Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam żadnych znajomych i już się z tym pogodziłam że jestem samotna

Polecane posty

Gość gość

charakteru nie zmienie, jestem samotniczką, jestem malomowna, zamknięta w sobie, niesmiala, wam tez to radze, nie walczcie z tym, nie ma sensu szarpac sie ze sobą i udawac kogos kim nie jestescie, nie kazdy jest duszą towarzystwa, nie kazdy odniesie sukces... jedni mają 1000 partnerów seksualnych w zyciu a inni umierają jako prawiczek czy dziewica, jedni zyją w nędzy inni podcierają się pieniędzmi, tak bylo jest i bedzie :)

Gość gość
To prawda

Gość gość
jedynym wiernym mi towarzyszem jest mój wibrator

Gość gość
gośćwkość taki używasz?

Gość gość
Model jumbo jet

Gość bez znaj
też nie mam znajomych, tylko rodzina i tyle, niby szkoda ale z drugiej strony wiele problemów unikam, nie ma presji społecznej na nic, mam spokój, cisze, mam wolny czas na co chce, i najważniejsze nie musze z nikim chlać, bo tego nie cierpie

Gość gość
zdrowe ryby płyną pod prąd można szczęśliwie żyć bez tłumu znajomych nie ma przymusu mieć przyjaciół szczęśliwi ci, którzy idą własną drogą nie ulegają presji otoczenia nie przejmują się opinią innych ludzi i nie dają sobie narzucic nic wbrew sobie wiadomo, podatki/daniny trzeba płacić, trzeba będzie umrzeć jak przyjdzie pora ale nikt za nas naszego życia nie przeżyje więc wara im od nas

Gość gość
przeczytaj broszurkę dostępną w wyszukiwarce pod hasłem : Anna - Zaufajcie Maryi . pdf , tam od str. 30 Maryja mówi dużo o sobie , o szczęściu , miłości i sensie życia jak również o przyszłości Polski .