Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna trzydziestolatka

Samotnosc mi doskwiera. Boje sie ze jak teraz nie znajde mezczyzny to bede sama

Polecane posty

Gość gość
20:12. Piszesz o sobie, a to o niczym nie świadczy. Moja sąsiadka, samotna matka z dzieckiem i znalazła sobie mężczyznę i wpatrzony w nią jak w obrazek. Najlepiej siedzieć i biadolić i nic nie robić.

Gość gość
A ja piszę, że jak do 30-stki była sama, to niech teraz cierpi. Widocznie nie jest dość atrakcyjna, by miała z kogo wybierać - albo przebierała. Tak czy siak niedobrze.

Gość gość
mnie obraca starsza odemnie i dobrze mi z nią a małolaty 20+ mnie nie interesują , mam 36 lat

Gość gość
gość dziś - jedna rzeczowa prawdziwa wypowiedz bez zaklamywania rzeczywistosci. Faceci nie maja odwagi przyznac sie nigdy do prawdy. Dzieki za prawde, zabiles resztki nadziei. Sama podrywas/zagadywac nie bede mezczyzn, nie widze w tym sensu na sile.

Gość gość
Ten temat jest bez sensu, bo wypowiadają się niemal jedynie osoby, które same nie miały powodzenia. A przecież w życiu różnie się układa i nie wszystkie kobiety znajdują męża do trzydziestki. Jestem pewna, że autorka podoba się nie jednemu, ale może być ciężko znaleźć kogoś wolnego. W każdym razie autorko nie poddawaj się zły myślom, jeszcze kogoś poznasz o ile nie zamkniesz się w domu i w kręgu tych samych znajomych.

Gość gość
A co, korona ci z głowy spadnie? Jak taka z ciebie księżniczka, to nie jęcz.

Gość gość
ja bym Cię brał

Gość gość
20:20 bzdura. Moje koleżanki z rocznika akurat miały facetów wswoim wieku, może dwa przypadki gdzie on był 10 lat starszy, są razem do dzis. Reszta umawiala się z rownolatkami. I za rownolatkow wyszły, albo i za 2 ,3 lata młodszych. Tak a propo tego wpisu to już któryś raz czytam, ze 30 latki same są sobie winne bo jak miały 20 lat to gardzily 20 letnim i chłopakami, tylko latały za starszymi to teraz 30 latkowie będą się umawiać z 20 latkami aby odbić sobie tamtejsze niepowodzenia i zemścić się na rówieśniczkach3. To chyba jakiś mocno samotny facet pisze, bo mu nie wychodzi z kobietami. Większej bzdury nie słyszałam. A tak wogole, to w jakim celu 30paro letni faceci chcą się umawiać z 20letni mi dziewczynami? Przecież one z reguły nie chcą jeszcze stabilizacji, dzieci, domu tylko się bawić albo zdobywać wiedzę. To zazwyczaj nie jest jeszcze etap budowania rodziny.

"Faceci nie maja odwagi przyznać sie nigdy do prawdy", "nie będę szukać bo to nie ma sensu". Rozczarowujące, ale w sumie co mnie to obchodzi. Heh

Gość gość
"A tak wogole, to w jakim celu 30paro letni faceci chcą się umawiać z 20letni mi dziewczynami? Przecież one z reguły nie chcą jeszcze stabilizacji, dzieci, domu tylko się bawić albo zdobywać wiedzę. To zazwyczaj nie jest jeszcze etap budowania rodziny." - bo w większości po 30 możesz trafić na egzemplarz który ma już żonę i chce poromansować albo nie ma żony i nie chce, bo chce poromansować... i oni właśnie błędnie myślą, że 20-tka chce się wyszumieć, a nie każda

Gość gość
Taaak już widzę te tabuny chętnych 20 latek.cChyba ,że to będą takie panny z dyskoteki, co kto lubi. Ech.

Gość gość
nie jestem ksiezniczka tylko samotna kobieta z niskim poczuciwm wartosci, wiec nie bede podrywac mezczyzn .. faceci w moim wieku chca 20tki, a starsi maja zony i dzieci

Gość gość
To poderwij trochę starszego od siebie. Nawet lepiej, bo będzie dojrzałym facetem. Tylko trzeba chcieć i trochę przestać żyć stereotypami, że to facet ma tylko podrywać. Bez wysiłku i ryzyka mało kiedy coś się udaje.

Gość gość
jestem w twoim wieku i nie chcę żadnej 20stki i inni wolni w moim wieku których znam też nie chcą , ktoś ci głupot nagadał kobieto !

Gość gość
Do gość dziś Jak jesteś mało inteligentna to się nie wypowiadaj bo widać, że twoje studia nic ci nie dały. Jak ktos jest wolny po 30 tzn że ktoś go kiedyś odrzucił\nikomu się nie spodobał - chyba logiczne. I te twoje koleźanki z rocznika też nie brały pierwszego lepszego równolatka (chociaż tu nie chodzi o to, że wybrały starszego, ale to szczegół skoro tego też nie skumałaś), a pewnie iluś tam odrzucily nawet tych równolatków. I z tych odrzuconych równolatków składa się pula obecnych wolnych 30 sto latków bo jakby nie byli odrzuceni wtedy czy później to by nie byli wolni teraz - chyba też logiczne.

"nie jestem ksiezniczka tylko samotna kobieta z niskim poczuciwm wartosci, wiec nie bede podrywac mezczyzn .. faceci w moim wieku chca 20tki" "Faceci nie maja odwagi przyznać sie nigdy do prawdy" No i widać, że podobnie nisko oceniasz mężczyzn. To jest tak banalne i odpychające, że taką kobietą i starszy facet nie będzie zainteresowany. Nie piszę tego złośliwie.

Gość gość
Możesz z facetem rozmawiać, byc miła ale nie podrywaj nikogo. Jeśli facet zechce, sam będzie podrywal. Inaczej, jak nie wykazuje zainteresowania to znaczy że nie jest zainteresowany.

Gość gość
20:58 Kochany nie bój nic o moje studia ;D Popatrz, nic o mnie nie wiesz a już obrazasz anonimowo. Jak w realu jesteś taki zgorzknialy i naburmuszony, to nie dziw się, że cię żadna nie chce.Nikt nie lubi złośliwych i przemadrzalych osób. I nie ważne, czy mają one 20 lat czy 30. Czy 70. I oczywiście wszystkiemu winne są kobiety. Ech z takim podejściem to ty żadnej nie zachęcisz. :D

Gość gość
gośćHeh dziś - mozesz rozwinac mysl? co dokladnie masz na mysli?

Gość gość
wokolo mnie sami zajeci, tam skad pochodze nie ma juz wolnych, kazdy ma juz zone badz dziewczyna, mieszkaja razem, maja dzieci - mam to robijac? odbijac chlopakow? idiotyzm. Podrywac starszych, tych zonatych? Wokolo mnie wolni sa tylko 20-25 zupelnie niezainteresowani mna, tylko imprezy im w glowie, powyzej juz zajeci maja kredyty zony, 30 latkowie tez maja zony i dzieci, nie znam zadnego 30plus wolnego

Gość gość
Heh miał na myśli, że Widzisz w innych swoje wady I Jak nie będziesz w siebie wierzyła to nikogo nie znajdziesz I Faceci lubią kobiety które są pewne swojej wartości.

Gość gość
zdazalo sie ze jakas kolezanka mowila ze ten czy ten wolny ale zaden nie byl mna zainteresowany, uganiali sie za innymi, sila przeciez nie zmusze nikogo do siebie:( nie widze juz szansy dla siebie na milosc i mezczyzne:(

Gość gość
Trzeba więc trochę szczęścia. Niestety nie pomogę jak to zdobyć.

Gość gość
gość dziś - nie zrzucam winy na innych, nie mowie ze wszyscy mezczyzni sa zli, mowie tylko ze mna nie sa zainteresowani, bo nie jestem interesujaca na to wychodzi, nic nie zrobie jak ktos mnie nie chce

Gość gość
Ja jestem lesbijką i mi też po 30-stce się nie podobają. :D Mi nawet po 25 się już nie podobają.

Gość gość
Nie zrzucasz winy na facetow ale widzisz w nich więcej gorszego niż lepszego. A na brak zainteresowania_tu też nie poradzę. Inni idą po ulicy i bach nagle grom z jasnego nieba a u innych nic.Albo poznają kogoś w pracy, tydzień, miesiąc i znajomość się pogłębia a u innych nie ma chemii i nic nie zrobisz. Wiem że to dołujące. No tak to już jest.

Powiedz znajomym że szukasz jakiegoś faceta, może zarejestruj się na portalu randkowym - wrzuć jakieś fajnie zdjęcie. Albo też wyjdź gdzieś z jakąś koleżanką, być może tutaj jest jakaś w podobnym wieku. Jeszcze nie wszystko stracone, sporo jest wolnych facetów po 30 tce i to bez przeszłości, którzy po prostu teraz dojrzeli do związku.

Gość gość
A związalibyście sie z kobieta, która na 99 procent nie może mieć dzieci? Ja się już boję szukać, że strachu , że przez to któryś mnie skreśli.Czuje się jak wybrakowana.

Gość gość
Mam podobnie jak autorka i chyba założę w końcu konto na jakimś portalu, choć słyszałam trochę negatywnych opowieści od koleżanek, ale zawsze to jakaś rozrywka będzie a ponadto nie będę mogła kiedyś powiedzieć, że nic nie robiłam, bo cholera. coś trzeba robić :) Ładny ubiór nie wystarczy, bo jednak widząc kobietę w pewnym wieku myśli się, że jest zajęta i ma tzw. swoje życie.

gość dziś Bo na takim portalu randkowym trzeba trochę uważać, przede wszystkim nie dopuścić za szybko do pewnych zdarzeń. Wydaje mi się że m.in. to spowoduje oddzielenie ziarna od plew ;). Ale na pewno są tam i też fajni faceci.