Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brexit wyniki

Polecane posty

Gość gość

Za wyjście z UE głosowało 53.62% Brytyjczyków, za pozostaniem w UE 46.38%. Także polaczki pakujcie się i wracajcie do Polski [cześć]

Gość gość
wynikow idioto jeszcze nie ma, jedna gazeta podaje, ze za pozostaniem jest wiecej... a tak po za tym, zanim sie tak podjarasz, ze sie spuscisz, cale te referendum nie jest nawet legalne :D

Gość gość
juz sie pakujemy! ty tez sie pakuj! ze swojego stanowiska pracy o ile jakas w ogole masz! :D :D gdzies te 3 miliony polakow musi teraz zaczac w polsce na nowo :)

Gość gość
TAK! Genialnie, niech ten socjalistyczny, szaleńczy twor sie rozpada i niech wracają dumne, rozwijające się kraje europejskie!

Gość gość
Jak uwazacie wlasnie, co teraz bedze z Polakami na wyspach? Ja mam tam rodzine i sie nad tym zastanawiam, Bo przeciez jesli byla Unia to co innego czy sie myle? Maja oboje prace, ale calkiem powaznie napiszcie co uwazacie

Gość gość
Nic się nie stanie póki co. Jak ktoś już pracuje jakiś czas to będzie pracował, może być zawirowanie z benefitami, ale uczciwie pracujący nie powinni się martwić. Generalnie pewnie wszyscy stracą na Brexit, no ale cóż Anglicy wybrali, mieli do tego prawo. Ja to się w sumie trochę cieszę bo europosłowie PiS stracili wielkiego sojusznika w Euro parlamencie. Ich ugrupowanie teraz będzie malutką, nic nie znaczącą partyjką w UE. :-P

Gość gość
Moze zaczac sie palic grunt pod nogami beneficiarzom. Ciekawe czy pozamykaja granice od razu. Moim zdaniem do UK nie ma co przyjezdzac, teraz zasilkowicze beda szukac pracy, bo na benefity kasy nie bedzie.