Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety skreślają facetów z błahych powodów

Polecane posty

Gość gość

Bo jest o 2,5 cm niższy Bo jest o pół roku młodszy Bo ma dużo znajomych Bo ma mało znajomych Bo mu pryszcz na środku czoła wyskoczył, akurat w dniu pierwszej (i ostatniej) randki. Bo zabiega i się stara Bo nie zabiega i się nie stara Bo niedawno skończył związek Bo od jego ostatniego związku minęło już dużo czasu, za dużo, pewnie jakiś dziwak Bo ma nie taki głos, nie takie spojrzenie, nie takie ubranie Bo jest niedopasowany zodiakalnie i numerologicznie Bo przyjaciółki mówią, że ten facet jest do bani Bo nie podjechał w złotej zbroi na białym koniu.

Gość gość
dlaczego skreślałam facetów, z którymi się spotykałam/byłam w związku? 1. zdrada (wielokrotna) 2. brał narkotyki i mnie okłamywał 3. brak kręgosłupa moralnego - obraził się na kolegę, który mnie napadł i był przerażony, że teraz będzie niezręczna sytuacja towarzyska, bo odmawiałam chodzenia na spotkania, na które był zaproszony sprawca 4. nie szanował kobiet 5. był destrukcyjny i prawdopodobnie był alkoholikiem 6. był typem podrywacza, umawiał się z wieloma kobietami równocześni 7. nie lubił zwierząt, a wręcz ich nienawidził 8. uważał, że randki w gimnazjalnym stylu (mc donald, piwo na ławce w parku/ w garażu) są ok, odmawiał pójścia do kina, na kawę, na spacer itd. irytowałam go, bo chodziłam do pracy, studiowałam, dużo czytałam. 9. próbował mnie obmacywać z kinie 10. próbował mnie obmacywać u siebie w domu (zostałam zaproszona na domowe nachosy oraz grę w monopol z nim i jego dwoma współlokatorkami) uf, to wszyscy, o których pamiętam. błahe powody?

Gość gość
Ja jeszcze skreślam faceta, który pisze do mnie z małej litery. No way!

Gość gość
Piszesz o facetach, z którymi jak rozumiem, byłaś w biższych relacjach, związkach. Twoje powody nie są błahe, na pewno nie wszystkie :) A ja piszę o skreślaniu facetów już na samym początku i zarazem końcu znajomości. O sytuacjach kiedy do drugiej randki nie dochodzi i znajomość się urywa, ponieważ facet który przyszedł miał dwa miligramy brudu za małym paznokciem. I to nieważnie, że jeszcze godzinę temu był w pracy. Brudas.

Gość gość
gość To jest właśnie błahy powód.

Gość gość
na tej liście jest tylko trzech, z którymi byłam w związkach. inni - spotykanie się bez bliższej relacji, sam początek znajomości.

Gość gość
umawiasz się z kretynkami po prostu. większość kobiet jest normalna, a ty pewnie gustujesz w słodkich idiotkach.

Gość gość
17.43, dla mnie nie, nie mogę być z facet, który nie potrafi używać języka ojczystego w piśmie.

Gość gość
A dlaczego faceci skreślają kobiety? Bo nie mogą się zdecydować czy z nimi się umawiać czy szukać innych Pań Bo są za grube Bo mają za małe piersi Bo mają za krótkie włosy Bo jest równieśniczką Bo jest tylko 5 lat młodsza Bo ma dziecko Bo ma nie taki głos, nie takie spojrzenie, nie takie ubranie A te powody skreślania facetów są ok: Bo nie zabiega i się nie stara - po co komukolwiek taki typ? Bo niedawno skończył związek - albo kocha byłą, albo się jeszcze nie pocieszył, albo ma tendencje do siedzenia w związkach z braku laku, albo skacze s kwiatka na kwiatek Bo od jego ostatniego związku minęło już dużo czasu, za dużo, pewnie jakiś dziwak - no jak z 10 lat to raczej jest świrem

Gość gość
Jeśli chodzi o wygląd to skreslam jak jestode mnie niższy (czyli ma mniej niż 1,70). Związek przekreslilam przez alkoholizm, i skłonności do skoków w bok.

Gość gość
gość Zgadza się, umawiam się głównie z kretynkami. Nieliczne mądre kobiety, które spotkałem, mogły mi zaproponować jedynie przyjaźń. Nie gustuję w słodkich idiotkach, raczej w szarych myszkach. Też są słodkie.

Gość gość
17.43, dla mnie nie, nie mogę być z facet, który nie potrafi używać języka ojczystego w piśmie. x Zdanie z małej litery oraz w słowie facet zjadłaś końcówkę, facet-em. Weź już się nie ośmieszaj, bo wstydu trzeba nie mieć, żeby wytykać innym błędy samemu je popełniając. Przykro mi, ale słowa jak "ja" albo "ty" użyte w środku zdania nie powinno się pisać z dużej litery i tyle. Brak szacunku, dobre sobie... Ja się wypowiadam za siebie, jako facet. Mam główny powód dla którego skreślam, a jest to GŁUPOTA, taka jak powyżej.

Gość gość
moja ma kiepskie smarowanie i zawsze jak ją bzyknę ze dwa razy w ciągu dnia bez gumki to mi skórka puchnie na ptaszku ! jak jeden raz to nic się z nim nie dzieje buu

Gość gość
u mnie pocztakiem konca z facetem bylo to ze nie chcialam nosic stringow i szpilek na co dzien :O

Gość gość
gość Poczytaj sama siebie i oceń swoją biegłość w posługiwaniu się językiem ojczystym, zanim wytkniesz błędy innym :) gość Zostałaś skreślona przez facetów z tych właśnie powodów? Jeśli trafiłoby na mnie, to skreśliłbym cię tylko z powodu dziecka. Tylko że to nie jest dla mnie błahy powód. Ja nie mam dzieci i bezwzględnie wymagam bezdzietności od przyszłej partnerki. Co powiesz o facecie, który jest sam od pięciu lat? Już świr czy jeszcze nie?

Gość gość
Bo nie jest modelem/mega przystojniakiem Zarabia tylko 2000zł netto

Gość gość
18.04 :D Niezła/zły jesteś :D Zdanie z małej litery? Pokaż gdzie tak napisałam? :D Literówki/zjedzenie liter się zdarza i nic do tego nie mam. Widać, że ktoś spał na języku polskim :D

Gość babyachtebaby
Mnie skreslila jedna taka labadziara bo według niej miałem za małego (16 dł i14,5 obwodu) bo jej były miał ok 20 i ona mniejszego nie chcę to powiedziałem żeby s**********a do niego moją aktualna kobieta uważa że jest duży więc jak to jest

Gość gość
Mierzyła ci małego linijką?

Gość gość
kobiety skreślają przeciętnych i oczekują mega przystojniaków do związku

Gość gość
ja tam skreślam obojetnie z jakiego powodu jeśli czuję że to nie TEN!!! mam czuć że to ON nawet jak byłby łysy brzydkawy biedny itd. ma mnie oszołomić,resztę mam gdzieś

Gość gość
gość dziś - Nie mam dziecka. Większość facetów skreśla mnie, bo nie jestem ideałem. Fajnie, fajnie, ale może się znajdzie ktoś lepszy w międzyczasie? Nie tylko mnie zresztą, wielu ludzi szukając przez Internet traktuje innych niepoważnie

Gość gość
pobawimy się grupowo ?

Gość gość
pozyczyla od kogoś z pracy suwmiarke i dokładnie mi mierzyła wacka :(

Gość Michał121212
Ja skreslam nie dziewice.

Gość gość
.. i wymagają modeli do związku..? :D

Gość gość
tak wymagają mega przystojnych/modeli dlatego tak wiele mężczyzn odrzucają

Gość gość
Modele to gdzieś 1 % społeczeństwa, a ja w związkach jakoś więcej widzę mężczyzn , więc...