Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugestie wizualne

Co moze swiadczyc o tym, ze kobieta nie goli strefy intymnej?

Polecane posty

Gość gość
ale dziwaki! To jak masz taką ochotę tylko na ogolone to zapytaj PRZED! Albo poproś o ogolenie PRZED! !!!! Tylko nie zapomnij, ze i ciebie to dotyczy!!! Bo pewnie jak golisz tylko nogi do kolan i nie golisz przedramion to i pod pachami masz kudły i na brzuchu i na k*****e tez!

Gość gość
Autor nigdy nie miał kobiety dlatego ma takie durne wydody. Zastanawia sie co dziewczynki maja pod spodniczka:p

Gość gość
Ania gdzie Ty mi tam zaglądasz?jak ide na plaze albo na basen to wiadomo że muszę..ale jak nie rozbieram sie do stroju kompielowegi to po co?to moja intymna sprawa i nie chcę by ktokolwiek tam mnie oglądał.Az tak zle to w tej kwesti nie jest nie przesadzaj.Od czasu do czasu używam kremu do depilacji a nie maszynki bo po maszynce to mega szybko odrasta.Z nikim też to łozka od lat nie chodzę wiec nie zalezy mi.Gdzie Ty mi tam zaglądasz??Masakra jakaś to już człowiek normalnie nawet przebrac sie nie moze czy jak?

Gość gość
Sorry nie Ania tylko Magda ps a nogi golę zawsze też kremem depilującym.

Gość gość
Golą to sie prostytutki ..normalne kobiety nie muszą.

Gość boberek to rarytas
Dzis ciezko uswiadczyc

Gość gość
5.56.moj komentarz do Magdy.s

Gość gość
ja ci podpowiem : jest upał a ona ma na sobie długie spodnie smiech.gifsmiech.gif poszedłeś w strone odsłaniania włosów na nogach a ja bym raczej poszła w stronę ubrania nieadekwatnego do pogody..to się raczej sprawdza. x U mnie się nie sprawdza - ja nie potrafię chodzić w innych spodniach niż długie, spódnic też nie zakładam i nie ma to żadnego związku ze stanem owłosienia na moich nogach :)

Gość gość
Ja jestem facetem i powiem wam że wcale nie przeszkadzają mi nie ogolone dziewczyny. Wręcz przeciwnie jak widzę ładna dziewczynę w stroju kapielowym i widzę jak w miejscach intymnych wystają włoski, to rozbudza moją wyobraźnię i chciałbym zajrzeć głębiej. Moja wyobraźnia wtedy działa na wysokich obrotach i bardzo mnie to kręci.

Gość zadnej dzisiaj wloski
nie wystaja. chyba, ze starym babom

Gość gość
Ale się uśmiałam:):) To rzadkość na Kafe:) Mądra kobieta nie goli się na "malutką dziewczynkę", bo jest dorosła. Natura dała trochę buszu na dole, dla ochrony i zdrowia. Moda na golenie mija, a kryptopedofile są wysmiewani i piętnowani. Mam trochę buszu, golę trymerem do linii majtek. Nic nie wystaje:) Regularnie golę całe nogi, pachy, reguluję brwi. Mam jasne miękkie włosy na przedramionach- bez przesady..Co 6 tygodni farbuję włosy. Nie noszę w ogóle koszulek na ramiączkach, są odpowiednie dla nastolatek i młodych dziewczyn. Chodzę do solarium, co 1,5-2 tygodnie, na kilka minut. Umiar! Małe włoski pod pępkiem wyrywam pincetą. Majki noszę wygodne, w stylu włoskim, lub niskie bikini. Trzeba mieć naprawdę super ciało, by założyć sznurki na plaźę, a w codziennym uzyciu- bardzo niewygodne, wrzynają się w ....Boli!:) Maluję się odpowiednio do pory dnia, pory roku, inaczej na dzień, inaczej na wieczór i na wyjście. Taka sama tapeta, w jednym stylu, od rana do wieczora, to tak, jakby nosić czarne rajstopy od rana, na dodatek w upał:):)))

Gość jakbys zalozyla
kuse majtki, to by wystawalo

Gość jakbys zalozyla
poza tym przez jasna bielizne wlosy moga przeswitywac

Gość gość
niech przeswitują, to sexi.

Gość gość
Do jakbys zalozyla wczoraj No i oto chodzi żeby prześwitywało. To we mnie rozbudza wyobraźnie i powoduje że chciałbym zajrzeć głębiej. Drogie panie co wy z tym goleniem miejsc intymnych? Nie wszyscy faceci to lubią, śmiem twierdzić że mniejszość facetów to lubi. Jako dorosły facet nie chciałbym się czuć jakbym spał z małą dziewczynką. To całkowicie naturalne że ma się włosy tu i tam i nie widzę w tym nic złego, to dodaje pikanterii podczas zbliżeń. Popieram poprzedniczkę że to wygląda jak kryptopedofilia. Ja uwielbiam kudłatki.

Gość gość
Bo takie ciut zakryte lepiej działa, niż wszystko "wywalone" na wierzchu:) Te ogolone nie pozostawiają pola dla wyobraźni. Podane na tacy, jak w po/rno filmikach.

Gość gość
Otóż to, a dodatkowo nie każda jest "tam" że tak to nazwę zgrabna. I np. takie wywalone na wierzchu "kawalki mięska" nie wyglądają ciekawie. A w przypadku kiedy wszystko jest nieco zakryte prezentuje sie dużo lepiej :)

Gość gość
No widzicie dziewczyny skrobiecie się tam zupełnie niepotrzebnie. Widzę że więcej facetów lubi kudłatki.

Gość normalni faceci lubia zarost
i juz

Gość kazdy dorosly facet
woli owlosione

Gość ja szukam nieogolonej
lyse mnie nie interesuja

Gość gość
a o***ty lubicie zarosniete? ; )

Gość golenie sie tam
to glupota

Gość gość
No proszę. Napisałem że lubię kudłatki a tu proszę ruszyła lawina facetów którzy myślą podobnie jak ja. To tylko potwierdza że nie potrzebnie skrobiecie swoje "kasie" podobacie się może same sobie ale nie koniecznie swoim partnerom..... Swoją droga może by warto założyć jakiś fanklub dla lubiących włochate ci,pki ha ha.

Gość gość
dobry pomysł z tym fanklubem. dziewczyny narażają się na infekcje, zakażenia, bo...taka moda. który pedofil wypromował taką modę, by dorosłe kobietki wyglądały łyso jak małe dziewczynki? nie maci dość tego golenia drogie panie? napisała kobieta

Gość ja tez jestem za
rowniez lubie naturalne dziewczyny

Gość na pewno swiadczy
to, ze nie nosi koronkowych majtek

Gość gość
Piękne koronkowe majteczki i do tego piękna zarośnięta "kasia". To dopiero rozpala wyobraźnie i powoduje że teraz nie mogę skupić się na niczym innym.

Gość gość
Goli nogi tylko do kolan, Nie depiluje przedramion, Nosi bluzki na ramiaczkach majac juz widoczny slad odrastajacych po goleniu wloskow, Ma niewydepilowane male wloski pod pepkiem, Nie farbuje wlosow (na glowie), x Co za palant. Nie golę nóg wyżej, bo nie mam tam włosów synu małpy :P Na przedramionach oraz pod pępkiem też. Jestem kobietą, a nie małpoludem. Włosów nie farbuję, bo mają przepiękny, naturalny ciemny odcień brązu i nie zamierzam go psuć niczym. A w miejscu intymnym dbam po prostu o porządek, raz golę, raz podgalam i przycinam. Więc PUDŁO z tą teorią.

Gość ale pachy obowiazkowo
musza byc gladkie