Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu jak dobrze, że już dziś Polacy dostaną w doopę i skończy się ten Euro Cyrk.

Polecane posty

Gość gość
** o czym nie wie nic, ajmsory. p.s. Przunajmniej sniadania z Dupą nie beda musieli jesc :D

Gość gość
P. Maryla Rodowicz ktora od LAT kibicuje polskim pilkarzom przynajmniej zdobyla sie na obiektywizm. Wam serio nic nie mozna o nich zlego powiedziec, leczcie sie :o

Gość gość
Skoro nie lubisz na to patrzeć to po co patrzysz. Nie, nie jestem w dekadenckim nastroju, tylko zastanawiam sie jaką pipą trzeba być zeby podniecać się faktem, ze ktoś tam się piłką jara :;-) Chcesz o tym porozmawiać specjalisto od piłki nożnej?

Gość gość
Czy zrobiłaś już w majty ze szczęścia? Nie pozdrawiam.

Gość gość
Żal mi Kuby. Zrobił kawał dobrej roboty jak i cała drużyna. Kuba to bardzo emocjonalny chłopak, trudno mu będzie się z tym pogodzić. Te co tak krytykują : wyjdź jedna z drugą na boisko i zrób to kur/wa jego mać lepiej! Skoro tak słabo niby grali, ze mogli Portugalię ograć. Chyba koleżanka zapomniała co się stało w 2 minucie. A bramka Portugalii to była zwykła szmata. Gdyby się nie odbiła od nogi naszemu to Fabiański miałby ja zlapana...Nie umie bronić karnych to było wiadome po meczu ze Szwajcarami. Kubie brakło szczęścia. To wszystko. Zagrali kolejny ładny mecz i piękny turniej. I oby tak dalej. To dopiero początek!!

Gość gość
9:11, mistrzynio cietej riposty, zaimponowalas mi :classic_cool: Wbilo mnie w podloge, nie wiem co odpowiedziec, jestem chora i leze w lozku, alemojnstan sie pontej wypowiedzi z pewnoscia pogorszy :classic_cool: Ide poczytac o tym jak Krychowiak jest zly na kumpli i jak sam przyznaje, ze zyebali. I tak to jest jak sie liczy na karne, zamiast grac do upadlego :(

Gość gość
9:15, no wiesz, mi nie placa grubych baniek za bycie reprezentantem i to nie ja przedstawiam siebie jako zawodowego pilkarza. O co wam kur/wa chodzi???? Sami pilkarze przyznaja, ze dali doopy i to bylo.do przejscia, naprawde jestescie takimi idiotkami, ze nie umiecie spojrzec na sprawe OBIEKTYWNIE????? Blaszczykowskiego tez mi zal.

Gość gość
Nie grali do upadłego? Mhm. Grali do końca glupia istoto i na pewno nie liczyli na karne. Byli wyczerpani zarówno jedni jak i drudzy. To jest ciężka harowa rozegrać taki mecz kobieto.

Gość gość
9:17 Skoro taka jesteś obeznana w piłce i znawczyni to do kadry jako trenerka się zapisz :D podejrzewam, ze nie wymienisz nawet nazwisk wszystkich piłkarzy.

Gość gość
9:15 mistrzynio - po jakiemu to? Nikt nie pisze, że są mistrzami świata itd. Tylko skoro tak c***jowo grali to dlaczego ta zayebista reprezentacja portugalii ( ;-) ) strzeliła raptem jednego gola? Grali jak grali, nie było źle patrząc na to, że był to mecz o półfinał. Grali z portugalią a nie reprezentacją usa. Nie przegrali 3:1, tylko w karnych, więc nie ma co co wyśmiewać tekstami "Nonto teraz o mistrzostwach swiata. Wygramy z Brazylia i Argentyna, na miliard procent cool.gif W ogole uwazam, ze wygramy MS,eliminacje to formalnosc smiech.gif" i tylko i wyłącznie o to mi chodziło. ps. popracuj nad językiem ojczystym "mistrzynio'

Gość gość
Podejrzewaj sobie dalej. No dobra. To jeszcze tylko dzis i jutro opisy na fb, zolte paski, gadki w warzywniaku i artykupy w gazetach, a potem wracamy do normalnosci! Niemcy rozwala caly turniej i pozamiatane. Biedronka bedzie mogla brac sie za produkcje groszkow z buzia Kuby i Lukasza, beda sprzedawac sie jak cieple buleczki!

Gość gość
9:23 Nazwy krajow piszemy wielka litera ;) Zanim zaczniesz poprawiac innych, zajmij sie swoim okienkiem odpowiedzi ;) Tak tak, wiem, literowka i ze z telefonu, mhm :D Interpunkcja pewnie tak samo jest kwestia pisania z komorki ;) Kto wygra caly turniej? Serio, na kogo teraz stawiacie?

Gość gość
NIe jest to kwestia pisania z komórki tylko lenistwa, ale przynajmniej nie uprawiam słowotwórstwa. O mistrzynio!!!!

Gość gość
ps. Sercem jestem z reprezentacją włoch, stale od mś 98', ale patrząc obiektywnie pewnie przegrają z niemcami. Pewnie większość z was robiła wtedy w pampersy.

Gość gość
Jeja... Grali po raz pierwszy na takim poziomie ze nie jest za nich wstyd! Karne to loteria, bramkarz ma tylko kilka procent szans na obronę i tyle wykorzystał niestety przy strzale Błaszczykowskiego. Wiadomo ze Fabiański nie broni dobrze w karnych niestety, szkoda ze zabrakło nam tam w bramce Szczesnego. Myśle ze nie warto psów na nich wierszac bo grali najlepsi z najlepszych i pokazali cos jednak w tym Euro.

Gość gość
Wiekszosc w pampersy to sika do tej pory, mam wrazenie. Jak to jest byc groopies? :D :D :D Beatlesi chyba nawet takich nie mieli :D :D

Gość gość
Obiektywnie to autorka jest nawiedzoną prowokatorką, która pewnie nakręca wszystkie "gorące" tematy na kafe i się jara, że się ludzie podziobią. Ciekawe hobby... Idź pooglądać balet mongolski i napisz nam swój obiektywny komentarz:-)

Gość gość
Wypowiadają się sami znawcy i przy okazji, w większości, opluwają Rodowicz. O dziwo, jej spostrzeżenia podziela Robert Lewandowski, który mówi wprost, że graliśmy zbyt defensywnie i być może trzeba było podjąć ryzyko i zagrać bardziej ofensywnie. Ale co tam i tak znawcy tematu zawsze maja rację. Szacunek dla piłkarzy za to co zrobili, ale trzeba też umieć krytycznie patrzeć na sprawy ( nie tylko w sporcie).

Gość gość
Moze i nawiedzona ale trzech stron sama nie wyprodukowala.

Gość gość
Kondycje akurat mieli. W porównaniu z latami poprzednimi jest ogromny postęp. Nie ma tylko pomysłu na grę ofensywną. Murowanie bramki i kontry od czasu do czasu powodują, że mecz jest raczej nudny. Wyniki typu 0:0 czy 1:1 świadczą o tym, że nie jesteśmy w stanie przejechać jak huzarzy po żadnej drużynie. Zawsze gramy tak samo, czy to Niemcy, czy słaba Irlandia.

Gość gość
No czyli swój cel osiągnęła.

Gość gość
Tu się kłaniają błędy wychwalanego pod niebiosa trenera Nawałki. Milik lepiej niż ze Szwajcarią ale słabo, Mączyński kolejny tragiczny mecz a reakcja trenera żadna. Jodłowiec tradycyjnie nic nie wniósł. Po co na ławce byli Linetty, Stępiński, Starzyński? Z zawodników, którzy wchodzili w tym turnieju na zmiany tylko Kapustka był pełnowartościowym zmiennikiem. To jest turniej i grając 12-13 zawodnikami nie ma szans na sukces. Nie uważam, że na ławce mieliśmy nie wiadomo jaki potencjał ale nawet nie wiemy co ci zmiennicy mogliby dać drużynie. Dlatego uważam, że nie wykorzystaliśmy pełni możliwości tego zespołu a to jest wina tylko i wyłącznie trenera. Mamy pokolenie piłkarzy najlepsze od czasów trenera Górskiego a zachwycamy się dojściem do ćwierćfinału. Z takim myśleniem to nigdy nic nie wygramy.

Gość gość
Wypowiadają się sami znawcy i przy okazji, w większości, opluwają Rodowicz. O dziwo, jej spostrzeżenia podziela Robert Lewandowski, który mówi wprost, że graliśmy zbyt defensywnie i być może trzeba było podjąć ryzyko i zagrać bardziej ofensywnie. Ale co tam i tak znawcy tematu zawsze maja rację. Szacunek dla piłkarzy za to co zrobili, ale trzeba też umieć krytycznie patrzeć na sprawy ( nie tylko w sporcie). x Ależ zgadza się, można było dać wiecej, można było inaczej - lepiej. Tylko zauważ, że spora część opluwa własnie polskich piłkarzy, że c***jowo grali itd Nie pisząc ani słowa o tym co zrobili i jaki postęp poczynili od kiedy trenerem jest nawałka.

Gość gość
Żeby wygrać mecz trzeba strzelić więcej niż 1 gol na mecz. Mamy dobrą obronę i klasowych napastników, brakuje dokładności i szybkości w przekazie piłki z obrony do napastników. Poczynając od meczu z Niemcami sytuacji bramkowych było jak na lekarstwo. Nad tym trzeba pracować ale nie wydaje mi się aby Nawałka potrafił to jakoś poprawić.

Gość gość
Zamiast zachwycać się " zwycięską porażką", zamiast wmawiać sobie, że "nie przegraliśmy na tych mistrzostwach meczu", spróbujmy przeanalizować ewidentne błędy, których było bez liku ! Mecz zawalił trener nie dokonujac niezbędnych zmian, nie zmieniając jeszcze w pierwszej połowie stojącego w miejscu Grosickiego na walecznego Kapustkę, nie zmieniając jeszcze w pierwszej połowie Milika, napastnika który nie oddał na tych mistrzostwach ANI JEDNEGO strzału w światło bramki, wreszcie nie zmieniając tuz przed karnymi bramkarza ! Fabiański w poprzednim meczu ANI RAZU nie wyczuł strzelających karne napastników, ANI RAZU ! W polu bronił na tych mistrzostwach wspaniale, ale karne nie sa jego specjalnością. Juz sama zmiana bramkarza wywołałaby u przeciwników zdenerwowanie. Poza tym Boruc jest waleczny, butny, bezczelny, tacy ludzie potrafią bronić karne, nie maja waty w nogach. Najgorsze, ze Nawałka ewidentnie nakazał "obronę Częstochowy" w drugiej połowie i czekanie na karne !

Gość gość
"napastnika który nie oddał na tych mistrzostwach ANI JEDNEGO strzału w światło bramki" A bramka w meczu z Irlandią wpadła po strzale Szczęsnego z własnego pola karnego, co nie?

Gość gość
10:00 Fakt, przepraszam. Do reszty się już rozumiem nie odniesiesz, bo to niewygodne. Ale ok, są kibice kibicujący i mający gdzieś elementy gry i całą merytoryczną czèść meczu. Tu jest właśnie taka widownia, nie ma o czym dyskutować jeśli ty po całej stronie merytorycznych wypowiedzi pytasz o jedną bramķę z Irlandią. Miłego dnia, ja spadam pogadać o piłce z facetami, przynajmniej dyskusja z nimo jest oparta na konkretach i merytorycznych argumentach. Autorce się nie dziwię, też mnie ten balon już irytował. Z dwojga złego lepiej że odpadli teraz; w półfinałach dostaliby niezłą lekcję pokory. Żeby wygrywać, trzeba strzelać bramki, nie wystarczy bohaterska postawa.

Gość gość
Ale do czego mam się odnosić? Do tego, że Fabiański nie umie bronić karnych? No nie umie, nic nowego. Portugalia w regulaminowym czasie nie wygrała ani jednego spotkania. Mieliśmy prawo wierzyć w półfinał. A że Euro wyjątkowo słabe... No cóż, trudno polemizować. Problem jest taki, że my praktycznie nie mamy ławki rezerwowej. Wyjątkiem jest Kapustka, ale on jest bardzo młody i brak mu jeszcze "ogrania". Kogo byś wprowadziła za Milika? No kogo? I nie pisz, że Nawałka kazał im grać pod karne. Tego nie wiesz, to tylko twoje domysły.

Gość gość
I to są właśnie cali Polacy. Co by nie było, to źle... Mecz był beznadziejny z obu stron, Ronaldo nie trafił w piłkę w 100% okazji, nasi też kilka świetnych piłek zmarnowali, ale sam ćwierćfinał to nie oszukujmy się - sukces, biorąc pod uwagę, że nigdy wcześniej nam się to nie udało - ale nie, beznadzieja, dramat, rozpacz, niech szczezną w piekle i jak oni śmieli przegrać.

Gość gość
Kto pisze, ze jak oni smiali przegrac? :o Nauka czytania ze zrozumieniem - jakas czwarta klasa podstawowki, moze czas wrocic do szkoly 🖐️