Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o kozakach do letniego stroju

Polecane posty

Gość gość

Siedzi kolomnie laska i jak to latem ma top na sobie , szerokie takie przewiwene materoalowe spodnie ( dlugie ) cos jak spodnicospodnie i normalne kozaki zamszowe Taka teraz moda?

Gość gość
raczej mało stylowo, ja rozumiem jeszcze we wrześniu, jak jest nawet ciepło ale juz tak bardziej rześko, jesiennie to mozna sobie tak połączyć...ale kozaki w czerwcu to zły gust jak dla mnie

Gość gość
ja chcę żeby baby chodziły w leginsach i nie goliły sobie myszek !!!

Gość gość
Jeśli chodzi o kozaki latem to np :ażurowe tkaninowe białe mi się podobają.

Gość gość
W Irlandii całe lato noszą. I zdarzają się nienajcieńsze czarne rajstopy;)

Gość gość
Chyba bym się ugotowała w czymś takim...

Gość gość
No mnie tez troche to razilo w oczy . Cieniutkie letnie dlugie spodnie wypuszczone na zimowe zamszowe kozaki

Gość gość
Fajnie wyglada. Jak komus nie jest goraco to niech sobie chodzi. Jego sprawa.

Gość gość
no oczywiste ze to sprawa kazdego ale mnie osobiscie to nie pasowalo , moze do krotkiej spodniczki azurowe kozaczki albo gdyby miala dzinsy to pomyslalabym ze pewnie jej goraca ale ciezki but wystajacy spod nogawki lekkich malerialowych cieniutkich szerokich spodni to jednak nie moj styl

Gość gość
Nie i nie.

Gość gość
Tak, kozaki latem jak najbardziej. To wygląda bardzo seksownie i elegancko. Zamszowe kozaczki w lato są mile widziane.

Gość gość
Ale macie problem. Ja w upale nosiłam prawie strój kąpielowy i krótkie kozaczki. Wyglądało sport

Gość gość
gość dziś Musiałas wyglądać seksownie i bardzo elegancko w takim połączeniu.

Gość gość
Ze nie stać biedactwa na letnie buty :-)

Gość gość
Wygląda fajnie, ale później taka mamuśka przyprowadza do mnie malucha na zabawę z moim dzieckiem, wchodzi na kawę i wstydi się buty ściągnąć, smrodek zabić może :P :D

Gość gość
Hahah, tak dokładnie tak wyglądalo. Jak ktoś się nie zna na modzie i fasonach to rzeczywiście tak pomyślał. Alescie są zawistne.

Gość gość
gość dziś No niestety, ale buty z zamszu czy skóry nie śmierdzą a nogi się w nich nie pocą. Jeśli noga śmierdzą to tylko z powodu grzybicy lub jakichś problemów metabolicznych. To buty z plastiku powodują grzybicę i smród . Te z c c c czy deichmana.

Gość gość
gość dziś Kozaki z skóry czy zamszu kosztują ok 500pln... Po przecenach ok 250-300pln...Nie wiesz o czym piszesz.

Gość gość
Kupuję buty za kilkaset złotych, można chodzić cały tydzień z gołą stopą i nóg nie czuć. Wolę mniej par ale porzadnych. Jak kupujecie buty za parę złotych to po godzinie można paść od zapachu.

Gość gość
Kozaki są zawsze seksi :)

Gość gość
gość dziś Zgadza się, ale musza być najwyższej jakości markowe. Zawsze się da ocenić dziewczynę po butach czy ma klasę.

Gość gość
Do gość 17.39 nie no to faktycznie zle napisałam! Stać ja na buty za 250 z przeceny ale niestety tylko jedne na cały rok :-) Ubieranie sie z klasa to przedewszystkim ubieranie sie odpowiednio do pogody, pory roku i okazji ;-) Tak samo pomyśle o okularach przeciw słonecznych wieczorem, czy sandałach w zimę... Biedactwo cała wypłatę wydało to choć by skaly sraly to bedzie sie tym obnosić :-(

Gość gość
Nie się nie podoba. Byłam na wczasach w Turcji, upał, obok mieszkali Bułgarzy i właśnie kozaki pod kolana do plazowek. Sorry, też noszę skorzane buty, ale jedna jest gorąco, nie przewiewne są. Wg mnie to są buty na chłodne dni, na pewno nie lato i upały.

Gość gość
Jak ktoś ma kozaki na lato to ma i inne buty, kobiety, to na mode! Ja mam kilkanaście par butów w tym i kozaki na lato i chodzę w nich tylko okazjonalnie!

Gość gość
gość wczoraj Ciebie stać na buty za 250 PLN? A bierzesz to pod uwagę, że są dziewczyny którym nawet w lato bywa chłodno w nogi? A widziałaś osoby chodzące cały rok bez przerwy w glanach bez znaczenia czy to do spodni czy spódnicy? Nie przeszkadza?

Gość gość
gość wczoraj Moda owszem, letni chód też. Sukienka do kozaków i skórzanej kurtki, wygląda mega seksownie.

Gość gość
Polki nie umieją się ubrać

Gość gość
gość wczoraj bredzisz.