyzna mam potrzeby,sex standardowo 3 do 9 razy dziennie,tak tak dziewczyny ..to ja ,nie wyżyty samiec alfa i powinna wyglądać jak rasowy lachon nawet bez tapety :P Pamiętaj tylko jeden krok dzieli Cię od poznania za*ebistego mężczyzny PISZ ! tel. :737370791

Gość gość
gość dziś - Zwariowałeś? dla 24-latki? Taki bardziej pasuje do 56-latki bo mężczyźni szybciej się starzeją i umierają

Gość chlopdlachlopa
gość dziś hej kolego, bierzesz do dzioba czy na wynos? Ja jestem bi i chetnie bym sie z toba zabawil. Odbierzesz?

Gość gość
Ja mam 33l, jak się nie jest przebojowa szmata z wyglądem modelki ,to ciężko o faceta, ja jestem spokojna i mila i poznaje dupków ,daje se spokój, podobam się tym co nie powinnam.

Gość gość
dlaczego jesteście same? prosta przyczyna: wymagacie mega przystojniaków dlatego jesteście same.

Gość gość
duzo jest wolnych facetow

Gość gość
jak sie zakocha to nie patrzy na nic