Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem nienormalny bo jako facet nie oglądam piłki i chce aby przegrali

Polecane posty

Gość gość
Aha zapomnialem dodac ze, i tak polsatowskie gowna, to do was pozwijcie mnie :D ogladalismy sobie w necie za darmo na aliez kodowane meczyki :D c***j wam w doopy :D jak mozna byc taka qrwa... mam nadzieje ze wszyscy ogladali mecze odkodowane na tvp :) polszmaty, mam nadzieje ze straciliscie na tym euro a mogliscie zyskac np na reklamach ale pazernosc cweli polskich sie zemscila :o

Gość gość
Aha zapomnialem dodac ze, i tak polsatowskie gowna, to do was pozwijcie mnie :D ogladalismy sobie w necie za darmo na aliez kodowane meczyki :D c***j wam w doopy :D jak mozna byc taka qrwa... mam nadzieje ze wszyscy ogladali mecze odkodowane na tvp :) polszmaty, mam nadzieje ze straciliscie na tym euro a mogliscie zyskac np na reklamach ale pazernosc cweli polskich sie zemscila :o

Gość gość
Musimy swoj własny sprawiedliwy swiat stworzyć. Tu wszystko jest w Polsce p******e. Mlodzi ludzie coraz wiecej ich choruje na depresje przez to wszystko co tu sie dzieje. Marazm

Gość gość
Oj lewandowski bo cie z reklamy t-mobile wyjebia Ból d**y polactwa bezcenny dla takiej chwili polubilem euro

Gość gość
Haha ja tez nie ogladalam na Polsacie. Specjalnie by nie zarobili . Nie martw sie, nikt cie nie pozwie. Nie maja takiego prawa. Mozemy sobie pisac co chcemy :)

Gość Autor here
A ile osób mnie hejtowało jak robiłem temat a jednak miałem racje

Gość gość
Kocham euuuuurooooo bo bez polaczkow . Wy jestescie moi przyjaciele , nie jestem sam.

Gość gość
Autorze obserwowałem temat, tylko jedna osoba byla p******a na temacie przeciw nam :) ale poszedl w chuj, bo siła jest w Nas. Nawet nie wiecie jak sie ciesze. Koniec choragiewek glupich samochodów wystrojonych :)

Gość gość
Już wyobrażam sobie płacz Januszy co sciągają flage ze swojego passata

Gość gość
Też macie jebnietych znajomych co płaczą że przegrali? Wywołałem ból d**y w pewnej grupie bo napisałem prawdę że bardzo dobrze że odpadli bo nie zasługiwali na to gdzie byli :D

Gość gość
ns Polsacie pokazali w przerwie material ze zblizenia na Lewandowska, oj boze, ale przezywala i robila miny jakby Robus wyruszal na jakas krucjate :D jakby jej skarbonke zarzynali :D

Gość gość
I chuj , koniec Francji, koniec torebek ... Wiecie o co chodzi z torebkami ? ;) nie wiem czy moge pisac , no bo panie klocily sie o torebki francuskie ;) wiecie jakie panie ? Czyje panie ? ;) napewno kumacie bo bylo o tym glosno . Nie bede nazwisk wymieniac bo ktos moze zechcec zarobić na mnie ;) a takiego wala jak Polska cala ;)

Gość gość
Oj tej ;) to ja nie cierpie. Te jej minki ;) sraczka ;) nie kupi następnej torebki Ja p*****le mam znajoma ktora szcza na tych meczach a dzis juz widze jak naprawde sie zeszczala ;) juz widze jej obsrana oszczana mine. Ja tu najwiecej przeklinam i tylko ja ale naprawde to jestem spoko , mowie wam, nikt by nie pomyslal na zywo jak potrafie n*******lac. Sory z miesko ale musialam odreagowac. Ciesze sie ze ta znajoma jest teraz nieszczesliwa.

Gość gość
Anka z torebka lv za 5, 5 tys zl. to chodzi?

Gość gość
Taka k***a ktora wszystko wie najlepiej, najpiekniejsza i wogole najlepsza w pracy. Uwaza sie sama za taka a teraz placze nad blaszczykowskim bo powiedziala ze to jej idol . Ma idola ;) uszczesiwil ja na maksa . Teraz jest moj czas, czas sprawiedliwości ;)

Gość gość
Za 20 tys. Nie slyszeliscie o tej akcji? Nie chce tu pisac ale beka byla z niej. Wszystkie w pracy u mnie sie z niej nabijaly jak sie chwalila ze ma najladniejsza i najlepsza. Hahaha ;) taaaak ahaaaaa

spokojnie lewandowski dorobi na reklamach w t-mobile. już raz zrobił z siebie kretyna, teraz już pójdzie z górki. lewandowska też załapie się na reklamę tamponów i jakoś dociągną do starości. może nie w wymarzonych luksusach, ale też będzie na poziomie.

Gość gość
I za to ich nienawidze. Za szastanie pieniedzmi zamiast dac na chore dzieci. Konuec , nie ma torebek. Wypad z francji

Gość gość
A moj idiota ściągnie flagi z wolva. Wogole te k***y nie pasuja do wolva. Corka wstydzila sie wejsc do tego auta. Auto jak choinka. Ale wstyd.

Gość gość
I wkońcu ten balon pompowany przez polaczków pękł że aż słychać na Kamczatce

lewandowska teraz bedzie piła smoothie ze szpinaku z biedry, a nie z ekologicznej uprawy z Gudźranwali

Gość gość
Hahaha sadiedzi maja żałobę. Wiecie jak cicho haha. Po pierwszym golu mordy darli to zamykalam okna specjalnie trzaskajac nimi ;) a teraz cisza. Moge okna otworzyc. Dobrze ze mojego kibola w domu nie ma bo by wojna byla ;)

Gość gość
Co to wógole za nazwisko kapustka :D

Gość gość
Chyba wywala z reklam. Juz pakują walizki haha . Kocham zycie.

Gość gość
Dla tej jednej chwili polubiłem euro

Gość gość
Salatke mozemy sobie zrobic do wodeczki ;) nazwisko z******te ;) ja bym zmienila ;)

kibole zwiesili p***y i siedzą cicho, udając, że jest w porządku i jacy to oni nie są dumni :D haha :D tym miłym akcentem żegnam się z wami i mówię wam dobranoc 🌻

Gość gość
Wreszcie spokoj wreszcie ukojenie. Wreszcie normalność :)

Gość gość
Cześć Studia i reszta też idę spać a jutro opić przegraną podludzi :D