Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety oczekują niewiarygodnie przystojnych mężczyzn do związku

Polecane posty

Gość gość

chore wymagania kobiet

Gość gość
Jestem atrakcyjna, np dziś uslyszalam od znajomej że mam francuską urodę oraz od obcego mężczyzny (trzeźwego) na ulicy ze pięknie wyglądam. Zaprosilam na randkę przeciętnego z twarzy faceta. Nie odpowiedzial. To tyle w temacie.

Gość gość
gość dziś Ta, jasne atrakcyjna nie rób ze mnie debila

Gość gość
gość dziś Jestem cholernie zadbany mam wręcz obsesje na punkcie swojego wyglądu przez oczekiwania kobiet i co? dalej jestem sam bo kobiety oczekują typowego przystojniaka co zachwyca każdą kobietę na przejściu.

Gość gość
Wcale takiego nie oczekuje. Mezczyzna ma miec to cos. Dla mnie to zadbane i piekne dlonie.

Gość gość
gość dziś każdy detal musi być idealny dla kobiet. Minimalna wada z wyglądu skreśla faceta na starcie patrząc na kobiety. Czytam opinie, interesuje się moda, dbaniem o siebie, dietę ale nie wiem ile z tym pociągnę bo dalej będę miał kompleksy przez kobiety. Zniszczyliści mi psychikę skupiam tylko wyłącznie na swoim wyglądzie i dążę do perfekcyjnego wyglądu.

Gość gość
gość dziś Ta, nie wcale i potem się dziwicie dlaczego tak wielu mężczyzn was nie podrywa tylko tacy psychole albo traktujących kobiety jak przedmiot.

Gość gość
22:46 mężczyźni przesadnie dbający o wygląd mnie osobiście odstręczają. Ma być normalny, na luzie, nie wstydzić się założyć czasem smiesznej koszulki bo akurat tylko taką miał czystą albo być nieogolonym bo mu się nie chciało . No jestem atrakcyjna, i co mi zrobisz ? :-D

Gość gość
Czyli przystojniak bez kiwniecia palcem:) teraz popatrzcie na siebie kobiety rano czy aby dobrze wygladac nie musicie wiele zrobic.

Gość gość
11:32 uwielbiam siebie bez makijażu. Najczęściej używam jedynie odrobinę różu na policzki. Mam niefarbowane włosy, naturalnie wyraźne brwi których nigdy nie pociągnęłam żadną kredką, ciemne rzęsy i proporcjonalne rysy twarzy. Makijaz oczu to max tusz do rzęs . Ale strzelaj sobie dalej :-D

Gość gość
gość wczoraj gość dziś Jestem cholernie zadbany mam wręcz obsesje na punkcie swojego wyglądu przez oczekiwania kobiet i co? dalej jestem sam bo kobiety oczekują typowego przystojniaka co zachwyca każdą kobietę na przejściu. x kobiety oczekuja dojrzalego silnego psychicznie mezczyzny a nie zrzedliwego narzekajacego w kazdym topiku roszczeniowego c***y spedalonego na swoim punkcie takiego jak ty🖐️

Gość gość
gość wczoraj gość dziś Ta, jasne atrakcyjna nie rób ze mnie debila x do tego cham , spojrz prawdzie w oczy dlaczego jestes chamie sam🖐️ i wyk*****aj z forum bo rzygamy juz twoimi jekliwymi topikami w kolko o tym samym, ogarnij sie ofermo, zmien swoj paskudny do wyrzugu charakter i postawe do ludzi i swiata, a przebywanie w twoim toksycznym otoczeniu moze choc troche stanie sie lepsze i zamiast odpychac (jak to robisz obecnie) ludzi od siebie zaczniesz ich do siebie przyciagac🖐️ Popracuj nad soba bo jeczeniem i stekaniem co dzien na forum nic nie osiagniesz pozytywnego! Zaczniej zmiane od siebie a nie od wytykania i zwalanie winy na innych ludzi!

Gość gość
Nie trzeba byc niewiarygodnie przystojnym facetem zeby miec kobiety, wyjdz czlowieku z piwnicy i popatrz na ludzi ilu brzydkich wrecz panow jest z kobieta i ba! ma zony ! wychowales sie chyba w piwnicy, bo rzuca od siebie zgorzknieniem. Nie dziwi mnie ze jestem sam. Zmien siebie (niekoniecznie wyglad) bo nic nie ma w tobie pozytywnego niczym nie przyciagasz i nie przekonujesz ludzi. Jesli myslisz ze sam wyglag wystarczy to musisz byc bardzo ograniczony i plytki. Niestety taka prawda. Jak nie umiesz rozmawiac z kobieta i zainteresowac ja soba to juz tylko i wylacznie twoj problem. Przestan zasmiecac tym jeczeniem co dzien to forum🖐️ goowno nas obchodza twoje problemy ze soba samym!!!

Gość gość
Nigdy więcej nie zrobię pierwszego kroku wobec faceta. Za każdym razem kiedy to robiłam, to albo w ogóle nie odpisywali, albo zachowywali sie wymijająco. Gdybym mogła, zwaliłabym to na brak urody czy trudny charakter. Ale że nie mogę, sprawa jest w ogóle na jakimś najwyższym szczeblu wtajemniczenia.