Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wydaje wam się, że podczas seksu z wami po tylu latach mąż myśli o innych?

Polecane posty

Gość gość
12:35 zgadzam się z Tobą. I wcale jak pracowałam (teraz zaś jestem na urlopie macierzyńskim) nie było jakoś widać tego, że mąż mnie lepiej traktoweał niż teraz a teraz gorzej, czy coś. U nas to tak nie działa, współczuję tym u których tak jest, bo to własnie takie przeżarte wspolczesną korpokulturą szczurki. Moja szwagierka jest....przykro to powiedzieć, ale ćwierćinteligentna. Naprawdę, jak coś powie, to żal ściska, a jej mąż czasem się jej wstydzi. Sam inżynier robiący doktorat. A mimo to kocha ją, jest totalnym pantofelkiem, jak on koło niej skacze. Jest to dominacja niższej inteligencji nad wyższą, on maluje dla niej jakieś obrazki na urodziny, rozpieszcza ją jak damę... uwierzcie że są takie pary, please ta od "wspolnych zainteresowan" przeczytaj to :P

Gość gość
Kino i obiady na mieście to akurat nie jest powód żeby się chwalić koleżanko powyżej więc akurat niczym tutaj nie błysnęłaś chcąc dowalić osobie z którą dyskutujesz haha :D Mąż i żona nie muszą umawiać się na sex. Po prostu to robią :D

Gość gość
pewnie kobiety jak się kochają z mężem to myślą i chciałby to robić z kimś innym,,

Gość gość
12:37 nawet nie wiesz jak to bardzo widać, że coś tam w tym twoim życiu ci jednak nie pasuje, bo jakby c***asowało to nie starałabyś się tak za wszelką cenę wpędzić rozmówczyni w kompleksy :)

Gość gość
dziś Moze TY masz jakas pasje, ale zauwaz jaki TY masz styl rozmowy z ludzmi/ Nie przyjmujesz argumentow, skupiasz sie na obrazaniu i wywyzszaniu sie . Wiemy juz jak wyglada Twoje malzenstwo :) Wspolczucia dla meza, mozesz przekazac od nad, kur ze sciskiem tylka :D Rozmowa z Toba wyglada mniej wiecej tak jak z moim dwulatkiem. NIE bo NIE, bo jestem na NIE i bedzie po mojemu :D Pa

Gość gość
12:44 No masz rację nie trafiają do mnie argumenty osób na niższym niż mój życiowym poziomie :D :) I nie trafią :) Argumenty mogę przyjmować od osób równych sobie. Nie kur domowych bo nie jestem nią i nigdy nie byłam i też nigdy nie zrozumiem takich osób bez polotu jak wyyy :P

Gość gość
"Moja szwagierka jest....przykro to powiedzieć, ale ćwierćinteligentna. Naprawdę, jak coś powie, to żal ściska, a jej mąż czasem się jej wstydzi. Sam inżynier robiący doktorat. A mimo to kocha ją, jest totalnym pantofelkiem, jak on koło niej skacze. Jest to dominacja niższej inteligencji nad wyższą, on maluje dla niej jakieś obrazki na urodziny, rozpieszcza ją jak damę... uwierzcie że są takie pary, please ta od "wspolnych zainteresowan" przeczytaj to" zgadzam się, też znam taką parę. Naprawdę istnieją. Mają się dobrze, a inne pary (m.in. ja tez trochę :P) zazdroszczą im tej bliskości, bo ja mimo że mąż zawsze mnie gdzieś zabiera i nie wstydzi się tego co mówię przy ludziach, to jednak aż tak zapatrzony we mnie nei jest jak tamten w tę dziewczynę, która serio ma mózg 13latki. Bez złośliwości,. stwierdzam fakt.

Gość gość
Ja też czasem myślę o kimś innym, więc czemu on miałby nie myśleć? :)

Gość gość
12:44 to po co wchodzisz na to forum ?? dowartoscoiwujesz sie ? pracujesz, masz pasje , obracasz sie wsrod elity intelektualnej .Co chcesz nam udownodnic?

Gość gość
12:51 to miało być chyba do 12:47, dobrze mówię? No też się zastanawiam po co ona tu wchodzi. Wiesz, my "biedne", "zahukane" kurki wchodzimy tu z braku perspektyw ;) A ona? Taka businesswoman, pewna swej wartości, co ona tu robi to nie mam pojęcia :P

Gość gość
tak, pomylilam sie , ale czego mozna ode mnie oczekiwać od osób bez polotu ;) Patrz i nie odpowiedziała na nasze pytanie. To jak z tą kwoką z wiersza Brzechwy.Az zacytuje, niech wie, ze znam literature :D Proszę pana, pewna kwoka Traktowała świat z wysoka I mówiła z przekonaniem: "Grunt to dobre wychowanie!" i jak juz wszystkich gosci , NAS, obraził, to jak ulał pasuje osttanie zdanie wiersza : "Czy ta kwoka, proszę pana, Była dobrze wychowana?" Pozdrowienia dla Ciebie, kobieto z wyzszych sfer :)

Gość gość
uwierzcie że są takie pary, please ta od "wspolnych zainteresowan" przeczytaj to no są, są też pary pani doktor i fizyczny, ale z wielkim bolcem. Rzecz gustu. Mi osobiście nie staje do głupich kobiet

Gość gość
13:15 tobie nie staje, ale jemu staje, tak już ten śwait ułożony. Pozdro ludzie.

Gość gość
Po co wchodzę? Pośmiać się z takich jak wy :D i co nieco odmóżdżyć :D jesteście po stokroć lepsze niż trudne sprawy na polsacie :D Żegnam już was w dniu dzisiejszym, rzućcie jutro jakiś śmieszny temacik do podyskutowania o waszym nudnym życiu :)

Gość gość
Nie dosyc, ze prziesuadiusz na TAKIM forum, to ogladasz Trudne Sprawy?? Na Boga, nawet ja bedac w domu, tego nie ogladam :D Kobeito , zjedz snikersa :)Zycze Ci udanego dnia, nie chowam urazy ;)

Gość gość
13:28 Nie oglądam. Czasem się widzi urywki tego gó/wna przecież podczas reklam głupia istoto :o

Gość gość
13:28 nie sprowokujesz mnie do obrażania Ciebie. Jestem o ten poziom wyzej od Ciebie. Muszę iśc do garów ,pa:)

Gość gość
Najwyższa pora, tam Twoje miejsce o tej porze :) kuro domowa :)