Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznawać kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie poznawać kobiety jak już skończyło się studia i jest się bardzo zapracowanym bo trzeba zarobić na życie i kredyt... 3/4 życia spędzać w pracy... gdzie tu czas na życie prywatne a co dopiero poznawanie kobiet? Wiem, że nie jestem sam, inni też tak pracują. Więc jak sobie radzicie? Eh... Pomóżcie, nie znoszę samotności, na studiach nie miałem zbyt dużo szczęścia do romansów. :(.. Jestem załamany dalszą perspektywą. Płakać mi się chce.

Gość gość
A co ty jeden pracujesz na tym swiecie? Moze jeszcze powiesz, ze po 12 godzin 7 dni w tygodniu? Znam takich tak ty, co mowia ze nie moga znalezc bo pracuja, czyli nic nie robia, bo sa biernymi leniami, a samo do domu nie przyjdzie. Zamiast gnic w domu po pracy, w weekendy, na urlopie leniac sie bezuzytecznie i lezec bezczynnie proponuje sie czyms zajac, znalezc jakies dodatkowe zajecia, wyjezdzac, spotykac z ludzmi. Najpierw zacznij od pokonania lenistwa, potem poszukaj jakichs zajec, ktore beda ci odpowiadaly, choc tam gdzie sa ludzie, w domu na sofie z brzuchem do gory nic nie znajdziesz.

Gość gość
Wypraszam sobie takich chamskich komentarzy, szukam porad a nie besztania. Nie jestem smieciem i nie zycze sobie takich prostackich uwag. Prostaku.

Gość gość
Zamiast bezpodstawnie nazywac mnie leniem, moze mnie oswiecisz i powiesz jak Tobie sie udalo. Hm?

Gość gość
Ile masz lat Autorze ?

Gość gość
chlopie uciekaj od nich to sa suki z***bane i chamki. Nigdy nie poznaawaj tych z plci żenskie

Gość gość
Autor ma 25 lat.

Gość gość
nie musisz dramatyzowac skoro masz dopiero 25 lat., glowa do gory , nadejdzie dzien w ktorym poznasz swoja polowke :) nie ma pospiechu , co maja powiedziec ci ktorzy sa grubo po 30tce i sa sami..

Gość gość
Są miejsca szczególnie sprzyjające poznawaniu nowych ludzi obu płci. Bary, kluby, kawiarnie, plaże, wszelkie imprezy masowe i różne kółka zainteresowań (języki obce, działalność na rzecz społeczności lokalnych, wolontariat itp.). Ważnym źródłem są również koleżanki znajomych i wszelkie koleżanki tych koleżanek. Rzadziej są to: parki, biblioteki a jeszcze rzadziej ulice czy sklepy, no chyba że masz okazję widywać daną dziewczynę regularnie, np. wsiadając co ranek do tego samego autobusu. Jest jeszcze Internet i portale randkowe. Tyle linijek, a i tak wskazanie miejsca w niczym ci nie pomoże, bo wszystko jest cholernie oczywiste.

Gość gość
chlopie nie poznawaj bo cie kazda zniszczy to sa chore psychiczne osoby. UWAZAJ na płeć żeńską

Gość gość
Skoro taki jesteś zajęty to nie będziesz miał też czasu przebywać z kobietą, po co więc ją poznawać. Przeznacz zaoszczędzony czas na przygotowanie do pracy, zdrowe jadło i sen.

Gość gość
21:04 Po to, żeby życie nabrało smaku, koloru... Po to, żebym czuł się bezpieczny, spokojny, kochany.