Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój duzy penis powoduje ze

Polecane posty

Gość gość

jestem pewny siebie i przez to mam dużo przygodnego seksu, pewnie mnie zaraz dziewczyny zwyzywaja, ale prawda jest taka ze 80% lasek leci na mojego penisa, wiec wniosek chyba takize kobiety patrza tak jak faceci na fizyczność- pociąga mnie bzykam się!

Gość gość
chyba tępe dzidy. nigdy bym w siebie nie wpuscila wiekszego jak 16cm. nie jestem kaleka umyslowym

Gość gość
Kobiety lubia male penisy a duze to kalectwo

Gość gość
skarbie nie sa tempe, sa bystre, jak by były puste to od razu widać, widocznie lubia seks, to mojego bys nie chciał 18cm bardzo gruby

Gość gość
Taki penis nie uaktywni ci orgazmow z punktow u a c g i wytrysk kobiecy.

Gość gość
ach ileż bym dał, żeby mieć takiego faceta jak ten na tym filmiku :P

Gość gość
miało być nie chciała przepraszam za powyższy komentarz

Gość gość
Za duzy rozerwalbys c**e i sprawial bol jak na porodowce.

Gość gość
mi zalezy na grubym a nie dlugim. ex mial 16cm i na pieska i w wielu innych pozycjach musialam odsuwac sie z tylkiem. mam tylozgiecie macicy moze to z tym zwiazane. a moze uderzanie o szyjke macicy. niemile doswiadczenie. a widze ze ktos tu non stop promuje strone beeg :D nie moge patrzec na miny facetow na tych filmach, rozdziawianie japy i mina jak u downa, sorry

Gość gość
trochę masz racje, miałem kilka dla których był gruby, trzeba było nawilżacze ale póżniej były bardzo zadowolone a ja miałem ich pazurki na rekach i plecach- trochę mnie porysowały. bez nawizaczy było kiepsko, mimo iż były mokre

Gość gość
Z malym jest swietna zabawa

Gość gość
do 13.28 napisałem 18cm dł- mysle ze zbyt duzy nie jest ale jest bardzo gruby bo obw mam o 1cm mniejszy, 17. z milimetrami. a co do filmów trzeba sobie wybrać takie bez min itp., takie tez sa.

Gość gość
ostatnio byłem w klubie gogo i wziełem sobie taniec, wiadomo sexy laska i mi stanął w spodniach a laska podczas tanca jeździła tyłkiem po moim rozporku, czuła go i się uśmiechała wiedziała co robi, natomiast ja masowałem jej uda i piersi- polecam taki taniec

Gość gość
do 13.31 piszesz ze z małym swietna zabawa, a jak pamiętam to wszystkie laski w liceum na wf-ie tylko mówiły w zartach bo w zartach ale zawsze było no pokazcie jakiego macie, pewnie małego jak paluszek itp, ja się zawze z tego smiałem, natomiast był jeden raz na wf-ie kiedy byliśmy pod prysznicem takim zbioroym i laski zrobiły sobie jaja wpadły i widziały nas wszystkich nago, takie czasy licealne.

Gość gość
autor do 13.38 urode mam podobna kilka razy mi się zdarzyło ze rodzina obecnej laski pytała czy ja jestem turkiem, myśleli ze nie jestem Polakiem, a ja jestem100% Polak. chodź jak wracam z wakacji to koledzy mi dogryzają zebym do arabów jechał ze tam się wmieszam w tłum

Gość gość
co myślicie o tych laskach z dwóch filmików mi się podobają, nie wiem jak wam, mam dobry gust czy nie

Gość prawik29
grubość 17 z milimetrami dobre sobie :D ja mam obwodu 15.5 i to jest mega grubas, 18cm to mam w nadgarstku i nie wyobrażam sobie żeby ktoś mial takiego penisa chyba kon, a nawet jeśli to jest to kalectwo bo takiego nigdzie nie wlozysz no chyba ze chcesz pokryć jakas klacz :D

Gość gość
13:58 jako kobiete bardziej pociagaja mnie naturalne ladne piersi, mniejsze 2 razy pd tych z filmikow. za duze te mleczarnie maja i zawsze jak tak nabrzmialy cyc wyskoczy i tam widac te zyly to mi sie kojarzy z wymieniem krowy. takie mam juz skrzywienie.