Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają wam się poważne ubrania?

Polecane posty

Gość gość

tzn. eleganckie, w jednym kolorze, nudne bez nadruków w ogóle niektóre kobiety mimo że nie są stare ubierają się jak stare dewoty, sukienka garsonka i obcasy ja zamierzam ubierać sie do pózna w ubrania na luzie

Gość gość
Tak, bo są eleganckie. Już jako dziecko nie znosiłam nadruków

Gość gość
up

Gość gość
Nie, nienawidze takich ubran.

Gość gość
Uwielbiam kobiece eleganckie ubrania typu np prosta klasyczna spodniczka lekko przed kolana do tego biała bluzeczka ładny żakiet i szpilki, nie mówię oczywiście o babcinych krojach i fasonach, przecież takie ubrania jak i każde inne dobiera się odpowiednio do wieku. Spódnica przecież tez nie musi być w nudnym kolorze typu czerń lub szarość, może być np. koralowa czy pudrowy róż. Nie lubie sportowych ubrań i trampek sa dla mnie zupełnie nie kobiece a nadruki lub co gorsza cekiny bardzo tanie i tandetne. mam 29 lat

Gość gość
Ja się ubieram w sukienkę, marynarkę i obcasy, ale na luzie ;) Ubrania szyte wg mojego projektu, zwykle nietypowo wykończone :)

Gość gość
Ja mam 23 lata i w eleganckich ubraniach czuje sie jak pajac. Na co dzien lubie proste rzeczy, ale sa to jeansy i koszulki, a nie marynarki

Gość gość
Ja też nie lubię takich ubrań, ale to ze młode kobiety chodzą czasem tak ubrane to nie znaczy że nie mają gustu. Mnie zmusza do tego praca. W pracy chodzę bardzo elegancko bo nie mogę inaczej a po pracy w dżinsach ;) także Noe krutykujcie eleganckich młodych dziewczyn .