Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2203

Zapraszam kobietki ktore sie staraja ale nie wychodzi

Polecane posty

Gość gość2203

Czesc od paru lat nie uzywam zabezpieczen tabletek anty nigdy nie bralam nadal nie jestem w ciazy i nie wiem co na to poradzic mysle ze jest nas tu wiecej dajcie o sobie znac

Gość gość
Hej ja tez sie przylaczam;) staramy sie prawie 2 lata i podjelismy decyzje o leczeniu sie w gyncentrum w katowicach:) mam nadzieje ze wresxcie sie uda:)

Gość gość2203
Witam cie zycze wam powodzenia ja mam problemy z tarczyca raczej mialam bo juz lecze i mam w normie endokrynolog powiedzial ze nie powinnam miec problemu z zajsciem w ciaze to samo stwierdzil ginekolog po badaniach hormonalnych i roznych innych on tez wszystko ma w porzadku bo robil badania nasienia i niby wszystko jest ok wiec nie wiem w czym tkwi problem

Dziewczyny! pociesze was :D my się staraliśmy naprawdę długo, stresowaliśmy i nic nie wychodziło... brak dwóch kresek i kolejny, jeszcze większy stres. To takie błędne koło. Trzeba się wyluzować i dbać o swój organizm, przede wszystkim o odpowiednią suplementację. Ja ze swojej strony polecam navitin i... mniej stresów! :)

Gość Dorota1986
mogę się przyłączyć :) za nami półtora roku starań z marnym skutkiem. badania porobione, oprócz prolaktyny wszystko w normie. w końcu zapisałam się do kliniki niepłodności, wizyta w przyszłym tygodniu. pozdrawiam

Gość Dorota1986
nie robiłam jeszcze badania AMH i wrogości śluzu, o których tu nie raz czytałam, także jeszcze do sprawdzenia. większość badań dobrych a ciąży brak... i to jest najgorsze wszyscy mówią aby się nie martwić i nie myśleć, ale co zrobić jeśli się nie da.. a przysłowiowy kieliszek wina też w niczym nie pomaga