Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu jak dobrze, że już dziś Polacy dostaną w doopę i skończy się ten Euro Cyrk.

Polecane posty

Gość gość
Milik strzeli gola, po nim Lewy, a na koniec Nawałka wykona taniec brzucha w bramce Lopesa :D Ronaldo ogłosi koniec kariery, a Federacja wyda komunikat, iż Euro 2016 jest już zakończone, bo nikt nie podejmie się walki z tytanem, jakim są Polacy :classic_cool: Zdobędziemy puchar, Biedronka wyda specjalną serię czekoladek z czerwono-białym pucharem, Lidl przeceni szlafroki, a Piotr i Paweł obniży o 35% browar! Jutro nikt nie dotrze do pracy na czas, bo każdy będzie leczył kaca, ale kafeterianki, nasze dzielne, niezłomne, niezawodne kafeterianki rozpoczną dzień od "Jak można karmić mlekiem modyfikowanym, przecież to robienie trumienki dla waszych maluchów!" :D Po co te nerwy :classic_cool:

Gość gość
wiza ze twoje zas...e angole popłynęły i już placzesz kij ci w d...e

Gość gość
Pudlo, repreze tacja angoli byla jest i bedzie zawsze slaba jak doopa weza i zawsze to mowilam, wlasnie jako fanka PL ;)

Gość gość
Autorko wyciągnij kij z dupska to.wreszcie zaczniesz sie cieszyc życiem . Jak mnie wkurzają takie wiecznie jeczace mamyje ( jak autorka)

Gość gość
ale masz problemy, że raz na 4 lata trochę o Euro popiszą i pomówią. Już wolę Euro niż politykę :/. Za 10 dni cała impreza się skończy i będziesz happy, ale musisz jęczeć już dziś dla zasady. Żebys się nie zdziwiła, akurat dzisiaj można się spodziewać każdego wyniku.

Gość gość
GŁUPIA BABA TA AUTORKA I JEJ PODBNE Ja to sama siebie nie poznaję, ale cieszę się jak dziecko z naszych i ich pobytu na Euro! To jest super sprawa, jestem patriotką i w takich chwilach czuje solidarność z drużyną i kibicami, a nie irytację. Autorka jest na maksa wnerwiającą, głupią babą...taka jęczydupa co jej wszystko nie pasi...o matkoo obym jak najmniej takich ludzi w zyciu poznała bo jestes jak moja teściowa

Gość gość
Czemu wysnuwacie teorię, że autorka na WSZYSTKO narzeka i CIĄGLE jęczy? Ja za Polakami też nie jestem (bo gwiazdorzą i zgrywają superpiłkarzy gdy tak naprawdę jeszcze cala masa pracy przed nimi tymczasem wychodzi brak pokory i skromności) i Euro mam tak samo dosyć (a właściwie nie euro tylko tego całego balona w związku z Polakami na tych mistrzostwach). I wcale nie uważam, że jestem zrzędą czy jęczydłem - po prostu jak zwykle przeceniamy siły na zamiary i mówię o tym głośno. W hiszpańskiej prasie (podczytuję też NYT i piszą tam to samo) niestety miażdżą naszą reprezentację jesli chodzi o dzisiejsze przewidywania. Wystarczy spojrzeć na bukmacherkę :o

Gość gość
POLACY GWIAZDORZĄ?? Z której strony? :/// ja widzę coś zupełnie odwrotnego...na każdej konferencji wychodzi z nich skromność... Mówią np. "z tym finałem to się pan trochę rozpędził" albo "wiemy, że trzeba mieć chłodną głowę, nie można się nastawiać że wygramy. Mamy mocnych przeciwników i choć sami się staramy, to mamy też poczucie, że trzeba zachować chłodną głowę i nie cieszyć się za szybko". Głupie polaczki oczywiście nie wiem skað wiziely ze gwiazdorzą... bo co, bo ich wszedzie pokazują? to nie oni gwiazdorzą, to PZPN pompuj*****onik i pokazuje te filmiki wszedzie bo to chodzi o KASE

Gość gość
Czy was już poje/bało do reszty??? Jestem patriotką, bo kibicuję polskim piłkarzom? :D :D :D Po psach kupy sprzątasz? Starszym ludziom, chorym i dzieciom z domów dziecka w swoim kraju pomagasz? Celujesz do śmietnika czy strzepujesz pety z balkonu na trawnik? Drzesz gębę o 3 nad ranem albo napierdzielasz po domu jak słoń indyjski ze znajomymi po zwycięskim meczu czy masz na uwadze to, że dookoła ciebie istnieją jeszcze inni ludzie? Odprowadzasz uczciwie podatki? Zaświadczenia o dochodach do mopsu po zasiłek składasz prawdziwe? Na czarno nie robisz, nie dorabiasz w szarej strefie? Historię naszej ojczyzny i Polaków dzieciom przekazujesz? Tę mniej wygodną, o której się milczy, też? Patriotką jest, bo kibicuje reprezentacji, trzymajcie mnie :D :D :D Pijcie mniej piwska przy tych meczach, bo już wam od środka mózg zżera :D :D :D (nie, nie jestem autorką)

Gość gość
i tak daleko chłopaki zaszli, holandia odpadła w przedbiegach, hiszpania, anglia w 1/8 , odpadniemy w "dobrym towarzystwie" bo np. albo z niemcami albo z włochami... szczęście też jest ważne w piłce,prawda jest taka, ze zrobili ogromne postępy od poprzedniego euro, dzięki nawałce i własnej pracy, ale niektórzy nie potrafią tego docenić i chcieliby od razu światową ligę ;/

Gość gość
nie zes/raj się przypadkiem z tego podniecenia

Gość gość
16:48 moja ciotka leczy się u dobrego psychiatry, wydaje mi się że powinnam zdobyć namiary od niej dla ciebie...psychiczna jesteś.

Gość gość
wydaje mi się że powinnam zdobyć namiary x po jakiemu to??? 16:49, otóż to.

Gość gość
Coś mi się zdaje, że opuszczą do połowy flagi po dzisiejszym wieczorze. A kafeterianki będą musiały sprzątać swoje fekalia spod krzesełek. Tak się ekscytujecie Reprezentacją na Euro, że to aż niewiarygodne. A na marginesie - ciekawe, że najbardziej takimi ogólnymi imprezami typu euro, mistrzostwa świata, etc interesują się w większości niedzielni kibice. To wiele tłumaczy

Gość gość
Serio uważacie, że Polska wygra? Ja też kibicuje naszym i życzę im jak najlepiej, ale gdybym miała stawiać cały majątek swego życie, to obstawialabym za Portugalią.

Gość gość
Typowe polskie jeczenie , narzekanie. Zawsze jedna z druga znajdzie dobie " problem" z d... wzięty. Ja jestem DUMNA z naszych pilkarzy no i kibicow.

Gość gość
Przecież wszyscy napisaliśmy, że zaszli daleko. Nikt im tego nie odbierze :o Racjonalne myślenie = jęczenie, no no, coraz ciekawiej się robi.

Gość gość
O której sie mecz zaczyna?

Gość gość
co wam do tego kto się czym ekscytuje? rany boskie, nawet z tego zrobią problem, zaraz się skonczy euro nie martwcie się, jedni się ekscytują grą o tron, drudzy szkłem kontaktowym a inni euro, ich prawo jak komuś to sprawia radośc to dlaczego nie? Chcecie to za wszelką cenę obrzydzić? Zresztą kibicowanie własnej reprezentacji na mistrzostwach czy olimpiadach to nie jest niedzielne kibicowanie, mylicie pojęcia.

Gość gość
O czym wy przez te dwie strony piedroilcie. I tak wygrają Niemcy 🖐️

Gość gość
A ja tam polubiłam tę atmosferę gdzie się wszyscy zbierają, mają namalowane na twarzach barwy Polski i szaliki na szyjach :) jak się wspólnie cieszymy z gola. Osobiście nie mogę się doczekać meczu jak zbierzemy się ze znajomymi i będziemy przeżywać te emocje wspólnie :) a tym co się to nie podoba kij w ucho, żeby nie powiedzieć brzydziej ;)

Gość gość
17:26 OTÓŻ TO :)

Gość gość
Jestem Polką i jestem dumna z naszej drużyny! Taki sukces po kilkudziesięciu latach! To się trzeba cieszyć! A postawa naszych kibiców jest po prostu wzorowa! Jestem dumna również z naszych kibiców! Polacy pokazali klasę! Brawo! Dziś o 21 zasiadam z mężem przed tv i będziemy kibicować naszym chłopcom! :D

Gość gość
Ale sie dzisiaj wyspalam :classic_cool: Od 23:30 cichutenko bylo na osiedlu ze ojezuniu ❤️

Gość gość
gość wczoraj Ciekawe czy obrończynie reprezentacji mają pojęcie o aktualnych MŚ siatkówki w Łodzi. xxx Ale chciała zabłysnąć jako "znafca" i zrobiła z siebie idiotkę. :D To nie sa mistrzostwa świata tylko Liga Światowa. :D Nie budzi ona takich emocji, bo jest rozgrywana co roku. Ale nie wiem czy pamiętasz, że w czasie mistrzostwa w siatkówce jeszcze więcej było emocji i nakręcania niz obecnie.

Gość gość
Bylismy swietni i mozemy jechac do domu z podniesiona glowa a nie podkulonym ogonem Zycze autorce mega sraczki zeby przez kolejny tydzien spac nie mogla .

Gość gość
Dziekuje serdecznie ale sie nie zanosi ❤️ Nie wiem co was tak boli. Obiektywizm? To ze ktos patrzyl na nasze szanse trzezwym okiem? Obiektywnie rzexz biorac, portugalia byla wczoraj tak slaba, ze z palcem w d***e powinnismy ich ograc. Byla slaba i to jest fakt, kazdy kto obejrzal chociaz pierwsza polowe to zobaczyl, nie zaklonajcie rzeczywostosci. A mimo to ich nie obeszlismy. Ups.

Gość gość
Nonto teraz o mistrzostwach swiata. Wygramy z Brazylia i Argentyna, na miliard procent :classic_cool: W ogole uwazam, ze wygramy MS,eliminacje to formalnosc :D

Gość gość
Nonto teraz o mistrzostwach swiata. Wygramy z Brazylia i Argentyna, na miliard procent cool.gif W ogole uwazam, ze wygramy MS,eliminacje to formalnosc smiech.gif x Zawsze jesteś taka uszczypliwą peezdą czy tylko jeżeli chodzi o polaków i piłkę? Nikt nie pisał, ze wygramy, ze wejdziemy do finału. I tak odwalili kawał dobrej roboty. I jeżeli taki poziom zostanie utrzymany to na prawdę nie mamy się czego wstydzić.

Gość gość
Tylko odnosnie polskiej pilki. Uwielbiam patrzec na to, jak tepy tlum dostaje ataku serca i jest soe w stanie pokroic za cos, czym na co dzien kompletnie sie nie interesuje i o czym nie wiem nic, ale na miesiac staje sie ekspertem w temacie :D Uspokoj sie, bo Ci zylka peknie. Choc rozumiem, ze jestes dzis pewnie rozdrazniona i w lekko dekadenckim nastroju :classic_cool: Chcesz o tym porozmawiac? ❤