Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Flirt na basenie

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Kazałem pakować się dziewczynie, która flirtowała sobie z ratownikiem na basenie, na który poszliśmy razem. Generlanie układało się między nami jako tako. .. piszę jako tako, bo to związek na odległość, a kto wie co to znaczy ten wie o czym pisze. Tak czy inaczej najnormalniej w świecie postanowiliśmy pójść na basen. Wszystko było dobrze.. ja się odbijam, a dziewczyna miała tym razem płynąć za mną. .. doplynem do końca długości basenu , patrzę, a ona została, wyszła z basenu i ucina sobie ppgawedke z ratownikiem. Wracam bo myślę że coś się stało. .. Ale tam tylko smiechy chichy odchodzą. .. Tu już byłem wściekły. .myślę zobaczę co się stanie. ..doplynem tam gdzie się rozminelismy w basenowych zamiarach...poplynalem jeszcze jedna długość basenu... ona dalej z nim rozmawiała. . No to ja kulturalnie sobie poszedłem zostawiając ja bez słowa Gdynia ona wróciła oczywiście zrobiła mi awanturę że jak mogłem ja zostawić itp. Itd. Kazalem jej się pakować i wracać do domu. Dobrze zrobiłem?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować