Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nerwica natrectw czy ktos to ma

Polecane posty

Gość gość

Witaam, od jaakiegos czasu zmagam sie z nerwica natrect( tak wyczytalam w internecie) moja mama ma nerwice, siostra tez. Ja czesto wkrecam sobie.ze cos sie stanie komus.z.rodziny, zachoruje na raka, bedzie mialo wypadek I tak na okraglo. Serce mnie kluje I szybko bije codziennie bije ssie z taakimi myslami,ze cos sie stanie.. a jestem.zdrowa wyksztalconaa dziewczyna, mam wspaniala rodzine I cudoownego synka oraz partnera, fajne mieszkanko. Jestem szczesliwa ale nie do konca bo boje sie to stracic :( to mnie kiedys wykonczy, nie potrafie sie cieszyc zyciem bo ciagle ssie boje. Czy powinnam udac sie do specjalisty? ;(

Gość gość
Tak, koniecznie... samo nie przejdzie...

Gość gość
Nie wiedzialam gdzie moge sie tym z kims podzielic, dla mnie to w sumie normalne bo chybaa mam taak cale zyciee :( dopieero teraz po narodzinach.syna chce to zmieenic . Patrze na innych ludzii szczesliwych, radosnych a ja?? Ciagle szukam problemu...

Gość Super Mysz
No jest wiele przypadków i stadiów nerwicy. Idzi do specjalisty jasne, ale patrz też z dystansem jak będzie chciał sie po prostu faszerować otepiającymi lekami. Ja nie podam złotego środka to holistyczna zmiana. Przede wszysstkim zaczałem świadomie na to patrzeć...uspakajac sie wewnętrznie...a nie że mi żle to prochy czy alkochol bo tłumią. Mi pomogły harmonizatory creatos, bio info bo ogólnie wyciszają, zioła - melisa. Ale przede szytskim twoja praca zeby chcieć być spokojna

Gość gość
Serdecznie zapraszam na mojego bloga gdzie dowiecie się jakie najlepsze produkty znajdziecie w drogerii Rossman http://bestcosmetics.blox.pl/html Zachęcam do komentowania :)