Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lekarz przegiął? wukr.... mnie!

Polecane posty

Gość gość
ss23456 noe własnie dlatego że ty masz dobre doświadczenia to świadczy to tylko o tym, że ten lekarz nie zachowuje się normalnie. A powinien umieć zachować dystans do kobiety.

Gość gość
Tak jak piszą masz normalną partnerkę nie zacofaną to powinien być zawsze przy każdym badaniu pochwy i być podporą przy porodach unika się wtedy zboczenców! Jeden z ginekologów nam powiedział że taki co wypraszam osobę towarzysząca badaniom ma coś do ukrycia. Brak sterylności lub zboczeniec. Nie wyobrażam sobie badania bez obecności męża przecież to mąż wszystko u mnie widział i mam go się wstydzić.

Gość gość
Lekarz nie powinien tak się spoufalać albo jest nieprofesjonalny albo coś do niej czuje. Często do niego chodzi?

Gość gość
Bo jesteście zacofani zawsze przy Każdym badaniu ginekologicznym c*pki i porodach jest mąż! ! Mam prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta!! Zawsze gdy jest mąż to lekarz się liczy bo to nasz świadek! !! Są tępe pacjentki które wstydzą się męża a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota! !! x Sama jesteś ciemnota, najlepiej idź do znachorki, jak się ginekologa wstydzisz. Ja np. nie muszę męża ze sobą wszędzie ciągać, jestem sprawna umysłowo i fizycznie, do ginekologa jak i innego lekarza chodzę sama. Mąż był tylko jak byłam w ciąży i oglądał dziecko na usg. A tak nie ma powodu, aby być przy badaniu. Gdyby lekarz faktycznie coś próbował, to dostałby w ryj i tyle, ale nigdy się z czymś takim nie spotkałam, a żyję już ponad 30 lat, do ginekologów (zawsze facetów, raz tylko byłam u kobiety) chodzę odkąd dostałam miesiączkę. Zawsze pełen profesjonalizm. Ale takie jak osoba, którą cytuję pewne do kibelka też chodzą z mężem, żeby je za rączkę trzymał podczas wypróżniania.

Gość gość
gość21.49 a twój lekarz też kiedyś tak się zachowywał jak ten opisany ?

Gość gość
Dwie moje kolezanki bedac w ciazy trafily na takich ginekologow ktorzy chcieli sobie zwyczajnie pomacac wiec to nie zadne bajki. Tylko ze w obu przypadkach pierwsza wizyta byla ostatnia wiec nie wiem....Twoja laska jest niepelnosprytna? Mieszkacie na jakims wygwizdowie gdzie diabel mowi dobranoc i zwija chodnik na noc? Jeden szaman od wagin na cala wioske czy co? Ja trafilam na bardzo dobrego ginekologa faceta 100% profesjonalizm. Bada co ma badac, nie wykonuje niepotrzebnych ruchow. Konkret w 100%. Rowniez robil mi usg przezpochwowe i nie musial nic dotykac bo reke sie trzyma na koncu glowicy ktora jest zakonczona okraglo wiec nawet gdyby nie trafil tovprzeciez krzywdy nie zrobi.

Gość gość
A to przytulenie ? co mam o tym myslec ?

Gość gość
Hmm, no lekarz, który maca pacjentki bez rękawiczek to albo zbok albo totalny konował ignorujący zasady higieny. Co do chodzenia na wizyty z mężem/partnerem to nie zawsze dobry pomysł, jeżeli ginekologiem jest drugi mężczyzna, bo niektórzy faceci odczuwają irracjonalną zazdrość w takich sytuacjach. Moja znajoma poszła z mężem na usg do lekarza faceta, bo była w obcym kraju i nie znała dobrze ich języka a mąż znał. Potem mąż jej opowiadał, że kiedy była badana czuł przykre ukucie w sercu, pomimo, że zdawał sobie sprawę, że to głupie. Niektórzy faceci po prostu tak mają.

Gość gość
O zwykle badanie nie byłabym zazdrosna na jego miejscu ale te czułości mnie zastanawiają. Mnie żaden lekarz czy to ginekolog czy inny nie przytula. A szkoda :p:p:p Wg mnie coś nie tak

Gość gość
W moim mieście- Bielawa-ginekolog molestował pacjentki,jedną zgwałcił.Poszedł siedzieć.Więc jednak c.i.p.k.i działają na nich,wkońcu to facet.

Gość gość
Złych lekarzy nie brakuje .Ostanio chirurg wskazał do położenia sie koleżance leżankę okrwawioną po porzednim pacjencie !!! "Nie zauważył" konował jeden . Co do dewiantów . Jakieś 10% kobiet same ich prowokuje- te chichociki, strojenie sie dla pana gino , maślane oczki do pana doktora (opowiadała kuzynka położna sama była zniesmaczona zachowaniem częśc***acjentek -opisywany lekarz dość przystojny). Co do molestowań nie słychać o zbokach laryngologach a za to o ginekologach -regularnie .Był na innym forum artykuł o "czarnej" liczbie karygodnych zachowań zboczeńców w kitlach która jest ukryta przed światem . Pacjentki wstdzą się, nie znają swoich praw . Albo wręcz nie wiedzą że lekarz "bada osobliwie " nie znając procedur .Ekstremum to macanki/gwałty na uśpionych przez lekarzy kobietach ,niestety to real nie pogłoski potwierdzony dochodzeniami sądowymi . Jakieś 80-90% kobiet poddanych temu ostatniemu procederowi nawet nie orientuje się co zaszło...

Gość gość
Oczywiście nie każdy facet ginekolog to zboczeniec, ale bardzo możliwe, że zboczeńców wyjątkowo ciągnie do tego zawodu bo daje im duże pole popisu, tak jak ludzi ze skrzywioną psychą ciągnie do zawodu psychologa, a ludzi, którzy pragną być ponad prawem do zawodu sędziego. Mnie zastanawia jedno, ten dziwny stereotyp, że niby ginekolog mężczyzna jest lepszy niż kobieta, bo niby delikatniejszy i lepiej się zna. Niestety ktoś mi to powiedział gdy byłam w młodym wieku, głupia uwierzyłam i tak chodziłam tylko do facetów, a ginekolożki omijałam szerokim łukiem. W końcu z braku laku trafiłam do kobitki i wtedy przekonałam się, co to jest profesjonalizm, delikatność i empatia, więcej do chłopa nie pójdę.

Gość gość
Ja zawsze chodzę do ginekolożki i chłopak jest przy mnie podczas badania. Gdy będziemy w ciąży będzie ze mną rodził. Zawsze faceta będzie cipka podniecać chyba że ma inną orientację seksualną.

Gość gość
Tutaj dochodzi jeszcze aspekt uczuć widać to gołym okiem .

Gość gość
23.11 Gdy są w związku to normalne że są uczucia i zabiera się partnera na całe badanie zabieg czy poród. Ja idę raz na dwa trzy lata się badać i zawsze przy całym badaniu uczestniczy mąż. Przy badaniu zaraz robi ginekolog cytologia i podczas pobiera pokazuje mężowi jak to wygląda. Wiadomo niektóre pary nie dorosły do intymności z mężem i mają ja tylko z ginekologiem szok.

Gość gość
Dajcie spokój, widać że ktoś założyl sztuczny temat żeby zbok od badania cipki w obecnośc***artnera znów wylazł z podziemi :D a już myślałam że chuj zbolały poszedł na zawsze

Gość gość
a wg mnie nie sztuczny bo miałam podobny przypadek. Takie rzeczy się zdarzają.

Gość gość
Niezły trolling i jestem pewna że autorem jest kobieta a nie facet na 100 procent.

Gość gość
Niektórzy zachowują się tak bezkarnie a kobiety powinny umieć się bronić a nie pozwlać na takie coś. Pewne gesty są zarezerwowane dla najbliższych .

Gość gość
Pomacał sobie przy okazji ale to nic złego. A mógł iść na całość i spuścić się.

Gość gość
kto wie co tam się potem działo u niego w majtusiach:D

Gość gośćgość27
to chyba było w grójcu :)

Gość gość
Mój lekarz, to jeszcze wczesniej liże waginę, by nie musieć żelu nakładac. Przesadzasz.

Gość gość
Piszecie tak jakby to było niemożliwe a takie rzeczy się zdarzają.

Gość gość
Namów swoją kobietę na zmianę ginekologa. Lekarz podczas badania powinien mieć rękawiczki i już. Dodatkowo, jeżeli jakiekolwiek zachowanie lekarza wprawia ją w zakłopotanie, to również jest powód, żeby więcej do niego nie chodzić. I przestań myśleć o sobie i swojej zazdrości, a pomyśl o zdrowiu i komforcie psychicznym swojej dziewczyny. A zboczeni ginekolodzy naprawdę istnieją. Ja trafiłam na zboczoną panią ginekolog, która badała dokładnie w opisany przez autora sposób. To było tak obrzydliwe, że do dziś mi niedobrze. Ale to była moja pierwsza i ostatnia wizyta u niej.

Gość gość
23.22 to miałaś rzadki przypadek ..(nie nie neguje, co więcej od znajomej piguły usłyszałam że akurat ten fach ściaga panie less ..tj. nie każda ginekolożka to lesba ale proporcjonalnie cześciej trafić na les przy tej specjalności niz np. przy kobiecie neurologu ).

Gość gość
Ale temat... Normalnie zlot zboczeńców ginekologicznych...

Gość gość
Mòj gin też rozchyla wargi sromowe bez rękawiczek przy wkladaniu wziernika.

Gość gość
00.10-a na cos jeszcze sobie pozwala ?

Gość gość
Miałam kiedyś takiego zboka starego konowala ale nie ginekologa. Zachowywał się dwuznacznie wobec mnie, nawet przy moim ojcu który go wezwał do domu jak mój dziadek umierał. Nie chodzę już do niego. Uważam ze ten temat to prowokacja bo po pierwszej takiej akcji u ginekologa każda normalna kobieta znalazlaby sobir innego lekarza