Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 20

Polecane posty

Gość gość
Najnowszy omam .PiS 41 % drugi Kukiz 14 % ,PO 9 % Nowoczesny Rubikoń 6 % No i Shatyn i syn Shatyna ?

Gość gość
Edyta Bochenek, dotychczasowa sekretarz regionu dolnośląskich struktur Nowoczesnej, nie jest już członkiem partii Ryszarda Petru. Bochenek zrezygnowała, po tym, jak szeregi Nowoczesnej zasilił były poseł Platformy Obywatelskiej Michał Jaros. x – Kompetencje Michała Jarosa zostały podważone przez Donalda Tuska dwa lata temu, kiedy został on ukarany za nieetyczne zachowanie podczas zjazdu w Karpaczu, po tym jak próbował namawiać członków PO do kupczenia głosami, oferując miejsca pracy w zamian za głosowanie na Jacka Protasiewicza – mówi Onetowi Piotr Borys, szef biura krajowego PO. – Prawdopodobnie zrozumieli to działacze Nowoczesnej, którzy w liczbie kilkudziesięciu osób już ponad miesiąc temu wyszli z partii na znak protestu. A wczoraj to samo zrobiła sekretarz regionu Edyta Bochenek – dodaje Borys. W mediach cały czas spekuluje się, że kolejnym politykiem Platformy, który przejdzie do Nowoczesnej, będzie Jacek Protasiewicz, były szef PO w regionie. x O przyjmowaniu do Nowoczesnej polityków PO, Bochenek mówi wprost, że jest to proces gnilny. – Formacja, która miała być nowoczesna, która miała dać nową jakość, jest kopią czegoś, co mieliśmy przez ostatnich osiem lat. Ja się na to nie piszę – podkreśla Bochenek. x są jak widać nawet w polityce idealiści którzy naprawdę wierzyli w jakąś "nową jakość" ten całej "nowoczesnej". a może to tylko naiwniacy bo ja nie miałem złudzeń nigdy.

Gość gość
sondaże sa zmanipulowane tak jak za po

Gość gość
Otulona, ile już dzisiaj wydoiłaś?

Gość gość
iftar_ dziś > to moralność PiSowska :( (((