Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mądry głupiemu ustępuje, dlatego PIS jest u władzy.

Polecane posty

Gość gość

Osoby bez wykształcenia lub po prawie (czyli o wiedzy mniejszej niż spawacz czy mechanik) rządzą Polską. Upadek jest blisko

Gość babyachtebaby
Za to jak POpaprancy rządzili cwaniaki *****.ne to nas oszwabili że wszystkiego tak że przez 8 lat nie miałem podwyżki jako spawacz zlikwidowano wszelkie dodatki za szkodliwe warunki staż pracy talony na św i jeszcze podniesiono wiek emerytalny jeszcze 4 lata i bym za najniższą krajową z**********lał a ty świnio z Kominetu Obrony Donalda tUska jeszcze masz czelność takie brednie wypisywać zdrajco narodu

Gość gość
Do 17:51 mam dwa pytania pierwsze to dlaczego nie założyłeś własną firmę (zawsze lepsze zarobki są gdy siępracuje dla siebie) i drugie czy pod rządami PiSu dostałeś podwyżkę i czy przywrócili tobie wszelkie dodatki?

Gość gość
PiS-PO jedno Zło Głosuje na Korwina

Gość gość
A żebyś wiedział że dostałem z 12 zł na 13, 50 bo jak szydło zapowiedziała ze minimalna stawka ma być 12 zł to prezes podniósł mi bo nie wypada żeby spawacz ze stażem 16 letnim miał najniższą do tego dostaję 1000 zł na dzieci i pierwszy raz odkąd się urodziły pojedziemy na prawdziwe wakacje a co POpaprancy mi dali? Podatek od podatku

Gość gość
trzeba zagłosować następnym razem na kogoś z zewnątrz. na pewno nie na polaka!

Gość gość
A firmy nie mam bo w moim zawodzie żeby otworzyć firmę nie wystarczy te nędzne 16 tyś na rozwój co Donald nam załatwił bo dobra spawarka kosztuje 10. Jestem technikiem budownictwa z maturą na studia mbie nie było stać bo niestety jak wszystko prywatyzowano to moi rodzice zamiast okradać państwo to z**********i na nie

Gość gość
Jak na razie wyższe wykształcenie miał prezydent z PiS Kaczyński i obecny Duda.Po za tym w klubie parlamentarnym PiS jest najwięcej posłów z tytulem profesora.Tak więc kodziarzu idź swoje p*****ly opowiadać zidiocialym kodziarzam.Oni ci uwierzą