Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylbym gotow do finansowego wsparcia ladnej kobiety jesli bylaby

Polecane posty

Gość gość

ze mna w zwiazku. Podobno kobiety leca na kase, wiec powinno byc latwo znalezc chetna kandydatke do pojscia do kina, do sklepu, do restauracji, do lozka ze mna. Nie jestem przystojny, ale zarabiam bardzo dobrze.

Gość gość
A skąd jestesq

Gość gość
to bez znaczenia, nie szukam kobiety na forum

Gość gość
Bardzo brzydki jesteś?

Gość gość
Łeee, jak jesteś brzydki, to do związku nie chcę. Jakieś jednorazowe spotkanko za większą kasę- czemu nie. Do związku facet ma mi się podobać i mnie pociągać, inaczej się nie zakocham :P

Gość gość
To gdzie szukasz jak nie na forum? Przecie na forum piszesz

Gość gość
pisze na forum byh podyskutowac kto by szukal na forum kobiety? jak juz w necie, to na portalu randkowym albo fejsie

Gość babyachtebaby
Jest dużo studentek które szukają sponsora parę lat temu mój znajomy co ma dzianych starych wpadł w taki krąg studentek co chodziły z nim a to do kina później na jakąś kolacyjke a na koniec lądowały z nim w łóżku czasami na wesele zabrał któraś urodą nie grzeszyl ale za to panienki zadowolone bo ma sporego zaganiacza zawsze pojechał jakąś furą czasem miły upominek kwiaty i tak się dziewczyny dogadywaly która mogła lub chciała ta szła

Gość gość
Tak przygłupie na fejsie albo na portalu randkowym znajdziesz prostytutkę :O Idź na profesjonalne strony dla kobiet szukających sponsora. Debil.

Gość gość
nie szukam prostytutki

Gość gość
Szukasz debilu. Seks za kasę to prostytucja.

Gość gość
ja nie chce seksu za kase ja chce kobiety ktora by ze mna byla w luznym lub powazniejzym zwiazku a ja bym wspieral ja finansowo jak mezczyzna powinien wspierac kobiete, zwlaszcza gdy on duzo zarabia a ona nie

Gość gość
On szuka utrzymanki, to łagodniejsza forma prostytucji. Różnica polega na tym, że dziewczyna ma jednego klienta, który jej płaci za miłe towarzystwo, bez uczuć, bez zobowiązań. Takie coś, to chyba nie problem dla mężczyzny, który ma pieniądze i nie trzeba specjalnie radzić się w tych sprawach na forum. Problem jest jeśli chcesz znaleźć prawdziwą miłość i nie masz ani urody, ani pieniędzy :-P.

Gość gość
Ja uważam, że sporo kobiet było by w stanie stworzyć z toba związek. jak to w dawnych czasach było, też rodzice wybierali kto z kim będzie i ludzie musieli się jakoś dogadac i kobiety musiały się zgadzac na takich a nie innych męzów. Mój facet nie jest zbytnio zamozny, jest studentem i nie ma pieniędzy, ale go kocham, jest bardzo przystojny i wysoki i ma poczucie humoru niesamowite. Wierzę, że jeszcze sie dorobi razem ze mna kiedys. A z jakims brzydkim albo starym nawet za utrzymanie bym nie chciała być, chyba, że bym naprawde była w fatalnej sytuacji i zdesperowana i nie miałabym na chleb, to bym sie na wszystko zgodziła i bym sponsorowi dziękowała ze mnie uratował przed śmiercią głodową. Ale tylko w takiej sytuacji

Gość gość
Przeraża mnie spokoje podejście kobiet do tego gościa. Podobno nie chcecie być towarem z drugiej jednak strony wam to nie przeszkadza.