Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olka7554

Biustonosz w ciąży

Polecane posty

Drogie Panie, czy miała któraś w ciąży problem ze znalezieniem stanika? Otóż startowałam z rozmiarem F, teraz w 30 tc mam K, po porodzie pewnie będzie L lub więcej. Dodam, że w obwodzie mam 75-80... W sklepach nawet ciężko znaleźć na mnie rozmiar, a jak jest to aplo babcine fasony albo stanik za 200 zł.. Zależy mi na biustonoszu do karmienia i czy któraś z was kupiła gdzieś taki w dużym rozmiarze i rozsądnej cenie?

Gość gość
Stanik za 200 zł to rozsądna cena. Będziesz go mieć kilka lat.

W ciąży? rozmiar się zmienia jak pogoda w górach, po zaprzestaniu karmienia na pewno robią się mniejsze, poza tym w jednym staniku nie da się chodzić ciągle i to przez parę lat, bo od znoszenia stanik sie rozciąga i już nie spełnia swojego zadania. Trzeba by mieć co najmniej dwa a to już 400 zł, co dla mnie w tym momencie jest ceną kosmiczną :(

Gość jestesmoimzyciem
W dużym rozmiarze i rozsądnej cenie, a przy tym ładne (pamiętajcie Kochane Mamusie że w ciąży też można wyglądać seksownie :) ) to najlepiej szukać w internecie :) Ja kupowałam w Allesie dwa razy podczas ciąży i naprawdę byłam zadowolona :) Miałam taki czarny kelly na przykład nie ściskał a bardzo mi się podobał

Gość gość
W d**e wsadź sobie ten ales kupiłam w czasie ciąży największy możliwy i po porodzie okazał się dużo za mały tak mi piersi przybrały.