Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

klotnia

Polecane posty

Gość gość

Witam poklocilam się z facetem w sobotę na imprezie i mojej koleżanki. Poszło o to ze faceci wypili za dużo a mieliśmy jechać na imprezę .mój facet powiedział że mam jechać sama i wybuchła awantura ze miało być inaczej i ze związek nie polega na jezdzeniu samemu na imprezy .pozniej jednak pojechaliśmy na imprezę ale to tylko powiekszylo konflikt gdyż klovilismy się w taxi a on powiedział że znajdzie sobie lepszą itp wróciliśmy osobno z imprez. Następnego dnia napisał do mnie czy żyje to mi powiedziałam że za to jak się wczoraj upil i ze mi mówi że mam sama jeździć po imprezach to niech się zastanowi nad swoim zachowaniem .pozniej kilka dni kłótni sms i od dwóch dni cisza nie odzywamy się bo ja powiedziałam ze jak on widzi tak związek to lepiej się rozstać ...co sądzicie o tym kto wg Was jest winny

Gość gdzieCiMeżczyźni
faceci w dzisiejszych czasach traktuja kobiete jako lalke do bzykania, o ktora martwic sie nie trzeba ,a przy odrobinie szcześcia jeszcze zatroszczy sie przez specjalnych starań o niego...czy to Twoja wina?? że sie pokłociliście...uważam ,że nie...ale,ze go tak rozpuściłaś troche tak... sama sobie odpowiedz jak traktuje Ci na codzień... czy Cię rozpieszcza? (a powinien) czy prawi Ci komplementy? czy okazuje ci swoje zainteresowanie ... i to nie tylko wtedy kiedy ma ochote pobrykać? .... nie warto być z kimś tylko po to żeby nie byc samemu...tak jak większośc kobiet dzisiaj...niestety...

Gość gość
Na codzień mnie dobrze traktuje. On twierdzi że niepotrzebnie jechaliśmy na ta imprezę skoro wszyscy byliśmy wypici

Gość gość
dylematy młodocianych alkoholików

Gość gość
Nie jesteśmy alkoholikami i nie oceniaj ludzi bo mówię o jednej imprezie a nie o codziennym piciu

Gość gość
pijecie w weekendy?

Gość gość
Naucz się pisać autorko, trudno zrozumieć ten bełkot. Skończyłas choć szkołę podstawową? Styl pisania wskazuje na duże braki w edukacji.