Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie sprzedawać zamiast na drogim allegro ?

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś inne tańsze portale aukcyjne ? podajcie nazwy prosze.

Gość gość
Zajrzyj sobie koniecznie na sprzedam.co, masz tam spokojnie opcje wrzucenia ogłoszenia za darmo, ja tak sprzedawałam sprzęt i bardzo szybko znalazłam nabywcę więc widać że ludzie tam wpadają

Gość gość
mam nadzieję, że allegro padnie bo są strasznie drodzy...

Gość Kamilka3016
Znam sporo portali aukcyjnych i wiele działa jak Allegro ale to drogie strony ..Osobiście polecam tani portal z bardzo fajnymi ofertami-wszystko można znaleźć tutaj - http://www.o10groszy.pl/268 polecam zajrzeć.

Gość marsylinkaa
Siostra mi mówiła, że na sprzedajemylokalnie.pl możesz za darmo umieszczać ogłoszenia, dopłacasz tylko wtedy jak chcesz, by było wyróżnione. Wiem, że sprzedawała tam auto

Gość gość
Hej. Jest taka strona jak www.dropka.pl Warto tutaj sobie sprawdzić możliwości otworzenia sklepu online. Nie płaci się żadnych pieniędzy, ani za rejestrację, ani za obsługę. Jedyne co to jest potrącana prowizja, ale tylko w przypadku sprzedaży. Nie ma sprzedaży – nie ma kosztów, nic się nie ryzykuje de facto. Sam tutaj dołączyłem i widzę, że pod względem reklamy i marketingu rzeczywiście serwis daje radę, bo to też leży w ich interesie jakby na to nie patrzeć.