Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny diamment

Jestem fajna łaska ale nie umiem gotowac

Polecane posty

Gość gość
Dawajcie przykłady pysznych potraw, bo też szukam natchnienia na gotowanie :-) i chyba się zakochałam, to będzie jak znalazł.

Gość czarny diamment
Na kafeterie nie można liczyć, gospodynie domowe nie chcą pomóc bo widocznie tylko schabowy i mielony potrafią zrobić. To może panowie się wypowiedzą jakie dania lubią. ☺

Gość gość
Szkoda , " czarny diammencie " , że odrzuciłaś moją ofertę. W Sopocie mam apartament a w Mikołajkach fajny jacht , jeden z najlepszych w kraju w swojej klasie.Moglibyśmy nieźle poimprezować i miło spędzić czas w swoim towarzystwie. Te dwie miejscowości to nie " wiochy ", lecz latem miejsce spotkań i poznawania ludzi , z którymi wspólnie prowadzi się interesy.Na luzaku można wiele załatwić. Wyjazdy zagraniczne trochę się przejadły , zwłaszcza , jak ktoś często wyjeżdża. Bawmy się . Gdzieś indziej poszukam chętnej na imprezy , żeglowanie , seks i relaks.Powodzenia.

Tobie nie chce sie gotowac a komus nie chce sie szukac przepisow specjalnie dla Ciebie...:-)

Gość gość
Nie umiesz gotować ale umiesz dobrze sie bzykać, pobzykamy się razem?

Gość gość
Roksolala przecież wiemy, że nie masz bladego pojęcia o gotowaniu, jak większość bywalców tego forum :-D :-D. Wszyscy chętni do krytyki, a jak ktoś szuka dobrych rad, to nie ma nikogo. Taki już tutaj mamy klimat.

Gość czarny diamment
( 14:54 ) Proponujesz wyjazd komuś kogo nigdy nie widziałeś, skąd pewność, że jestem w twoim typie. Słowo apartament na mnie nie działa, mieszkam na dużym metrażu. Jacht ? to jedyna atrakcją. Na pewno znajdziesz kobietę chętna na taki weekend.

19:37 a w ktorym miejscu autorka zostala przeze mnie skrytykowana? :-) napisalam prawde,bede sie produkowac,wymyslac a nawet nie wiem co ona lubi jesc :-) podam przepis na zapiekanke z kurczakiem i brokulami a ona stwierdzi,ze jest weganka :-) Pewmie mam wieksze pojecie o gotowaniu niz Ty :-) ale na szczescie nie Tobie moge to udowodmic :-)baj:-)

Gość gość
19;37 hej a Ty masz pojecie o gotowaniu czy zaliczasz sie do tych bywalcow? Czy tak jak to na kafe bywa umiesz tylko innym docinac z goscia? Nie widze w Twoim poscie jakiegos przepisu dla autorki,czyzbys nie umiala gotowac? :-) Powiedz czarny diamencie jak sie odzywiasz ,bedzie nam latwiej podac cos sensownego bo potem bedzie :" a to nie,tego nie lubie,tego nie jadam'' itd.

Gość gość
19:37 a Ty co,Robert Maklowicz? Moze Ty udzielisz dobrych rad jak gotowac.? A,nie umiesz? No tak,taki tu mamy klimat.

Gość gość
14:54 ale palant.

Gość czarny diamment
Odzywam się zdrowo( serek biały, płatki, jogurty, kefir, sałatki , grillowane mięso, unikam tłustych potraw, nie lubię zup), jestem wszystkozera, wszystko lubię.

Gość gość
Do tego , co pisał o jachcie i Sopocie : daj znak , że tu zajrzałeś , to zostawię namiary. Blond , 22 lata , studentka , 175 /60 , biuścik c , wysportowana. Chętnie zabawię się z tobą latem , o ile wszystko sponsorujesz. Z gotowaniem tak sobie , hihi , ale seks lubię , nawet bardzo , jestem gotowa na różne układy.

Gość gość
A ktoś tutaj prosił o przepisy? Ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem, bo ani czytać ani gotować nie umiecie.

Gość gość
Ja też nie przepadam za "staniem przy garach", natomiast gotuję w domu, bo sama też przecież jem, a chcę się odżywiac zdrowo. Kochanemu mężczyźnie podam, (tak jak on mnie podaje i usluguje w wielu sprawach) bo korona mi z głowy nie spadnie, a "kura domowa" to stan umysłu.. Czy nieumiejętność gotowania jest wadą? Nie, to nie fizyka kwantowa, można się nauczyć. Natomiast nieumiejętność dawania, protekcjonalizm, to napewno są wady.....:)

Gość czarny diamment
Zapomniałam dopisać, że w tygodniu to nie mam za bardzo czasu na gotowanie, prawie cały dzień jestem w pracy,( tak jak teraz, dziś mam trochę luźny dzien) tylko w weekend. Najbardziej nie lubię gotować zup wiec jak dla mnie fajnie byłoby gdyby facet ugotowal choć zupę, drugie danie ok: mięsa, ryby, gulasz, zapiekanki są super (wstawić do piekarnika i gotowe tylko nie w lecie bo np.zapiekanka z mięsem mielonym ok.1 godz musi byc w piekarniku toby się strasznie w kuchni nagrzalo). Nienawidzę obierac ziemniaków, to też byłoby zadanie dla faceta. Sałatki, surówki super mi wychodzą. A wy koleżanki co gotujecie w lecie, przy upalach?