Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 20

Polecane posty

Oto definicja kota: x "Kot (Felis) – rodzaj ssaka z rodziny kotowatych (Felidae)." x x W żaden sposób nie mozna okreslić jako psa.

Myrevin dziś Ależ oczywiście że pies jest kotem w takim sensie że to ssaki. smiech.gif Znowu znalazł się ktoś kto myśli że "przegada" Shatyna. x x "Przegadać" mnie można ale tylko wtedy kiedy posługuje się argumentami a nie omamami...

Gość gość
zaloz nowy topic

Gość gość
"Ależ oczywiście że pies jest kotem w takim sensie że to ssaki." x no właśnie takie są "argumenty" shatyna: pies jest kotem bo sobie shatyn tak ubzdurał. jeszcze tylko napisz żebym ci "udowodnił cytatami" że nie jest a jak nie udowodnię to mam przeprosić. x no a ja mam jego żądania w d***e i to go strasznie złości więc nie mogąc już tego znieść wypisuje brednie o "omamie" :D

no właśnie takie są "argumenty" shatyna: pies jest kotem bo sobie shatyn tak ubzdurał. x x Niczego takiego sobie nie ubzdurałem a takie twoje twierdzenie jest na podstawie twojego oamu a nie rzeczywistości. Bo w rzeczywistości napisałem ten post: x "Bruno Shatyn dziś Oto definicja kota: x "Kot (Felis) – rodzaj ssaka z rodziny kotowatych (Felidae)." x x W żaden sposób nie mozna okreslić jako psa." x x :D:D:D:D

Zaraz będzie że on nic sobie takiego nie ubzdurał. :D Że znowu manipulujemy, bo przecież on nigdzie nie napisał że kot to pies, itd, itp. Ja się tam dziwię że ktoś jeszcze na poważnie z nim wchodzi w takie jałowe polemiki.

no a ja mam jego żądania w d***e i to go strasznie złości więc nie mogąc już tego znieść wypisuje brednie o "omamie" x x Nic mnie nie złości a takie "nic" jak ty, to na pewno....:D A istnienie "faktów" z twojego omamu opisałem post wyżej wraz z dowodem...:D

e znowu manipulujemy, bo przecież on nigdzie nie napisał że kot to pies, itd, itp. x x Bo taki jest fakt, że nigdzie nic takiego nie napisałem i że napisałem coś wprost przeciwnego. Oto post: x "Bruno Shatyn dziś Oto definicja kota: x "Kot (Felis) – rodzaj ssaka z rodziny kotowatych (Felidae)." x x W żaden sposób nie mozna okreslić jako psa."

Myrevin dziś Prorok jakiś jestem, czy co? x x Nie. Po prostu przeczytałeś posty i zobaczyłeś sam, ze nigdzie nie napisałem, że kot jest psem. Do tego nie potrzeba proroctwa. Bo to są fakty.

Oczywiście Shatynku, oazo mondrości i inteligencji. Strumyku wiedzy... strumyku? Nie oceanie. :classic_cool:

No nie wiem Shatyn może jednak sam wybierzesz, strumyk w końcu bardziej bystry od oceanu. :D

Gość gość
tnie sie

Pozostawię cię w tym zadumaniu ale dodam, że w takim porownaniu to ty jesteś jedynie kałużą... A czego sam się domyśl... Znikam na czas jakiś... Jak wróce to założe nowy topik.

Gość gość
tnie się. nowy topik proszę! xxxx no właśnie takie są "argumenty" shatyna: pies jest kotem bo sobie shatyn tak ubzdurał. xxx gdzie tak napisał?

Gość gość
"gdzie tak napisał? " x napisał że KK jest sektą choć specjaliści w tej dziedzinie zdecydowanie rozróżniają sektę od kościoła. nawet w definicji sekty z wikipedii jest napisane wyraźnie: " Jeden z trzech typów organizacji religijnej (obok kościoła i denominacji religijnej)" czyli co innego jest sekta, co innego kościół i co innego denominacja religijna. czyli po prostu kłamał i brnął w to kłamstwo przytaczając jakieś nieprawdziwe, tendencyjne albo okrojone definicje które niby miały to kłamstwo "udowodnić". jak zwykle zresztą.

Gość gość
pytałam o kota który jest psem

Gość gość
shatyn wyjdz z goscia :p

To że Pieczynski jest niezłym aktorem nie oznacza że jest autorytetem w kwestiach moralnych czy społecznych. Poza tym w filmach które przytoczyles gra roli marginalne. Ja go lubię jako aktora. Ale jego opinii nie muszę uznawać.

Gość gość
"pytałam o kota który jest psem" x a rozumiesz pojęcie "analogii"? tylko w tym znaczeniu użyłem zdania że "shatyn twierdzi że pies jest kotem", czy tam kot psem.

Jakaś debilny nawalka słowna. Shatyn uwielbiasz takie klimaty sam jest prowokuje po to tu piszesz. A potem płaczesz. Bez sensum

Ludzie jacyś tacy nerwowy. Przed chwilą rzucił się na mnie młodzieniec przed parkomatem. Spieszyć mu się a ja coś się grzebalam. Zamiast podejść z uśmiechem i zapytać czy może pierwszy kupić bilet to się zaczął ciskac jak g****o w betoniarce. Przecież bym go puściła przed mną. Frustracik.

Gość Myrevin
{ Poza tym w filmach które przytoczyles gra roli marginalne. } <<>> Jego twarz jest dla mnie rozpoznawalna, nazwisko nie, w ogóle nie pamiętam bym widział go w tych filmach. No i co z jego zawodowym życiem wspólnego mają prywatne opinie? IMHO, nic ponad że ma do nich prawo. Już bardziej znaną postacią jest Stalin lub Hitler, czy ktoś rozsądny powołuje się na ich opinie.

Gość gość
'Zagrożenie wysoką karą, wyłudzone miliony, ciężar zarzutów, w tym tego najcięższego — kierowania grupą przestępczą. To sprawia, że trudno się litować nad Marcinem Dubienieckim, mężem publicystki „wSieci” Marty Kaczyńskiej. Dubieniecki od dziewięciu miesięcy siedzi w areszcie. Prokuratura podejrzewa go o kierowanie grupą, która wyłudziła kilkanaście milionów z PFRON — a także o pranie brudnych pieniędzy.

Gość gość
' Dubieniecki to duży zgryz dla ekipy PiS w prokuraturze – ma , jest nieprzyjemną kotwicą dla wizerunku najbardziej znanej rodziny IV RP, na dokładkę mimo perypetii z prawem związany jest z rodziną Kaczyńskich na dobre i złe. '