Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opadający owal twarzy

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, że na opadający owal najlepsze będą nici hialuronowe? Macie dobre doświadczenia? A może jest coś mniej inwazyjnego?

Gość gość
Ja wolę mniej inwazyjne zabiegi. U mnie super sprawdza sią lifting termiczny Zaffiro. Bardzo trafiony zabieg. Właśnie po nim zdecydowanie poprawiła mi sie skóra na twarzy, zmarszczki się spłyciły i owal ładnie się podciągnął. Warto wziąć kilka zabiegów. Polecam! Fajnie robią to w klinice na Bukowińskiej 22.

Gość gość
Ja z kolei robiłam termolifting biorad, byłam bardzo zadowolona. Gdzie Ty chodziłaś? Bo ja robię zabiegi na Ursynowie w Klinice BBC.

Gość gość
Przy opadającym owalu moim zdaniem pomogą już tylko nici (grawitacja robi swoje). Nici dają spektakularny efekt, ale oczywiście nie od razu, trzeba sie uzbroić w cierpliwość. Jest taka klinika dermatologii i medycyny estetycznej - WellDerm. Dam maja świetnych specjalistów i kilka zabiegów z nićmi do wyboru.

Gość gość
Na opadający owal polecam zabiegi fal radiowych z laserem biostymulującym. Robiłam te zabiegi w Poznaniu w salonie www.beautypremium.pl . Oprócz poprawy owalu, zauważyłam że skóra zrobiła się bardziej jędrna i gładka, a dzięki maskom które miałam nakładane na koniec zabiegu również intensywnie nawilżona. Na pewno takiego efektu by nie było po niciach, które zupełnie nie pielęgnują skóry. Tak więc dla fale radiowe to zabieg nr 1 przy opadającym owalu :)

Gość gość
Tak, zaffiro jest super zabiegiem. Ja chodzę na zaffiro tutaj: http://estivance.pl/ i jestem mega zadowolona!

Gość helcia607
Jest całkiem sporo rozwiązań na ujędrnienie twarzy. Akurat u mnie bardzo fajny efekt jest po liftingu robionym w szpitalu Medicover. Trochę bałam się, że będzie to wyglądać nienaturalnie, ale lekarz zapewnił mnie, że rezultat będzie subtelny. I tak rzeczywiście jest. Skóra jest przyjemniejsza w dotyku, ujędrniona, uniesiona. Odjęło mi to kilka lat, ale mimo tego nie wyglądam sztucznie :)

Gość gość
ja chodziłam na takie modelowanie twarzy do tej kliniki medycyny estetycznej www.klinikabochinska.pl. Zlikwidowałam tym sposobem opadające kąciki ust.

Gość gość
W moim przypasku na opadający owal twarzy pomogły zabiegi dermapenem z NCTF Ha, a potem fale radiowe z laserem biostymulującym. Zabiegi miałam robione w salonie Beauty Premium na Ratajach w Poznaniu. Mimo, że nie było tanio to warto było wydać te pieniądze, bo jestem bardzo zadowolona z efektów. Zabiegi odjęły mi kilka lat, skóra jest teraz bardziej jędrna, a owal twarzy uniesiony.