Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziec mu, ze jestem dziewica?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do mezczyzn, czy powinnam powiedziec mojemu chlopakowi, ze jestem dziewica? Wiem, ze glupie pytanie i sama wiem jak to brzmi, ale wynikla glupia sytuacja. Kiedys podczas rozmowy, nawet nie wiem jak, wyniklo, ze dziewca nie jestem. Zeby nie bylo nie sklamalam, tylko jakos tak wyszlo, on cos powiedzial, a ja nie zaprzeczylam, bo za bardzo nie wiedzialam co powiedziec. Mysle, ze moze zalozyl tak z gory, poniewaz na pewno nie jestem niesmiala osoba, przeciwnie jestem bardzo otwarta do ludzi. Mysle, ze warto dodac, ze mam 19 lat, chlopak 21 i nie jest prawiczkiem. Mysle, ze jakby nie mial doswiadczenia to ucieszylby sie, ze to bedzie nasz wspolny pierwszy raz. Ale on przede mna mial dwie partnerki, wiec pewnie wolalby kogos bardziej doswiadczonego w lozku. Sama nie wiem co robic? Za 2 tygodnie wyjezdzamy na wspolne wakacje i mysle, ze tam zacznie sie cos dziac. Powinnam mu powiedziec teraz, czy moze juz w trakcie, albo moze najlepiej nic nie mowic? Przepraszam za idiotyczne pytanie i z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
Oczywiście że powinnaś powiedzieć, bo inaczej uprawia się seks z kobietą doświadczoną, a inaczej z dziewicą. A zanim zacznie się coś dziać na tych wakacjach, zastanów się czy aby na pewno warto się z tym spieszyć?

Gość gość
Jak wyżej, powiedz, seks z dziewicą jest delikatniejszy.

Gość gość
Nie, spokojnie, co do tego nie mam watpliwosci :)

Gość Sami nie teges
Musi być delikatny moja Droga:) A jak nie będzie wiedział, to i delikatności może w to nie włożyć. Może boleć, uswiadom kochanka..przyszlego;)

Gość gość
A zrobic to teraz przed wyjazdem? Czy w trakcie jak juz bedzie sie cos dziac?

Gość gość
Koniecznie musisz się do tego przyznać, wtedy o ile jest to odpowiedni facet to on wprowadzi cię w ten świat i pierwszej nocy powinien skupić się na Twojej przyjemności w 100%. Z dziewczynami doświadczonymi można sobie na więcej pozwolić, w tym również na bycie mniej delikatnym... no i można też myśleć o sobie :P No i najważniejsze zabezpiecz się.

Gość Sami nie teges
W czasie podróży najlepiej:) Przed wyjazdem może się rozmyslic. A tuż przed stosunkiem może się zestresowac i może (mu) nie stanąć na wysokości zadania.:(

Gość gość
Poza tym, troche boje sie jego reakcji, ze bedzie zawiedziony albo cos. W koncu juz jakis czas zyje w przekonani, ze jakies tam doswiadczenie mam.

Gość gość
Skoro ty musisz na forum pytać o takie rzeczy i nie bardzo potrafisz rozmawiać z chłopakiem o tych sprawach, to może jeszcze nie nadszedł na to czas? Osobiście jako facet wolałbym wiedzieć, bo wtedy mógłbym się w pełni poświęcić dziewczynie i jej przyjemności, a przy okazji można zaaranżować ten pierwszy raz tak aby dziewczyna na zawsze to zapamiętała i miło wspominała.

Gość Sami nie teges
Nigdy nie skończę się dziwić:( Skoro jest się w powazniejszym związku to TRZEBA o tym rozmawiać. Uprzedzić. Jezu o takich rzeczach trzeba wiedzieć. Nawet miesiac przed planowanym seksem.

Gość Sami nie teges
No i facet musi się przygotować. Przebicie błony jest niemal zaszczytem;)

Gość gość
Tak wiem, ze powinien wiedziec. Powiem mu, tylko jeszcze nie wiem jak sie do tego zabrac

Gość Sami nie teges
Normalnie:) "Słuchaj skarbie, jest taka sprawa. Z góry uprzedzam możesz być zaskoczony, ale postaraj się zrozumieć.... Nigdy tak naprawdę nie kochałam się z facetem. Moja błona dziewicza czekała na Ciebie. Co Ty na to skarbie"?:) I na luzie i z dystansem.

Gość gość
Normalnie!!! Coś mi się widzi że wasza relacja to jak na razie bardziej kumplowanie się niż prawdziwy związek i w sumie nic w tym dziwnego, bo jak na razie to twój pierwszy poważny chłopak... ale na pocieszenie dodam, że z każdym następnym będzie ci łatwiej rozmawiać o tak intymnych sprawach :P

Gość gość
Hahahah, "moja blona czekala na ciebie"? Z wielka przykroscia, ale omine ten fragment.

Gość gość
Zostań w domu, nowy serial grają na wakacje

Gość gość
22:31 Skup się na niej, z kobietą doświadczoną na więcej pozwolić. Co? Co za bzdury. Ja zawsze niezależnie czy uprawiam seks z nieśmiałą 20 latką czy wyuzdaną 38 latką to zawsze pierwszeństwo przyjemności ma kobieta!

Gość gość
powiedz mu że chcesz być dalej dziewicą aż staniecie przed ołtarzem , na pewno z radością zrozumie skoro jest doświadczony

Nigdy do niczego się nie przyznawaj. Złapią cię za rękę, mów że to nie twoja ręka :P .... ;) Twój pierwszy raz, wytłumacz, że właśnie dostałaś okres... Tylko po co kłamać?