Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O mało nie zostałam bez dachu nad głową. Co dalej?

Polecane posty

Gość gość
Nie strasz. Powiedział mi, że mam się nie martwić niczym, że jemu wystarczy jak trochę pomogę mu przy mieszkaniu. Chce mi załatwić tą pracę na recepcji w przychodni gdzie pracuje o której już wspominałam więc dorzucę się też za jakiś czas do rachunków.

Gość gość
facet Ci pomaga a ty wystraszona tym , że do łóżka mogłabyś z nim pojsc?

Gość gość
Co w tym dziwnego?

Gość gość
tego śmierdziela mu żałujesz? on Ci niczego nie żaluje. nie wymydli Ci się.

Gość gość
Ale on niczego takiego ode mnie nie oczekuje.

Gość gość
gey? albo tyś maszkara z nadwagą?

Gość gość
Nie gej, ale starszy. Dużo starszy.

Gość gość
Starszemu żałujesz..... :o

Gość gość
Nie o wiek chodzi.

Gość gość
ale pewnie o to że można się zatruć starymi jajami, co?

Gość gość
nie taki bogaty jakiego sobie wymarzyłaś . w końcu ten swój banknot między nogami trzeba dobrze wydać.

Gość gość
nie jestem materialistka , zresztą w tej chwili to ja nie mam nic. chodzi o uraz do starszych , którzy z moim ojcem mi się kojarzą, zawsze gdy ze szkoły wracałam to mój ojciec już nagi czekal w wannie z nalana woda tak by mu czubek penisa stojącego na mój widok wystawal . brrr jak sobie o tym przypomnę... na placz mnie vzbiera. ale nie placze bo tusz do rzes drogi

Gość gość
Słucham? Wspominałam, że on niczego takiego ode mnie nie oczekuje w zamian za pomaganie mi.

Gość gość
14:23 - podszywacz widzę, że już przegina.

Gość gość
Ja nie jestem z tym człowiekiem w związku.

Gość gość
z całą pewnością dobrze, że masz kogoś kto tobie pomaga w tej trudnej sytuacji w jakiej się znalazłaś ale nie obawiasz się mieszkać z nim? nie boisz się, że w pewnym momencie zechce żebyś poszła z nim do łóżka? kim on dla ciebie w ogóle jest? w jaki sposób się poznaliście?

Gość gość
Tak jak już wspominałam w wątku miałam bardzo niewesołą sytuację rodzinną. Niestety odbiło się to na wielu innych dziedzinach mojego życia. Stałam się wycofana, nieufna wobec innych, zaczęłam mieć trudności w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi, zwłaszcza nie potrafiłam odnaleźć się w towarzystwie rówieśników np. w szkole. Nie miałam żadnych bliższych znajomych, przyjaciół, z nikim się nie widywałam. To wszystko przyczyniło się u mnie do rozwoju depresji. Może komuś to się wydawać śmieszne ale zaczęłam szukać dla siebie pomocy wśród lekarza i w ten sposób natrafiłam na niego. Pierwsza wizyta miała miejsce około rok temu. Polubiłam go i te wizyty pomagały mi na mój stan psychiczny. W takiej sytuacji jak moja... gdzie byłam sama z tymi problemami to właśnie lekarz pełnił rolę kogoś z kim mogłam porozmawiać od serca, wyrzucić z siebie wszystko itd. W chwili gdy źle się u mnie podziało i zostałam z niczym pierwsze co zrobiłam to skontaktowałam się z nim, a on mi pomógł za co jestem wdzięczna. On jest starszym człowiekiem. Nie wiem być może jestem naiwna ale nie wydaje mi się żeby w tym wszystkim chciał mnie wykorzystać.

Gość gość
Mimo wszystko lepiej bądź ostrożna.

Gość gość
Naprawdę mam nadzieję, że on nie ma złych zamiarów.

Gość gość
zawsze możesz iść pod most jak ci nie pasuje. Qrwa wam nigdy się nie dogodzi. Nie dość że bezrobotna i bezdomna, nie dość że ktoś ją pod dach przyjął i żywi za friko to jeszcze qrwa wonty. Może zaproponujesz mu żeby się wyniósł do piwnicy bo źle się czujesz mieszkając z nim pod jednym dachem?

Gość gość
Wrócę z większą siła ;-) jak zawsze. A później wezmę sobie każda jaka podleci ;-) wtedy zapomnę :-) takiego psycho jak mnie już nie znajdziesz...

Gość gość
Posłuchaj, może ten facet ma dobre zamiary, ale jednak nie jest to normalne żeby młoda dziewczyna mieszkała ze starszym lekarzem na dłużej w takiej relacji /pacjent-lekarz?/. Poratował Cię i za to powinnaś mu być wdzięczna, pomóc w domu itp. ale jednak na dłuższą metę nie powinnaś tam zostać. Jeżeli może pomóc Ci znaleźć pracę to świetnie, jak tylko zarobisz to zamiast mu się dokładać lepiej chyba wynajmij jakiś pokoik i się wyprowadź. Tak będzie bezpieczniej i zdrowiej. Jesteś młodziutka, na pewno za jakiś czas poznasz faceta w podobnym wieku. Lepiej startować z normalnej pozycji, być niezależną. Myślę, że jeżeli lekarz ma dobre zamiary to będzie wspierał Twoją decyzję o wynajmie pokoju i przeprowadzce.

Gość gość
19:47 - Nie bardzo rozumiem Twoją opinię. Jestem bardzo wdzięczna jemu za okazaną mi pomoc i doceniam to. Wiem, że dużo dla mnie zrobił bo przyjął mnie do siebie, próbuje załatwić mi pracę. Tylko nie do końca rozumiem komentarze o seksie.

Gość gość
Zapewne ćpa lub kombinuje na bachora złapać frajera bogatego a za nią przyjdą zlodzieje lub inne elementy na żer.Statystycznie taka jest zryta narkotykami,ma wybujale ego i wymagania jakby była przynajmniej aktorką.Moze i jest aktorką.Hehe

Gość gość
Tak wiem. Muszę jakoś stanąć na nogi. Gdyby nie on to nie wiem gdzie bym się teraz podziewała. Jest dla mnie bardzooo miły przygotował mi pokój, kazał się urządzić... Chce mi pomóc zdobyć pracę. Dobry człowiek.

Gość gość
Za chwilę dobierze Ci się do majtek i będziesz miała. :o

Gość gość
puknij się, Jak zwącha że ma kasę to sama z majtek wyskoczy :P

Gość gość
Nie interesuje mnie jego sytuacja materialna...

Gość gość
jak widzę te podszywy to wierzę że diabeł jednak istnieje , a ten co mu służy to jego niewolnik , smutne