Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna trzydziestolatka

Samotnosc mi doskwiera. Boje sie ze jak teraz nie znajde mezczyzny to bede sama

Polecane posty

Gość stara panna trzydziestolatka

do konca zycia. :( Wokolo mnie same pary szczesliwe wiloletnie zwiazki, malzenstwa, dzieci, ustabilozowane zycie, wlasne M, wlasna rodzina a ja nadal sama, nawet chlopaka brak:O Znajomi to nie to samo, wrcam do domu , pustego, weekend samotnie, urlop samotnie, kazdy zajety, bo rodzina, obowiazki itp Mam niepokoj w sercu ze samotnosc mnie czeka i zycie w pustym domu:(:(

Gość gość
Ja też tak myslalam jak miałam 30. Jak miałam 32 to kogoś poznałam w końcu i to na poważnie. Jak miałam 37 to zostawił mnie dla innej, starszej nawet o 4 lata. Teraz za rok 40ka a ja nikogo nie poznałam. AEle to nie znaczyze u ciebie tez tak będzie. Może Ci się jeszcze poszczesci.

Gość gość
Ja tez mam takie mysli, a zaraz potem przypomina mi sie, ze nie mam doswiadczenia w seksie i ze zaden mezczyzna i tak by mnie nie chcial - bo raz ze brak techniki to jeszcze wiadomo, ze doswiadczenia zwiazkowego tez nie mam. No i co, zabic sie mam? Zycie przekreslone..

Gość gość
życie bez faceta jest beznadziejne :(

Gość gość
to nie chodzi o brak techniki, ale jak lezysz jak kloda to facet narzeka (kazdy!) brednie ze oni chca dziewic to tylko na kafe! wyjdz z kafe to od razu co innego slyszysz. Faceci nie zostawiaja dla innej bo zle wieprzowine przyrzadzila tylko ze nie zadawala go kobieta w lozku!

Gość gość
takze radze sie obudzic poki jeszcze czas i nie kierowac sie ciemnogrodem kafe!

Gość gość
No ale jak ja mam nabrac doswiadczenia jak w tym wieku juz nie jestem dla nikogo atrakcyjna, poza tym nie umialabym szybko isc do lozka. Ja sie nie ludze ze faceci chca dziewic. A po drugie to zwiazki rozpadaja sie jeszcze przez to ze kobieta naciska na slub/dziecko. I seks. Eh nie kazda musi byc w zwiazku..

Gość gość
gośćHeh dziś Wiosna jest. Załóżcie fajnie kiecki i w miasto. x zakladam fajne kiecki i chodze na miasto, tylko ze nic z tego nie wynika, jeszcze jakies rady?

Gość gość
Kolega wcześniej pisze prawdę. Nie postrzegajcie świata przez pryzmat tego co paru gamoni pisze na kafe. Doświadczenie w seksie nie jest niezbędne, a facetom bez różnicy czy jesteś dziewicą czy nie. Nie interesuje ich jakie masz doświadczenie. Przecież chodzi tylko o to żeby spędzać wspólnie fajnie czas, w łóżku też, ale to nie kwestia techniki tylko ciepła drugiej osoby.

Gość gość
To zalosne nie dziwie sie ze jestes sama skoro masz 3 dychy na karku i sie zalisz na forum w takiej sprawie... nie kazdemu jest pisane małżeństwo. Poza tym myslisz ze w kazdym zwiazku jest KOLOROWO ??? SERIO?

Gość gość
gość dziś - a wyobrazasz sobie zyc do konca zycia sama? i samotnie spedzic starosc? teraz moze wybierasz singielstwo dla ideologii bo jestes mloda i zapelniasz sobie czas ale za x lat sie obudzisz z palcem w nocniku jak kazdy cie opusci i kazdy pozamyka sie w swoim domu, pomyslalas? ludzie nie sa stworzeni by zyc w pojedynke. Siegnij po jakas ksiazke z psychologii

Gość gość
gość dziś - dziecko, ale zycie z druga osoba, wlasna rodzine nie zaklada sie by bylo tylko kolorowo ale zeby czlowiek nie zyl samotnie, z reszta nie chce mi sie tobie tlumaczyc, bo piszesz jakbys mialo dziecko z 12 lat

Gość gość
19:31 No pojechałaś /eś. To normalne, że autorka chce kochać i być kochana, to jest wpisane w naszą naturę, więc po co te zgryźliwości. Jesteś jeszcze młoda autorko, ten temat jest niepotrzebny, jeszcze będziesz w związku tylko daj szansę losowi.

Gość gość
To jak ty wyglądasz, że mówisz, że nikomu się nie spodobasz? :O Ja mam 32 lata, wychodzę z domu tylko w sukienkach. Odgonić się nie mogę od spojrzeń, często ktoś mnie zaczepi, zagada. O faceta nie trudno, tylko trzeba o siebie dbać. Wyjdź na słońce, opal się, ładnie pomaluj i ubierz i nie będziesz musiała długo szukać.

Gość gość
Dokładnie kobieta w sukience i w pantofelkach na obcasie zawsze zwróci uwagę facetów, ZAWSZE!!!!!

Gość gość
gość dziś - wychodze codziennie, ladnie sie ubieram, maluje delikatnie i trudno o faceta! Nie wygladam na 15 czy 20 lat zeby mnie chlopaki zaczepiali, ale powaznie, takie kobiety juz faceci daruja sobie, bo zakladaja ze zajeta, dzieciata i po przejsciach, wiec nie pisz bzdur, w tym wieku juz faceci nie zagaduja.

Gość gość
19:37 Ogladaja się, ale starsi kolesie co najwyżej. Facet w twoim wieku jak usłyszy, że masz 32 to będzie wiałał jak najdalej. 32 latek to jak jest wolny to na 99% szuka w grupie wiekowej do 29 lat. Nie oszukuj się.

Gość gość
19.36 masz mentalnośc ameby . Jak ona zazdrości bo ktoś jest w związku jest ok a moje obiektywne spojrzenie na to sie żali na forum..jest zalosne już jest beee? dajze spokoj. Nikogo nie zmusi aby ja pokochał !!!! Dotarło?? Nie?? Trudno. NIE KAZDY MIMO ZE CHCE BEDZIE Z KIMS W ZWIĄZKU. serio musze wam to tlumaczyc?? Dorosnijcie. Zale na forum nie pomogą. Pozdrawiam serdecznie :-) :-)

Gość gość
19:44 Sisi czy jakoś tak, prawda? Masz toksyczną osobowość, więc przestań truć.

Gość gość
Po to są fora żeby łączyć się w grupy ludzi o podobnych doświadczeniach i podobnych problemach, więc nie pisz, że żale są zbędne bo są potrzebne, żeby określić się i znaleźć ludzi, którzy w takiej sytuacji są, a może byli ale wyszli i mogą poradzić. Krytykanctwo wszystkiego jest z kolei zdecydowanie niepotrzebne. Ja przyjmuję zasadę, że jak nie możesz pomóc to przynajmniej nie przeszkadzaj.

Gość gość
Poza tym myslisz ze w kazdym zwiazku jest KOLOROWO ??? SERIO? xx tak, bo inaczej by juz nie byli w zwiazku

Gość gość
gość dziś gość dziś - a wyobrazasz sobie zyc do konca zycia sama? i samotnie spedzic starosc? teraz moze wybierasz singielstwo dla ideologii bo jestes mloda i zapelniasz sobie czas ale za x lat sie obudzisz z palcem w nocniku jak kazdy cie opusci i kazdy pozamyka sie w swoim domu, pomyslalas? ludzie nie sa stworzeni by zyc w pojedynke. Siegnij po jakas ksiazke z psychologii xx k****, jacy ludzie sa glupi. to mam na ulicy scigac kazdego zeby ze mna chcial byc? a znajomi juz dawno sa zajeci soba, wiec mnie tak nie strasz.

Gość gość
19.51 otóż nie zawsze JEST KOLOROWO związek to nie tylko trzymanie sie za ręce seks i romantyczne spacery. Paaaa :-*

Gość gość
Ludzie się poznają i jakoś łączą w pary niezależnie od wieku. Nie ma takiej granicy. Tylko jest jeden problem spotkać właściwą osobę na swojej drodze. Wiele kobiet z powodu rozwodu po trzydziestce, po czterdziestce, zaczyna od nowa. Nikt nie chce być sam. Czasami wystarczy zmienić coś w swoim życiu, miejsce zamieszkania, pracę i spotykasz w ten sposób nowych ludzi. A dlaczego nie portal randkowy, zobacz, że tam jest mnóstwo osób w Twoim wieku i starszych.

Gość gość
ja przez 31 lat nikogo nie spotkalam, wie przestancie wciskac madrosci z komedii romantycznych, w zyciu nie jest tak romantycznie🖐️

Gość gość
Autorko skąd jesteś? Jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, razem raźniej by było nam sie zmierzyć z tą rzeczywistością i sobie z nią poradzić. Bo ja niedługo zostanę zupełnie sama, kolezanki się wykruszają w zastraszającym tempie :(

Gość gość
gość dziś ja przez 31 lat nikogo nie spotkalam, wie przestancie wciskac madrosci z komedii romantycznych, w zyciu nie jest tak romantycznielapka.gif xx no wlasnie ;/ tylko sie zabic. a na tych portaach randkowych takie cuda...

Gość gość
Jako facet w podobnym wieku powiem ci, że będzie ciężko bo nam najbadziej podobaja się młode dziewczyny. Poza tym dla wielu moich moich kumpli, którzy sa wolni 30sto latka kojarzy się z ich pokoleniem dziewczyn i niepowodzeniami jak mieli po 20 kiedy zagadywali do tych dziewczyn wtedy, a one ich odrzucały w tamtym okresie bo za młodo wygladali, czy, że byli za niscy, czy za mało męscy i i pełno podobnych błahych powodów. I teraz w ramach swoistej zemsty olewaja swoje rówieśniczki. Po za tym nie będę cię okłamywał wizualnie 30 sto latka też spada na drugie miejsce w moim i moich kolegów wyborze. Musisz sama teraz zagadywać bo faceci w twoim wieku raczej tego nie będa robić co sama zauważyłaś. Jak sama się postarasz i coś zaiskrzy to wiek nie będzie problemem, ale tak, żeby facet sam zagadał to niestety twój wiek będzie działał jak straszak. PowodzeniA