Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu jak dobrze, że już dziś Polacy dostaną w doopę i skończy się ten Euro Cyrk.

Polecane posty

Gość gość

Już się patrzeć nie da na ten pompowany balon, wszyscy się zachowują a)jakby postradali rozum b)jakbyśmy już co najmniej osiem razy mistrzem świata byli :o :o

Gość gość
A żebyś dostała sraczki

Gość gość
Czyżby wkurzało Cię to że mąż woli wyjść z kumplami na miasto oglądać mecz zamiast zostać z Tobą i oglądać przysłowiowe m jak miłość?

Gość gość
Wprost przeciwnie, ogladamy wspolnie ze znajomymi wiekszosc meczy w pubach na miescie (zreszta nie tylko teraz, jestesmy fanami premier league) i patrzec sie na te kopanine nie da. Niespecjalnie rozumiem dlaczego wszyscy soe tak ekscytuja, przeciez poziom (juz nawet nie tylko Polakow ale w ogole Euro w tym roku) jest -eufemistycznie rzecz ujmujac- zenujaco sredni :o

Gość gość
Jakie jest przysłowie z M Jak miłość???? Ja też nie kumam tych zachwytów nad repr. polską. To tak jak po meczu z Niemcami .. Nasi krzyczeli "hurra", Niemcy "sheisse". To idealne podsumowanie.

Gość gość
Na złość tobie wygrają ;]

Gość gość
Etam. Akurat Polacy grają wyjątkowo dobrze jak na siebie. A Was cholera bierze że komuś coś sprawia radość. Najlepiej cały czas narzekać.

Gość gość
Żebyś się nie zdziwiła jak wygrają. Zespół Portugalii ostatnimi czas gra bardzo cienko. Nie zdziwi mnie wcale jak Polska wygra bo są w dosyć dobrej formie. A i nie jestem zapalona kibicką po prostu mąż ogląda mecze i to moje obserwacje

Gość gość
U mnie na osiedlu znowu beda trabic wuwuzelami, robic impreze na balkonie i zrzucac butelki na trawniki. Kibicowskie, glosne budlo. Nie zycze Polakom zle ale jak wygraja mam przewalone - imprezowac beda do 2-3 w nocy, jak zawsze. Rece opadaja, jakby nie mozna bylo sobie wyjsc do pabu jeslii ktos ma ochote sobie powrzeszczec.

Gość gość
gość dziś Jakie jest przysłowie z M Jak miłość???? Xxxx Wróć. I pomyśl.

Gość gość
Ludzie, jak mozna życzyć porażki reprezentacji swojego kraju? Przecież nie ma obowiązku oglądania meczów ani czytania o nich w internecie. Przecież nie jest tak, że obcy ludzie zaczepiają cię na ulicy, aby pogadać o Euro. Poza tym było sporo ciekawych meczów, a na tego typu mistrzostwach normą sa mecze przeciętne, bo żadna reprezentacja nie zagra tak dobrze jak klub piłkarski. Jak "znawczyni" pilki powinnaś o tym wiedzieć.

Gość gość
To nie ogladaj i zajmij sie czyms innym. Proste? Problem z d**y wziey

Gość gość
Nie kazdy musi ogladac???? W tv Euro. W Biedronce, Rossmanie, Lidlu, Tesco, Almie, Go Sporcie, Pizzy Hut, w Zabce Euro. Wszedzie facjata Lewandowskoego. Auta, ogrody, domy, bloki, wszystko we flagach. Internet zalany Lewym i Euro. Nie ma obowiazku??? Co ty qwa nie powiesz??? p.s. Jam sie uzywa zwrotu "przyslowiowy" to laczymy go z nastepnym, ktory jest czescia przyslowia alub powiedzenia. Polecam slownik poprawnej polszczyzny, prof Miodek ostatnio pieknie to tlumaczyl w dwojce (ale co by cie to interesowalo, dzisiaj wymalujesz sobie twarz na bialo czerwono i bedzoesz wrzeszczec Uuuuu Aaaaaaa Nieeeee Oooooo, jak na prawdziwego kibica raz na 4 lata przystalo) 🖐️

Gość gość
Ciekawe czy obrończynie reprezentacji mają pojęcie o aktualnych MŚ siatkówki w Łodzi. W mediach cichosza, bo reprezentacji wolejbola nie zarabiają na reklamach szamponów testowanych na zwierzętach grubych baniek. No i tam nie ma napompowanych botoksem i kwasem WAGs.

Gość gość
Polecam poczytać trochę zagranicznych serwisów i komentatorów sportowych, którzy jednym chórem trąbią o najniższym poziomie Euro od kilkunastu lat i o minimalnych szansach Polaków na dzisiejszą wygraną. Nie żyjemy na Białorusi, możecie czerpać z obiektywnych źródeł drogie panie ;)

Gość gość
13:33 Co Ty nie powiesz? Za to reklamują pożal się Chrystusie sieć telefonii komórkowej Plus...

Gość gość
biało czerwone to barwy niezwyciężone a wy pały do garów

Gość gość
gość dziś 13:33 Co Ty nie powiesz? Za to reklamują pożal się Chrystusie sieć telefonii komórkowej Plus... x No reklamują. To kiepski wynik w porównaniu do reklam Orange, T Mobile, Lotosu, Coca Coli, Hyundaya, Kii, Mitsubishi, Euro RTV AGD, Alior Banku czy McDonald's. Mówimy tylko o reprezentacji. Zraza, zaraz..... Ah, no tak! Reprezentanci siatki nie mają czasu na reklamy, bo zazwyczaj osiągają miejsca w pierwszych piątkach klasyfikacji :o 🖐️

Gość gość
A ja kibicuję Islandii. Fajna drużyna i taka waleczna. A nasi.... no cóż raczej na pewno przegrają dzisiaj.

Gość gość
Ja stawiam 3:0 dla Portugalii. Wspomnicie moje słowa. Laski, to nie chodzi o to, kto teraz jest słabszy a kto mocniejszy. Owszem, zaszliśmy daleko ale (obiektywnie rzecz ujmując, no umówmy się :o :o ) mecze rozgrywaliśmy baaaaardzo średnie, a te wygrane pół na pół były fartem. I z tej pozycji możemy się faktycznie porównywać z Portugalią, bo oni też póki co w Euro nie błysnęli. Ale gdzie my, a gdzie oni, na litość boską :o Mają doświadczenie, mają sukcesy, mają umiejętność walki z pressingiem, czego my nie mamy w ogóle. Mają znakomitych piłkarzy, w ostatnim naszym meczu chłopaki już w końcówce ledwo dyszeli - dzisaij jak im przyjdzie 90min ganiać Ronaldo i Pereirą (kto choć liznął ligi hiszpańskiej, temu nie trzeba tłumaczyć :o ) to się, delikatnie mówiąc, ob/s/rają na miętowo. 3:0. Odszczekam tu wieczorem, jeśli się mylę, przysięgam. Też bym chciała żeby przeszli dalej ale ludzie, no nie bądźmy naiwni w tej całej zabawie :D

Gość gość
Pazdan, stary alkoholik z Legii, chociaż się na coś nadał :classic_cool:

Gość gość
Nagłówek na gazeta.pl : "Euro 2016. Polska - Portugalia. Czy Polacy zakończą reprezentacyjną karierę Cristiano Ronaldo? " No już kogoś tu naprawdę mocno pos/rało :D :D :D :D

Gość meely
Nie wierzę w dzisiejszą wygraną ani trochę, co nie zmienia faktu, że im bardzo kibicuję i będę wieczorem oglądać mecz dla frajdy i - nie ukrywam- lekkich emocji. A Ty autorko nie musisz. Chyba nie chodzi Ci o to, że Cię reprezentacja "atakuje" z Żabki i bilbordów, skoro wyraźnie piszesz, że chodzisz na miasto oglądać mecze. Nie chodź, nie oglądaj. A inni niech się bawią i ekscytują. Przynajmniej nie wylewają żalów i nie narzekają na wszystko wokół.

Gość gość
Jakich żalów na wszystko wokół? Piszę tylko o Euro. A na o tych Żabkach i Biedronkach nie ja pisałam. Na mecze chodzę, bo -wyobraź sobie, chyba zapomnieliście wszyscy- grają też tam inne drużyny, którym kibicuję :o :o

Gość gość
14:16 Portugalia grała dużo słabiej niż my póki co. Z grupy ledwo się wyczołgali. Nasz mecz z Niemcami bardzo dobrze pokazał na co stać polaków. Tak w meczu ze Szwajcarią ledwo dyszeli w dogrywce owszem. Ale koleżanka chyba zapomniała, że Szwajcarzy mieli między meczami dwa dni przerwy więcej. To dużo.

Gość gość
Jestem Polką i kibiuję Polakom, więcej wiary w swój naród, jak można zakładać taki topik? Wstyd!!!!!!

Gość gość
Jezu ja się nie dziwię że my zawsze i wszędzie w szarej d/u/p/i/e/ jesteśmy z takim Patriotycznym podejściem żenada ludzie czy wy nie potraficie zamknąć tych paszczy i cieszyć się czymś od tak po prostu żal mi was co niektórych :-o

Gość gość
jestem za polakami, i już

Gość gość
Cieszyć się , a robić z siebie głupka na skalę światową to dwie różne rzeczy. Do koleżanki piszącej o Szwajcarach - a niby jak wygląda teraz kwestia wypoczynku dzisiejszych drużyn??? :o :o :o 🖐️

Gość gość
poki co kibicujacy tu Polakom popisuja sie swoja wiedza nt Euro, ze ho ho :classic_cool: