Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żadnej kobiety nie pociąga inteligencja u faceta za to wielu facetów pociąga int

Polecane posty

Gość gość

eligencja u kobiet. Faceci lecą na urodę i inteligencję. Kobiety na urodę i tępotę z agresją i złem.

Gość gość
Fascynujące

Gość gość
Stara Kiszewa (niem. Alt Kischau, kaszb. Stôrô Cziszewa) – wieś w Polsce, położona w województwie pomorskim, w południowej części powiatu kościerskiego, leżąca na pograniczu Kaszub i Kociewia, położona nad rzeką Wierzycą, w gminie Stara Kiszewa przy drodze wojewódzkiej nr 214. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie gdańskim. Siedziba władz gminy Stara Kiszewa.

Gość gość
Mnie pociąga tytuł szlachecki :P

Gość gość
Bzdura, przede wszystkim inteligencja.

Gość gość
Co miałabym robić z tępym i agresywnym osobnikiem? Wódki nie piję, fajek nie palę, przygodny seks mnie nie pociąga. Tępak nie ma szans nawet żeby mi bilet w tramwaju skasować.

Gość gość
Nie pijesz, nie palisz, ale może z wdziękiem wypuszczasz powietrze kiedy przyjmujesz plaskacza od faceta albo uwielbiasz patrzeć jak on krzyczy, chcesz wielbić jego dres i cenisz poważanie u kumpli spod bloku? Hehehe, nie jestem autorem, tak sobie żartuję ;)

Gość gość
dziś Hehe :D Nawet zyciowe :D

Gość gość
Aha i obalajac teze zawarta w temacie, spotkalam tylko 3 facetow w calym zyciu, ktorzy docenili inteligencje, z czego jeden przyznal, ze troche go to przeraza i wolalby jednak kobiete glupsza od siebie.