Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

man on the                moon

CZAS SIE WYLADOWAC KURDELEBELE

Polecane posty

Gość gość
tak samo ty zajepana szmato idź won

Gość gość
zaloguj sie Kotarba :)

Ahh, już rozumiem. ;) To ten kretyn, Dyzio z Moskwo-Warszawy się pode mnie próbuje podszywać. I do niego pijesz, boś tego świadoma. Prawda? :classic_cool:

man of the moon dziś Sama już nie wiem...(pomimo tego że są spacje w nicku, ale ty też przecież mogłeś go założyć, styl pisania nie do końca był podobny do ciebie, ale pomyślałam że może jesteś pijany) i bardziej chodziło mi o jeden nick z przedwczoraj-podszyw na "p".:) Sorry, ale ten podszyw jak dla mnie jest naprawdę bardzo podobny-(ktoś pisałby momentami, aż tak podobnie jak ty, kiedy sie podszywasz dla żartów?-nie wydaje mi sie, tylko jedna rzecz średnio sie zgadzała, a tak wszystko.:) i są granice żartów). Dlatego napisałam że jesteś jakiś rozchwiany bo raz zachowujesz sie normalnie, bardzo ok, szczególnie wtedy na mailu, a raz atakujesz (jak dla mnie)bez powodu. Ale to nieważne, moze niepotrzebnie wczoraj napisałam ten post GGGB wczoraj -moge edytować.:)

man of the moon dziś nie chodziło mi o zbereznika-to na pewno nie był on, nawet przez chwile tak nie pomyślałam- kompletnie nie jego styl, a po drugie nie wiem po co miałby to robić... ok zostawmy to już i tak prawdy nigdy nie poznam, a nie chce żeby ktoś robił ze mnie idiotke.:)

GGGB dziś Tak? To powiedz kobieto, która do tej pory ani razy nie chybiła - w którym momencie "zachowywałem sie jak rozchwiany psychol, którym chyba jednak jesteś-widocz nie sama musiałam sie o tym przekonać.oczko.gif" ?:)

Jeżeli mnie pamięć nie myli - wymieniliśmy kilka maili, trochę obelg - ale to tutaj. Sama wiesz... Czyżby ktoś próbował Tobą sterować? :) Nie daj się. ;)

man of the moon dziś jeśli to rzeczywiście ty pisałeś wczoraj i przedwczoraj z tamtego podszywu na "p" bo głównie o to mi chodziło to nie dziw sie że tak pomyślałam.:) Ktoś jeszcze coś tam mi napisał, (nie zber) co utwierdziło mnie jeszcze bardziej, że to mogłeś być ty.:) man of the moon dziś pamieć cie nie myli wszystko sie zgadza.;) i edytuje tamto bo nie moge na 100% powiedzieć że to byleś ty.:)

GGGB dziś Kochana, nie podszywam się sam pod siebie. Nie rozmawiam też z Tobą spod pomarańczy. ;) Nick na "P"? Czyli Ania z Tobą rozmawiała... ;) To nie moje nicki. ;)

Wysłała mi dzisiaj linki do dwóch profili - twierdząc, że to na pewno ja. ;) NICKI Z EROTYCZNEGO, z miejsca w które nie zaglądam z własnej woli. ;) Psychoza. ;) Teraz lepiej, edyszyn. ;)

man of the moon dziś Nie chce mieszać dlatego nie napisałam kogo był to podszyw(z głównej-nie ero bo też już od dawna praktycznie tam nie wchodzę). Wiem że nie piszesz z pomarańczy,(przynajmniej ostatnio nie zauważyłam) i nie chodziło mi o Anie, kiedy napisałam , że ktoś mi coś powiedział,nieważne o kogo, przecież nie napisze.;) Co do tamtego nicku to wątpię żeby to była Ania. edit. zostawmy to, bezsensu już drążyć.:) X EDIT2 bo nie chce mi sie podnosić. Co do tego Twojego nicku ze spacjami to jednak sie myliłam-widzę że ktoś nieźle sie bawi i znowu zakłada kolejne tematy-teraz wiem, że to raczej nie jesteś ty.:classic_cool: