Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmęczonażyciem

Co robić?

Polecane posty

Gość Zmęczonażyciem

Tęsknię za przyjacielem, którego odrzuciłam. Minął już od tego rok a ja codziennie o nim myślę chociaż przyjaźń trwała tylko dwa tygodnie ale była bardzo wielka. Rozmawialiśmy szczerze. Wracaliśmy razem ze szkoły na pieszo ponad godzinę. Odprowadził mnie raz pod sam dom. Na lekcji często się do siebie uśmiechaliśmy. Ja głupia odrzuciłam go. Po miesiącu zaczęłam żałować. Po tym z każdym dniem coraz bardziej tęskniłam. Po kilku miesiącach Przeprosiłam go, choć wymagało to ode mnie dużo odwagi bo serce mi wali jak jest w pobliżu. Ale stało się coś czego się nie spodziewałam, coś co było przeciwieństwem moich codziennych snów - nie wybaczył. Okropnie mi z tym ciężko. Tylko tu mogę się wyżalić. Wiem że NIGDY nie będziemy razem przyjaciółmi. Nie mogę się doczekać śmierci ale do tego jeszcze tyle czasu..

Gość gość
To trzeba było nie odrzucać przyjaźni, ale wy baby jesteście strasznie tępe i często nie doceniacie tego co macie póki tego nie stracicie.

Gość gość
obciagnij mi

Gość gość
cóż mi po przyjaźni, przyjaciel cie nie wyd.upczy porzadnie w pupsko :classic_cool:, taka to zbyteczna w zasadzie osoba. od mezczyzny ktory zostaje wpuszczony na moja orbite oczekuje seksualnej przyjemnosci, a nie mielenia ozorem - od tego sa kolezanki :classic_cool:

Gość gość
odbierz telefon k****a :classic_cool:

Gość gość
Ona czeka z agencji,gdy dzwonie czuje to. Też chcę. Po tym nie wrócę już nigdy. Gdybym nie był w miejscu gdzie jestem teraz już dawno bym to zrobił. Nie napisze na fb już nigdy . Nie ufam wam kompletnie. I co teraz?

Gość gość
ale ze d***** z roksy na ciebie wyczekuje? buahaha, bo chce miec zarobek pacanie. idz, nie krepuj sie. tylko sie nie zakochuj :classic_cool: