Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Elegancka kobieta z klasą nigdy nie ubierze się w sieciowce

Polecane posty

Gość gość
Wątpię, żebyś posiadała nienaganne maniery, już kipisz złością. W społeczeństwie jest pewna hierarchia, kiedy posiadasz jakieś wykształcenie i maniery możesz się zaliczyć do klasy średniej i tyle. Możesz być dama, drobnomieszczanska co najwyżej.

Gość gość
z klasą to trzeba się już urodzić tego nie da się nabyć mało ludzi ma taką klase tj dobre maniery ,zasady,gust i nie idze to wcale razem w parze z wykształceniem

Gość gość
zdecydowaie wolę dobre wykształćenie niż nikomu niepotrzebny "gust" i kompleksy ;)

Gość gość
Idzie, idzie, im więcej wiesz, im więcej widziałaś tym lepszy gust. Gust się kształtuje całe życie, jeśli ktoś ma kontakt od dziecka ze sztuka, muzyka, stylem życia najwyższej jakości nie będzie miał problemów z gustem.

Gość gość
Gdybyś chociaż stała obok sztuki wiedziałabyś, że jest względna i nie wyskakiwałabyś z takimi bzdurami.

Gość gość
Sztuka jest niekwestionowalna. To co zostało zaliczone w ramy sztuki, dorobek kulturalny i umysłowy jest niepodważalne. Widać że prostaczka z ciebie. Może ci się nie podobać grecka świątynia czy malowidła w Pompejach ale sa to dzieła sztuki najwyższej klasy. I możesz sobie wypierdywac te bzdury do woli, nawet nie stałaś koło kulturalnych ludzi a zabierasz głos.

Gość gość
do sztuki zaliczono też drabinę i szkło powiększające, panno "wszyscy są prostakami tylko nie ja"

Gość gość
I wałek do ciasta

Gość gość
Przede wszystkim kobieta z klasą nie papla wszem i wobec jaką to ona ma" klasę ",autorko. Kiedy to zrozumiesz - wykonasz pierwszy krok w długiej drodze .

Gość gość
Nie napisałam nic takiego, jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem to będzie twój pierwszy krok na drodze poszerzania horyzontów.

Gość gość
To jak rozmawiasz z innymi ludźmi pokazuje autorko, ze jesteś prostaczką. To właściwie tyle w temacie, ale wiadomo na "klasie" i "elegancji" się znasz jak mało kto :P :P:P

Gość gość
Na pewno moje prostactwo nie jest porównywalne z twoim. Ja nie jestem aż tak złośliwa. Szyderstwo to cecha małych ludzi