Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jak napisałem na forum ze mam duzego

Polecane posty

Gość gość

penisa to mnie od razu wyzywaja od prawików itp, czy naród polski to zazdrośnicy, lub jak jakas dziewczyna napisze cos ze lubi seks- przebieranki, deuze penisy czy ze lubi z dwoma parnterami naraz to wyzywaja od dziwek- czyzby mieli kompleksy?

Gość gość
czy naród polski to zazdrośnicy x tak, nasza specjalność to kołtuństwo, obłuda, wystarczy spojrzeć na zboczonych opętanych na punkcie seksu (zwłaszcza analnego) katolików

Gość gość
masz dużego ale małego rozumka i wszyscy uciekli

Gość gość
rozumka tez mam madrego, jestem po studiach mam fajna prace nie narzekam, a i w pracy fajne 2 koleżanki, które lubia seks i się z nimi umawiam, sa wolne

Gość gość
dlaczego już po raz kolejny ktoś myśli i wyzywa mnie od jakichś piwoszy, to nie ja jestem piwosz mam na imie Kamil,

Gość gość
Z mądrym rozumkiem, takich głupot się nie pisze gimbazo.

Gość gość
tu powinny być niki takie żeby nikt tego nie mógł zmienić lub za jakas opłata wtedy nikt by się nie podszywał, i byłoby dużo lepiej, a nie teraz każdy pisze podszywając się pod innych lub ktoś myśli ze ktoś inny jest kims innym, lipa- ja nie jestem piwoszem nie obrazaj mnie

Gość gość
do 16.36 to nie głupoty tylko prawda i fakt, a ty jesteś kolejnym zawistnym z małym....