Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci mają większe wymagania niż kobiety

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę! Może dlatego dłużej są sami. Znam ich sporo, więc znam to od środka, czasem potrafią skreślić, bo dziewczyna nie jest od początku śmiała, nogi ma za chude albo za grube, pali etc. Znam też przypadek, że kolega wyśmiał laskę, że jak ją zapytał, co w sobie lubi, to ona 'swoje optymistyczne podejście do życia'. Wtórował mu kumpel, któremu to opowiadał. Sam nie był bogiem intelektu, zwykły chłopaczek. Zaznaczam, że chodzi o osoby, która ogólnie są dla nich w jakiś sposób atrakcyjne (często są to ładne laski), no bo jak nie jest w ogóle, to wiadomo... :). Czemu jesteście tacy małostkowi?

Gość gość
Chociaż pewnie za wygląd też skreślają łatwo. Nawet na one night standy niektórzy szukaja serio ładnej (to też miałam okazję obserwować 'od środka'), szczególnie ci przystojniejsi, normalną dziewczyną o szczupłej figurze zainteresują się, jak 'lepszej' i zrobionej nie znajdą Piszcie o przypadkach, o których wy słyszeliście :)

Gość gość
Ale nawet jak spełni 'wstępne wymagania wyglądowe' to i tak wynajdą coś co im się nie spodoba, jakąś błahostkę Nie umiem tego załapać, bo mój facet w znajomości ze mną popełniał jakieś gafy, ale dla mnie to jest tak ludzkie i normalne, że hoho. Nieśmiały też był, i to do granic możliwości, potem się troszkę otworzył :). Ale był z tym uroczy. Jego wzrost mi też nie przeszkadzał, choć raczej preferowałam wcześniej wyysokich i bardziej zbudowanych (a one jest szczuplutki). Podobał mi się ogólnie z wyglądu, jego twarz, a najbardziej jego charakter i światopogląd.

Gość gość
gowno mnie obchodzą dzieciaki,wtorowal mu kumpel co za szczeniaczki,problemow nie macie

Gość gość
Zapomniałam dodać. To byli faceci w wieku 27 lat...

Gość gość
A starszych probowalas

Gość gość
Mam 21 lat, ale ja już kogoś mam. Jak już pisałam

Gość gość
Większej bzdury nie czytałem. To kobiety wszędzie wszystko mierzą i podają w cm. Od kobiet znacznie mniej się wymaga. Kobiety skreślają mężczyzn z powodu jakiś bzdur jak to, że mężczyzna nie jest wysoki czyli 185-190 + a same nie mają nawet 170 cm.

Gość gość
prawda

Gość gość
Skreslaja tez jak maja 13cm i mniej w spodniach a nawet wysmiewaja.

Gość gość
No cóż, idealnych kobiet nie ma zbyt wiele, więc raczej dla każdego nie starczy. Zrobione kobiety mnie śmieszą, szlachetne to to nie jest, naturalność i świeżość zawsze wolalam od ostentacji i sztuczności, więc jeśli nie wpasowuje się przez to w preferencje jakiegoś Pana, to mam to gdzieś. Generalnie uchodze za bardzo ładną i zgrabną, ostatnio nawet jakiś chłopak powiedział do mnie "jaka ładna dziewczyna", a bynajmniej nie mijaliśmy się na Saharze tylko w dość zatłoczonym miejscu. Myślę że wielu facetów może sobie o mnie pomarzyć. Ale nie przypominam w niczym Kim Kardashian i praktycznie się nie maluję.

Gość gość
Skreslaja tez jak maja 13cm i mniej w spodniach a nawet wysmiewaja. x Moj ma mniej a kocham go bardzo.

Gość gość
Możecie to nazywać jak chcecie ale brzydka żona to porażka jej i faceta

Gość gość
gość dziś troszkę ładna to wg Ciebie idealna?

Gość gość
Pisałam w odniesieniu do postu autorki.

Gość gość
gość dziś troszkę ładna to wg Ciebie idealna? x Jedno nie przeczy drugiemu, dla mężczyzny, który w niej zakocha się będzie idealna choć jest troszkę ładna.

Gość gość
9:20 Bo ty jak sama piszesz masz urode a te wszystkie nie urodziwe by się komuś spodobać musza zrobić. Wiec żadnego wyczynu tutaj nie masz bo wygląd to nie nasza zasługa.

Gość gość
hehe ja mam wymaganie tylko sex jako że jestem prawiczek i żadna mnie jeszcze nierozprawiczyła, bo liczy sie dla nich ich chuć by uchodzić za cnotliwe i korzyści jak kasa i oprawa do sexu

Gość gość
Ale co komu do tego jakie kto ma wymagania. Niech sobie ma, co ci to przeszkadza. Ja też nie wyobrażam sobie zadawać się z brzydką dziewczyną albo grubą albo płaską.

Gość gość
13:03 niekoniecznie, można się łatwo oszpecić kiepskim gustem. Ale generalnie racja, wygląd to nie zasługa. Ale czy ludzie sie zakochują w sobie podług zasług?