Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wydaje wam się, że podczas seksu z wami po tylu latach mąż myśli o innych?

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem próżna tylko znam swoją wartość :) Mam męża z normalnego środowiska, wychowanego według jakichś zasad. Zdrada dla niego to coś obrzydliwego. Jest tak moralnym i lojalnym człowiekiem, że nie mam czego się obawiać i jestem tego pewna w 100%. Nie daję mu żadnych powodów ku temu żeby mnie zdradzał. Nigdy nie byłam zrzędliwą żoną, nudną ani zgorzkniałą :) Cieszę się życiem, mam własną firmę, ogarniam wiele spraw i sfer życiowych mam najlepszego partnera na świecie, który pomaga w domu i nie strasznie było mu umycie niemowlęcia usranego po same pachy :D miotła też go nie gryzie tak jak 90 % mężów na kafeterii. Tylko piwsko i pilot a resztę w doopie mieć.

Gość gość
11:01 Na inne to on miał czas nim się ze mną ożenił. Proste i elementarne :) Posmakował sobie życia i różnych kobiet nim znalazł tę jedyną czyli mnie :D i to samo z mojej strony. Nie mam potrzeby bzykać się z kimś INNYM. Bo inni już byli, ale ja sobie wybrałam najlepszego dla mnie i tyle ;)

Gość babyachtebaby
Ja myślę o innych Ale to dla tego że moja ma mały biust i jak mi robi loda wyobrażam sobie że robi to panienka z wielkimi cycami

Gość gość
o najlepiej panów popytać, jak to jest

Gość gość
11:04 coś dziwnie się tu reklamujesz, wypisując o sobie i o swoim związku z samych superlatywach, co już jest podejrzane ;) Druga podejrzana rzecz to jest to, że piszesz tutaj o tym, by przepychać się z jakimiś anonimowymi babami i udowadniać im, że nie mają racji. Jeśli nie mają, to dziwne że jest u ciebie potrzeba mówienia jaka jesteś ekstra. Wydaje mi się, że jednak jakieś zarnko niepokoju jest, bo inaczej nie wchodziłabyś w tę dyskusję.

Gość gość
11:13 Słaby z Ciebie psycholog :)

Gość gość
11:13 dokładnie, dobry towar nie potrzebuje słów autoreklamy. A to że masz firmę to żaden mi powód do tego by nikt nie zdradzał Ciebie. Poczytaj o koleżance na tym innym wątku, która jest na wysokim stanowisku a jej mąż na niśzym i żeby się podbudować, zdradza ją z praktykantkami. Typowe.

Gość gość
11:15 a z ciebie zakompleksiona osoba, która musi sobie ubarwiać na kafe żeby się poczuć lepsza. Jeszcze nie spotkałam się z tym, by ktoś kto znał swoją wartość, musiał ją na kafe prezentowac :D Żałosne dziewczę.

Gość gość
11:16 Mój mąż się nie musi podbudowywać. Ja go doceniam i jemu to wystarczy. Nie ma powodów by czuć się gorszym ode mnie. Skoro tamten facet się PODBUDOWUJE to znaczy, że czuję się gorszy od swojej żony, mniej atrakcyjny i nie mam na myśli atrakcyjności fizycznej bynajmniej :)

Gość gość
dokładnie słaby z ciebie ten psycholog ma być rozmowa to jest chcesz tylko przyklaśnięcia, ale czyjegoś innego zdania już nie zdzierżysz i uważasz, ze słabo się reklamuję ciekawe to ja tylko pisze jak jest, a dopiero mogłabym ukoloryzować to co jest, ale mi się nie chce i nie wkładaj do jednego wora wszystkich facetów nie bronię go, i wiem, ze zapewne zdolny byłby np. do zdrady, bo każdy jest zdolny, czy to facet czy kobieta, ale trzeba umiejętnie postępować ze sobą

Gość gość
Normalnych inteligentnych facetów takie kobiety nie kręcą. Bo gdzie się pokażesz z taką? Jak Ci wstydu narobi jak nie wiem co pechowiec.gif no sorry, ale inteligentny facet nie sypia z kobietami, które uważa za zbyt głupie dla niego nawet jesli to tylko krótki romans. Facet który sie bierze za lalę głupia, wiedząc że jest głupia i że on chce jednak także rozmów o literaturze birmańskiej w XVIII w i fizyce kwantowej jest również głupi tak naprawę mysli tylko ptakiem i tak naprawdę to tylko tępe dzidy go kręca

Gość gość
11:15 a z ciebie zakompleksiona osoba, która musi sobie ubarwiać na kafe żeby się poczuć lepsza. Jeszcze nie spotkałam się z tym, by ktoś kto znał swoją wartość, musiał ją na kafe prezentowac smiech.gif Żałosne dziewczę xxxxxxxxxxxxx to nie ja pisałam to ja jestem z 11.04 ale mam kibica, dzięki

Gość gość
a dotyk mojej pupy doprowadza go do orgazmu w 3 sekundy wiesz kochanie, ze przedwczesny wytrysk mozna leczyć? Spróbujcie, to oboje skorzystacie. A poza tym nie martwi ciebie, ze twój chłop woli mysleć dla podtrzymania wzwodu o rowerach a nie o tobie?

Gość gość
11:20 No własnie to miałam na myśli. Inteligentny facet, który reprezentuje sobą coś więcej niż góra mięsni na taką Dodę to może ewentualnie splunąć :P Następna gwiazdeczka Natalia Siwiec haha mój mąż jak ją pierwszy raz usłyszał w TV w jakimś programie to zapytał się mnie co to za karykatura jest :D

Gość gość
z 11:04 są dwa wpisy...

Gość gość
11:20 CO TY GADASZ? mój były był doktorem nauk ścisłych kobieto, ja też zresztą po studiach ale magisterskich. Kręciły go puste silikony z dyski i dla odmiany też cizie z mrocznych koncertów. Nie reprezentujące sobą niczego prócz urody. Sypiał z takimi zanim mnie poznał. Co ma do tego inteligencja? NIC. Nie brał takich do związku ale takie do kręciły do seksu. A na pewno nie można mu odmówić inteligencji skoro jest dr fizyki, nie sądzisz? :/ Jakie wy naiwne jesteście...

Gość gość
a dotyk mojej pupy doprowadza go do orgazmu w 3 sekundy wiesz kochanie, ze przedwczesny wytrysk mozna leczyć? Spróbujcie, to oboje skorzystacie. A poza tym nie martwi ciebie, ze twój chłop woli mysleć dla podtrzymania wzwodu o rowerach a nie o tobie xxxxxxxxxxxx zrozum dzieweczko, ze jak o mnie myśli to często kończy szybko, zresztą ja nie lubie długiego seksu też te rowery to sa przysłowiowe, myśli i mówi w tym momencie o czymkolwiek i na pewno nie jest to mowa o z******tej lasce, którą właśnie widział na ulicy nie ma co leczyć, bo ten wytrysk aż tak wczesny nie jest, ze tylko się rozbiorę a on kończy za mało jeszcze w życiu widziałaś i robiłaś, zebys mogła ze mna dyskutować w tych sprawach, zwłaszcza w sprawach naszego łóżka małżeńskiego ja tylko napisałam jak jest, a ty próbujesz mi udowodnić, ze tak nie jest cóż nie będę się z toba spierać, bo mi się zwyczajnie nie chce, bo i tak najlepiej ja wiem jak jest

Gość gość
11:23 przeczytaj mój wpis z 12:26, niebożę.... Uwierz mi, że piszę na faktach. Inteligencja tu nie ma nic do rzeczy. Np. klientami burdelów są zarówno inteligentni doktorzy, jak i proste drechole spod budki z piwem z co drugim słowem na "k..."na ustach. Poza tym znam dr hab.ekonomii co zdradza z młodymi i głupimi studentkami żonę. Ważne by ładna była. A chyba mu nie odmówisz inteligencji? Taka Doduchna to jego typ.

Gość gość
11:29 Jakby miał w domu ładną atrakcyjną żonę, która zaspokaja jego potrzeby, która jest dla niego partnerką w życiu i dotrzymuje mu kroku to wierz mi, że nie interesowałoby go ru/cha/nie się z jakimiś smarkulami. Widocznie żona nie jest na tyle atrakcyjna dla niego, żeby jej nie zdradzał. Ot cała filozofia. Żaden facet nie zdradza bez powodu. Ani żadna kobieta.

Gość gość
Jesus inteligencja nie ma nic wspólnego z kończonym kierunkiem studiów. Czy wy na prawdę takie durne jesteście? Inteligencja a mądrość nie zawsze idą w parze ze sobą. Skąd wiesz ile on musiał poświęcić czasu na zakuwanie tego "ciężkiego" kierunku. Bo skończyć ekonomię to nie jest żaden wyczyn przecież :o

Gość gość
No dokładnie. Ja znałam faceta, który studiował mechatronikę i robotykę. Łeb jak sklep. Ale co z tego jak przy tym był pusty i tępy? Życiowo beznadziejny. Po prostu bałwan skończony :o

Gość gość
11:37 co to znaczy, że ma dotrzymywać mu kroku? Czyli też zrobić habilitację i pracować na uczelni, bo inaczej to za słaba partia? LOL

Gość gość
11:42 bo był inteligentny ale nie był mądry. a tutaj mylicie mądrość z inteligencją. Ktoś kto nie jest inteligentny nie skonczyłby strudnego kierunku a la fizyka

Gość gość
11:44 Nie to znaczy, że ma dbać o siebie i swój rozwój. Niekoniecznie robiąc studia. Po prostu ma iść do przodu i robić w życiu coś konkretnego. A nie takie lelum polelum. Sorry, ale jeżeli baba zasiądzie sobie w domu bo przecież ona wychowuje dzieci to dla takiego faceta, który realizuje się zawodowo, ciągle coś robi ona przestanie być atrakcyjna. Co wy życia nie znacie? A mało tu takich tematów?

Gość gość
11:48 ale ta kobieta, jego żona, realizuje się zawodowo, w ogóle cały czas pracuje, a ostatnio robiła jakiś nowy licencjat, tzn. z czegoś nowego. czy ty myślisz, ze to im pomaga w związku? on się nigdy nie zmieni. To nie o to chodzi...

Gość gość
11:48 dla mnie to jest dziwne co opisujesz. Najbardziej cenię facetów, którzy mimo tego że sami się rozwijają, nie wymagają od swoich drugich połówek właśnie tego by "nie odstawały". Nie mówisz o miłości chyba, tylko o jakimś kondominium gdzie mają być do siebie podobni. Od kiedy to facet kocha za dotrzymywanie mu kroku? prawdziwa miłość to za charakter i wygląd a nie za dyplomy... dlatego wlasnie uwazam za facet ktory ma problem że ma gorzej wyksztacloną żonę, to jakaś wydmuszka bez jaj. Znam małżeństwa że jest facet lekarzem, a ona siedzi w domu z dziecmi (ma studia ale nie pracuje) i jakoś nie widać by on sie nie intresował nią, jak zawsze ich widze to on wpatrzony w niż jak w obrazek. I TO JEST PRAWDZIWY FACET jakich jak na lekarstwo. a ty mowisz o jakichś karykaturach, ktorych dzis niestety wiele. wręcz plaga. żal bierze na tę głupotę

Gość gość
Inteligentny człowiek łatwiej przyswaja wiedzę, łatwiej kojarzy i analizuje. Ale nie każdy człowiek, który skończył dobre studia jest inteligentny. Ludzie, którzy nie są inteligentni muszą więcej czasu poświęcić na naukę, wiele rzeczy sprawia im dużo więcej trudności niż osobom z wrodzoną inteligencją. Amen.

Gość gość
11:50 No to może ona z nim się nie kocha? Może wie, że on sobie bzyka co chce bo ona nie chce? Prawdy nie znasz. Są małżeństwa, które idą na taki układ. Żona dla świętego spokoju pozwala chłopu bimbać i robić to z innymi.

Gość gość
11:53 To nie jest prawdziwy facet tylko frajer :D który pracuje na swoją utrzymankę, która nie ma potrzeby być osobą mądrą, pewnie nie ma żadnych pasji, albo ma i mąż jeleń jeszcze za to płaci :D haha uwielbiam takie tematy :D

Gość gość
Kobiety, czy WY jestescie normalne ?? CZy Wy znacie jakiekolwiek formy kulturalnej rozmowy, bez wyzwisk i osmieszania innych. Czy uznajecie argumenty inne niz wlasne, czy tylko swoja racje ? Moj facet jest super wyksztalcony, inteligentny, dobrze zarbia. Ja jestem w domu. Czy mysli o innych ? Mysle, ze tak.Ale mi to nie przeszkadza. Sama czasem mysle o innych. I CO W TYM ZLEGO ???