Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni Jakie kobiety wam się podobają?

Polecane posty

Gość gość
dziś Nie dyskutuj bo szkoda czasu,one myślą tym co mają w majtach.Inteligentna dziewczyna szuka faceta na poziomie a nie czy ma złotą kartę,czy ma swoje M i brykę. Traktuj je ja ktowar i czekaj na tę jedyną,może znajdziesz

Gość gość
dziś wow jaki z ciebie manipulator :) Ty dobrze wiesz o co mi chodzi. Piszesz że związku nie chcesz, sypiasz z tymi kobietami, nic poza tym. Do związku się nie nadajesz, a wiesz dlaczego ? Boś pospolity *****cz czyt. męska szmata która wid******obiecie tylko dupkę. Są ludzie którzy mają zasady ty do nich dziuniek nie należysz.

Gość gość
Blond wlosy, biale, długie, jasne oczy, bardzo delikatna twarz, im mniejsza tym lepiej

Gość gość
dziś Ot i tu masz przykład:) towar na żonę,śmiech na sali bu ha ha ha

Gość gość
gość dziś - nic dziwnego prostacka swinio ze jestes sam:D i zadna sie toba nie interesuje

Gość gość
Ale wy baby piszecie facetowi bzdury.Sypia z kobietami? no jesli same mu wskakują do łózka,to który facet odmówi.Jest podaż? to i jest popyt.Tak trudno to ogarnąć.

Gość gość
Dzisiaj faceci nie chcą się żenić.Trudno się dziwić,toż to teraz towar przechodni.

Gość gość
Popyt i podaz buhahhaa.Ale myślenie. Jeszcze nie rozumiesz dlaczego nie możesz znaleźć wartościowej?

Gość gość
tak jak ty zostałeś potraktowany/ olany udając bezrobotnego czy robotnika - tak samo przez ciebie i innych facetów są traktowane kobiety przeciętne, brzydkie, starsze, z nadwagą. A jeśli się zmienią - schudną, wyładnieją to nagle znajdują się adoratorzy, pewnie nawet wśród tych, którzy wcześniej je olali czy wyśmiali.

Gość gość
Brunetki z kreconymi długimi wlosami :-) nie wiem czemu ale dzialaja na mnie jak magnes

Gość gość
A ja widzę pewną nieścisłość w wypowiedzi Pana, który tak się złości na te wszystkie zidiociałe kobiety. Piszesz, że nie nadajesz się do stałego związku/małżeństwa, twierdzisz że wynika to z takiego a nie innego twojego charakteru (wybuchowość, niestałość w uczuciach itd). A ja myślę, że tak w głębi serca marzysz o prawdziwej miłości, bo kto o niej nie marzy... Kobiety o których piszesz, że ci się podobają ISTNIEJĄ, ja taka jestem i masa innych. Problem w tym, że negatywny (wręcz karykaturalny) obraz kobiety który sobie stworzyłeś (oczywiście, nie bez podstawy) utrudnia ci nawiązanie szczerej relacji, wiem bo mam podobnie w kierunku mężczyzn. W przeciwnym wypadku nie podkreślałbyś kilkukrotnie, że znalezienie kobiety miłej i zadbanej i jednocześnie takiej która by ciebie doceniła to byłby cud. Ja powoli otwieram się w kierunku mężczyzn, więc i ty uwierz, że są kobiety dla których warto się starać. Powodzenia :)

Gość gość
17;58 bo na tobie trzeba skakac jak na wieprzu, rozpedzonym i jeszcze bys nie docenil i trzeba d**e nadstawiac w roznych pozycjach bo hrabia rzada, bujaj sie najpierw sie umyj a potem ruchaj.

Gość gość
18;23 TAK a w********ie wszystko co sie rusza i nieważne czy brzydkie ,czy ładne ważne ze ma otwór i jest gdzie wsadzić ,bo dla was uczucie sie nie liczy, wiec wam niewarto się zbyt szybko nadstawiać, was trzeba przetrzymać tak żeby wam jajka pękły, to będzie ok.Bo dla was ładna ,to taka która nie daje na 1 randce ,2 czy 3, taka co sie szanuje i zna swoja wartość.

Gość gość
Ja wiem jakich chca inteligentne, ladne, szanujace sie, mile, ambitne ale ci d****arze poleca na takie co dobrze robia lody w lozku a i jeszcze nie chca tapeciary na ryju!chyba ze to DZIWKA

Gość gość
Oooo tak, świetna ta laska na zdjęciu!

Gość gość
Puszczalskie dziw...i lubiecie ,takie co lody dobrze robią ,ano trzeba byc przebojowa szmata z wyglądem modelki, żeby mieć faceta a ja taka nie jestem.

Gość gość
Puszczalskie dziw...i lubiecie ,takie co lody dobrze robią ,ano trzeba byc przebojowa szmata z wyglądem modelki, żeby mieć faceta a ja taka nie jestem.

Gość gość
Jaką szmatą? Czemu obrażasz? Tak nie wyleczysz kompleksów.

Gość gość
NO szmata co dobrze d******py a ja nie mam kompleksow ,tylko nikt mnie nie chce, bo sie nie puszczam i jestem skromna, delikatnie sie maluje, skromnie ubieram.

Gość gość
Czyli jesteś cnotką-niewydymką i kłodą w łóżku, tak? To co się dziwisz.

Gość gość
niektóre są i ładne i inteligentne i ambitne i potrafią dogodzić facetowi w łóżku

Gość gość
P*********e głupio, jak się puszcza na prawo i lewo to nie chcecie szmat a jak się szanuje to tez źle, bo nie umie robić lodów, weźcie się zastanówcie a potem piszcie co chcecie?nie dyskutuje ze siuśmajtkami.Wedlug was, ma sie ubierać jak pociągająca szmata a zachowywać jak zakonnica.Pluknijcie się w łeb.

Gość gość
jak mnie drażnią takie typy,co sie mają za niewiadomo kogo a innych poniżają..wiadomo o kim tu mowa. O tym właścicielu firmy co robola udaje. Narzeka,że kobiety udają a sam udaje. Więc jakie kobiety ma przyciągać? Te uczciwe z intuicją wyczują w nim fałsz..że tylko udaje miłego a nie jest taki naprawdę. Narzeka,że kobiety nie oddają się w seksie i nie są czułe..są jeśli kochają. Co to za seks bez uczucia? niby czemu miałabym być czuła i oddana dla kogoś kogo nie kocham? Oddam sie z przyjemnością ale ukochanemu :P dlatego właśnie nie lubie seksu bez uczuć. No ale jak facet nie chce związku to niech nie narzeka na to że trafia na takie kobiety nie do końca mu oddane..poza tym ciekawe ile ich w łóżku miał skoro tak sie zna na tym jakie są kobiety w tej sferze..a jeszcze jak kobieta wyczuje w facecie jakąś pogardę dla niej to tym bardziej się zamknie w sobie..a do seksu żeby był dobry przecież musi być swoboda i jakieś zaufanie,sympatia wzajemna. Skoro nie miłośćto niech to chociaż będzie z szacunkiem. A on przecież tych kobiet nie szanuje. Poza tym taki mądry a nie zrozumiał co sie do niego mówi..nie czepiam się tego,że komuś wytyka materializm a tego jak sie odnosi do innych choćby tu na forum..do każdego pisze " ty debilu,idioto,kretynie" a mógłby z szacunkiem przecież. Ale nie bo po co. Jak do mnie ktoś sie tak zwraca tylko dlatego,że mam inne zdanie albo i nawet to nie,po prostu ktoś lubi wyzywać i obrażać to niech spada. Tobie tu wytykają właśnie to a nie że materialistki od szmat wyzwałeś. Chodzi o to,że w rozmowach tutaj od razu obrażasz. Czepiasz sie a jesteś zły że sie ciebie ktoś czepia. Nie dziw się. Z twoich postów da sie wyczuć niechęć i pogardę taką ogólną...nie myśl,że to chamstwo zamaskujesz sztucznym uśmiechem bo oczy nie okłamią. Aha,ja jestem miła nie na pokaz,po prostu chce być taka zadbana nie jestem tak do końca ale wg twoich standardów tak bo sie myje :D po prostu rzadko sie maluje i jakoś specjalnie ładnie ubieram..nie mam też żadnego problemu z tym,że ktoś jest "robolem" nawet ostatnio bardzo mi się spodobał taki jeden.

Gość gość
Pieszczotliwe wobec mnie,szanujące mężczyzn.I hetero a nie liżące się z babami.

Gość gość
Szczupła, z wcięciem talii i duży biust - takiej nie jestem w stanie się oprzeć. Petra Verkaik, Emily Ratajkowsky.

Gość gośćlisiatko
jak ktoś tu ładnie opisał charakterek kobiet ,prawdziwy znawca :-) tez im to tutaj czasem mówię na różne sposoby ale kwitują tylko że chamka ze mnie ,interesowność i zazdrość dwie główne wredne cechy baboli