Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozładuj mnie...

Polecane posty

Gość gość

najmilsza :classic_cool:

Gość gość
jak?

Gość gość
Nachyl sie Najdroższy:D rozładuje Twoje napięcie:)

Gość gość
tak porankiem tak jak lubisz

Gość gość
Porankiem?mam wysłać Ci esemesa?

Gość gość
Tu autor: nie o takie "rozładowanie" mi chodzi, głupie baby :P Mów do mnie wierszem, wierszem , mów!

Gość gość
Mam napisać Ci wierszyk na komorkę.."gdy zbudzisz sie rano to zobacz jak piękne jest życie ..jak pieknie moc kochać i moc oddychać..życie ma sens"czy coś w tym stylu...już zapomniałam co wysyłałam..najmilszy.

Gość gość
Padnie z mych ust wiersz polecenia, "Rozładuj mnie" Będzie blisko, do podniecenia:D

Gość gość
He he.:-)blizej niż blisko.

Gość gość
Nie! Nie pisz na komórkę jemu. Ja nie jestem on. To pewne. Wygłupisz się tymi częstochowskimi rymami. :classic_cool: Od siebie do kobiety: Mów do mnie wierszem, wierszem mów. W życiu wypowiada się za dużo próżnych słów. Za dużo udawania za mało oddania za dużo lepkości za mało wierności. Pokaż mi że jesteś inna, że jesteś delikatna że jesteś niewinna. Pokaż mi i wierszem do mnie mów daj coś od siebie oprócz czyichś słów. Mów...

Gość gość
Juz za pozno..już napisałam mu o tym poranku zamiast życzeń na nowy Rok.

Gość gość
Słowa są poezja Wtedy uszy mierzna Po co udawać I swą dusze zaprzedawac Lepkie słowa są jak miód Dla duszy ludzkiej Która czuje głód Delikatność ma niczym kwiat Pędzący w ten świat

Gość gość
Co komu po takich uszach? Co komu po miodzie kiedy on nie wzrusza? Co komu po duszy wiecznie głodnej słów? Mów...

Gość gość
Po co mam mowić skoro miliony słów Ci nie wystarczą..

Gość gość
Nakarmić i utulić dusze Nakarmić nią muszę Słowami ciepłymi jak słońce Mów tak, mów Zosience Ależ spójrz w oczy me A ja wówczas spojrzę w Twe Twój i mój wzrok tance będzie pląsał I Dusze Nasze potrzasal

Gość gość
Nie wystarczy patrzeć w komuś w oczy Nie wystarczy po prostu się zauroczyć Nie wystarczy karmić słowami czyjąś duszę Czynem pokaż inaczej zabijesz mą duszę. Rozładować mnie możesz swymi uczynkami tylko one będą świadczyły o tym co z nami. (Ogłaszam przerwę, potrzebuję powietrza - :)) Odezwę się jeszcze 🖐️

Gość gość
Oczy Twe powiedzieć chcą Ma dusze przenikliwie drą Z oczu Twych wyczytać chce Tak patrz na mnie Patrz, tego zechce Nie chce zabijać duszy Twej Szlachetnej, niełatwej Pokazać chce, wiec staram sie Uczynić Tobie Uczynki swe Czasem zagubiona jestem Nie wiem dokąd, nie wiem jak Podążać podestem Zatem wyciągnij swą dłoń Pokaz mi, pokaz mi pogon Dokąd podążać mam A serce Tobie dam Ja rownież ogłaszam przerwe

Gość gość
10:37 sam jej to pokaz leniu

Gość gość
Sęk w tym, że autor jest sam. :classic_cool: Pokazywać jest nieładnie. Do tego, w miejscach publicznych karalne :P

Gość gość
ja za poezją nie przepadam,wolę miłosne słowa bez rymów,bez przesady to nie tomik poezji

Gość kobietkakokietka
nie przepadasz, to nikt cię nie zmusza do wypowiedzi w tym wątku. ja lubię, dlatego skrobnę coś...... :) kiedy jesteś przy mnie jest mi dobrze, tak leniwie. mogę patrzeć w twoje oczy, mogę śmiać się, mogę droczyć. a gdy znikasz, smutno mi. wiesz, dlaczego? powiedz mi.

Gość gość
ide wtedy po piwo, po fajke albo cos lub skorzystac z WC,ewentułalnie przekasic

Gość gość
Nobel w przyszlym roku pewny hehehe

Gość gość
jak kobieta pisze o sobie kobietkakokietka to brzmi jak slodkaidiotka, szanujcie się kobiety

Gość gość
autorze, kiedy tu przyjdziesz potrzebujemy cię :) podobają mi się twoje wiersze. kokietki też. :) Uczuciem rozpalić do białości ciebie chcę Tak, byś nigdy nie zostawił mnie Tak, byś zawsze do mnie się uśmiechał Ramionami mnie ogarniał w chwilach złych Nie złorzeczył na miniony czas Kiedy już nie będzie razem nas........ :)

Gość kobietkakokietka
17:50 - na szczęście nie jesteś dla mnie wyrocznią. szacunek do siebie i innych, to przede wszystkim nie oczernianie kogoś. twoje zdanie na mój temat nie interesuje mnie. nie podoba ci się, zmień temat :D