Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 20

Polecane posty

Argen wczoraj do shatyna i reszty baranów: nie rozumiecie jednej rzeczy - jeśli się wykorzeni i bedzie zwalczać jedną religię... x x Gdzie ja napisałem o wykorzenieniu czy zwalczaniu religii? To nie ja jestem baranem tylko ty...:D

Za ,,jałowość'' odpowiadają tacy jak Shatyn i ich psychologiczni antenaci, którzy czy to w pełni świadomie czy z przyrodzonej głupoty (nasze hasła wolności i tolerancji wyprzedzające... x x Bo? Dlaczego "my"?

Z takimi ,,artystami'', o których wspominasz miałem kiedyś częsty kontakt. Dzięki nim dowiedziałem się jak za poprzedniej władzy trwoniono publiczny grosz na różne pseudokulturalne inicjatywy tylko dlatego, że tam najłatwiej przytulić coś przy okazji do własnej kieszeni. Tzw. szkolenia i ,,sztuka'' to dwie dziedziny, gdzie bardzo trudno udowodnić zawyżoną wartość na fakturach. x x Wiem, wiem... Dla komuchów artyści to najwięksi wrogowie bo to ludzie niezależni, wolnościowcy, nie idący "z prądem" itp, itd...

Gość gość
no nie tak zupełnie "niezależni". bo zależni jak najbardziej od kasy której wręcz żądają od tych którzy są obiektem ich bezbrzeżnej pogardy. kiedyś był taki artykuł gwiazdowskiego którego teraz już niestety nie wynajdę ktory odpowiedział na tego rodzaju żądania poparte arogancką opinią że "państwo musi finansować sztukę bo nie zrobią tego producenci kaszanki". otóż właśnie tylko i wyłącznie "producenci kaszanki" finansują sztukę i tych wszystkich "niezależnych artystów" czujących się tak bardzo lepszymi od owych "producentów kaszanki" (że o jej konsumentach to już w ogóle nie wspomnę).

KOŚCIÓŁ TO LUDZIE, brednie pieczyńskiego że ci ludzie nie mają wolnej woli tylko są "zniewoleni" no to już sorry ale świadczą tylko o nim i nie zasługują na komentarz. x x Pieczyński mówi o instytucji, firmie którą stał sie kościół kat.

gość wczoraj "Kościół to instytucja, która zawsze twierdziła, że takich ludzi jak Kopernik trzeba spalić" x ale jednocześnie wykształciła tego kopernika i pozwalała mu prowadzić swoje obserwacje i dokonywać swoich odkryć. kopernik, debilu, był księdzem tak jak wielu innych uczonych w tamtym okresie. no ale jak ktoś ma antykościelnego p*****lca to widzi tylko samo zło w kościele. x x x Wykształciła "swojego"... To raz. A dwa... Poszukaj sobie do kiedy "De revolutionibus orbium coelestium" było na indeksie koscielnym... I wszystko jasne...

gość dziś no nie tak zupełnie "niezależni". bo zależni jak najbardziej od kasy której wręcz żądają od tych którzy są obiektem ich bezbrzeżnej pogardy. x x To ciekawe... Tak jest w twoim omamie?

otóż właśnie tylko i wyłącznie "producenci kaszanki" finansują sztukę i tych wszystkich "niezależnych artystów" czujących się tak bardzo lepszymi od owych "producentów kaszanki" (że o jej konsumentach to już w ogóle nie wspomnę). x x Musze przyznac, że az takiej zawartości twojego omamu się nie spodziewałem. Czyżbyś zażywał coś farmakologicznego, że az takie idiotyzmy się w nim rodzą?

Gość gość
oczywiście pieczyński chciałby nam wmówić że on "mówi o firmie" ale to nieprawda. bo on mówi przede wszystkim o ludziach którzy tworzą kościół. on im odmawia nie tylko prawa ale wręcz zdolności do kierowania się rozsądkiem i rozumem i uznaje ich za "zniewolonych" przez tą "firmę". i on ich teraz będzie "oświecał" i "wyzwalał". jakaż w tym jest niesłychana pogarda dla człowieka który wierzy w boga, jest dobrowolnym członkiem owej "sekty", uczestniczy w jej obrzędach i przestrzega jej zasad.

Gość gość
a potrafisz napisać cos mającego sens czy pozostało ci bredzenie o moim "omamie"?

gość dziś oczywiście pieczyński chciałby nam wmówić że on "mówi o firmie" ale to nieprawda. bo on mówi przede wszystkim o ludziach którzy tworzą kościół. on im odmawia nie tylko prawa ale wręcz zdolności do kierowania się rozsądkiem i rozumem i uznaje ich za "zniewolonych" przez tą "firmę". x x No to zacytuj odpowiedni fragment z tego co powiedział Pieczyński....:D

gość dziś a potrafisz napisać cos mającego sens czy pozostało ci bredzenie o moim "omamie"? x x No własnie napisałem z sensem o twoim omamie czyli o tym co w twoich wypowiedziach jest kompletnie oderwane od rzeczywistości i może zaistnieć tylko w nim.

otulona_snem dziś x x Środa ma rację. Też się z nią zgadzam. I własnie to usiłowałem wczoraj wytłumaczyć omamiście ale tego nie jest w stanie pojąć...:O

otulona_snem dziś gość dziś oo skupianie sie nad tego typu osobnikami,powoduje ze o tym dyskutujesz,mowisz po co? niech sobie gada co tam chce,rozglos ma o to mu chodzilo,"niech mowia byleby.." x x x Rozgłos ma i bez tego. To dobry aktor... A że mówi bolesną dla niektórych prawdę? Ma do tego prawo.

Gość gość
"i to powinno dzialac w dwie strony " x ale tak normalnie jest. tyle że przyszli zboczeńcy i doprowadzili do tego że ich "szanować" musi każdy bo inaczej to "dyskryminacja" albo "mowa nienawiści". ale ich pogarda wobec katolików to już "dyskryminacją" i "mową nienawiści" nie jest.

Gość gość
"No to zacytuj odpowiedni fragment z tego co powiedział Pieczyński...." x już pędzę cytować. żebym sobie czasem nóg nie połamał.

otulona_snem dziś zreszta dopoki,dopoty tutaj nie zaczeliscie o tym pisac,to ja w ogole nie wiedzialam kto zacz,taka to persona znana byla,wielu juz na kontrowersyjnych gadkach probowalo budowac swoj warsztat,a raczej zastepowac go x x No to zobacz chociazby "Polowanie na Czerwony Październik", "Projekt Manhattan", "Pianistę" itp, itd.... On tam gra. To się dowiesz co to za "persona"...:D

jakos nie do konca przeklada sie to na komentarze twoje do innych,czesto pada u ciebie np w stosunku do mnie slowo,ze cos"musze" nie Shatyn ja nic nie musze x x Widocznie źle mnie zrozumiałaś. Oczywiście, że nic nie musisz. Nie musisz być uczciwa, nie musisz być dobrą matka itp, itd. To twój wybór...

otulona_snem dziś tako dobry ,ze pierwszy raz o nim slysze x x Czyli ci aktorzy o których nie słyszałaś bo nie widziałas filmów w których grali czy spektakli w których występowali, nie są dobrzy?

gość dziś "No to zacytuj odpowiedni fragment z tego co powiedział Pieczyński...." x już pędzę cytować. żebym sobie czasem nóg nie połamał. x x Czyli jak "pędzisz" do swojego omamu to sobie łamiesz nogi? Bo tylko w nim jest to o czym mówiłeś...

Gość gość
"Polowanie na Czerwony Październik" x a kogóż on tam niby zagrał? bo imdb w ogóle nie wspomina o jego udziale w tym filmie. to musiała być znacząca rola :D

otulona_snem dziś Bruno Shatyn dziś oo poglady polityczne i spojrzenie rowniez,i o tym tutaj pamietaj bo to topik polityczny,a nie o moim zyciu lub charakterze x x To też ja nie pisałem o twoim życiu czy charakterze tylko odpowiedziałem na twoje słowa o tym, że ty nie musisz... Zresztą je zacytowałem....:O

poglady polityczne i spojrzenie rowniez,i o tym tutaj pamietaj bo to topik polityczny,a nie o moim zyciu lub charakterze x x A tak swoją drogą powinnaś sobie te własne słowa zapamiętać i przypominać sobie za każdym razem jak piszesz o moim prywatnym życiu a nie o polityce...:O

mozesz sobie o moim zyciu pisac,o moim charakterze rowniez,ale nie bedzie to mialo wiele wspolnego z rzeczywistoscia,bo mnie nie znasz,nie poznasz,a to co ja zechce na w/w temat napisac nigdy nie zweryfikujesz,pozostaje ci jedynie domniemywanie i gdybanie x x Dokładnie to samo odnosi sie do ciebie... To też sobie zapamiętaj i przypominaj...:D

otulona_snem dziś poza tym co jak co,ale ty na topach politycznych zaczales uderzec w rodzine,mego tate np i nie tylko mego,zatem zanim rzucisz kamieniem... x x To w odpowiedzi na ataki na moją rodzinę. To raz. A dwa. Nie usiłuję cie pouczać tak jak ty mnie...

A oto topik który rozpoczął ten temat (ostatnich paru postów)... x otulona_snem dziś Bruno Shatyn dziś oo poglady polityczne i spojrzenie rowniez,i o tym tutaj pamietaj bo to topik polityczny,a nie o moim zyciu lub charakterze

Gość gość
"mozesz sobie o moim zyciu pisac,o moim charakterze rowniez,ale nie bedzie to mialo wiele wspolnego z rzeczywistoscia," x ale personalne ataki shatyna na ludzi z którymi nie jest w stanie poradzić sobie w dyskusji to rzecz normalna. jak zaczyna wypisywać idiotyzmy o "omamie" to już świadczy o jego desperacji. nie jest w stanie odpowiedzieć merytorycznie więc atakuje w taki prostacki sposób.

od poczatku cie nie lubilam,a ty mnie takze przynajmniej pod tym wzgledem bylo i jest uczciwie czyz nie tak? x x Ja cie nie lubię? A niby z jakiego powodu. Jesteś mi kompletnie obojetna. Tak jak obojetny mi jest fakt twojego "nielubienia" mojej osoby..

ale personalne ataki shatyna na ludzi z którymi nie jest w stanie poradzić sobie w dyskusji to rzecz normalna. x x To ciekawe. Tak jest w twoim omamie? No to głupoty i bzdury istnieją w nim w wielkim natężeniu...:D