Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy i dokąd planujecie wyjechac na wakacje

Polecane posty

Gość gość

j.w.

W sierpniu jedziemy do Zakopanego, do hotelu Kasprowy bo mają najlepszą ofertę na wakacje z dziećmi, w cenie jest już rafting, jazda konna, kąpielisko termalne na zewnątrz, więc super. Polecam tą ofertę wszystkim rodzicom, którzy chcą też odpocząć na wakacjach www.kasprowy.pl/oferta-online/lato-pelne-atrakcji-all-52788

Gość gość
Ja do zakopanego jeżdżę od 4 lat a teraz będę 5 raz 3 lipca od 3 do 10 lipca polecam też MICHALICE(NIE MICHAŁOWICE) ZOBACZCIE SOBIE

Gość Daniel 25
W sumie ja nigdzie nie wyjeżdżam, bo mnie nikt nie lubi , nie wychodzę z domu, zdziczałem, brak kolegów, koleżanek, dziewczyny, motywacji do życia,boję się, że zostanę zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu.

Gość WNUCZEK 24 LATA
Ja jadę do babci. :-)

Gość gość
Serdecznie zapraszam. Apartament spełnia wszystkie Państwa wypisane oczekiwania. Zapraszamy do nowego, luksusowego apartamentu w nadmorskiej miejscowości - Darłowie. W pełni wyposażony, ogrzewany, dostępny o każdej porze roku. Dzięki zacisznej i bezpiecznej okolicy to idealne miejsce na pobyt z dziećmi. Do dyspozycji w apartamencie znajduje się salon, aneks kuchenny, łazienka, 2 sypialnie z łożami małżeńskimi oraz 3 telewizory plazmowe. Wczasy nad Polskim morzem to gwarancją przyjemnego i udanego wypoczynku. Zapraszam na funpage tam znajdą Państwo informacje o atrakcjach z Darłowa i okolic https://www.facebook.com/apartamentydarlowo/ www.apartamentydarlowo.com.pl Tel.: 605312670 kontakt@apartamentydarlowo.com.pl

Gość gość
Ja w tym roku na wakacjach była w górach. Pogoda sprzyjała wędrówką. Było bardzo fajnie. Noclegi w Karpaczu rezerwowałam przez stronę http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz mają tam dużo ofert. Kilka razy korzystałam z tej strony i jeszcze nigdy się nie zawiodłam.

Gość malinkax
Bułgaria w tym roku. Jadę ze znajomymi samochodem, a wcześniej rezerwowaliśmy sobie kwaterę na Bookaparcie. Mamy zamiar trochę poimprezować i odpocząć :D