Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość thewindows

Znacie jakieś SPRAWDZONE firmy, które pomagają znaleźć pracę?

Polecane posty

Gość thewindows

Mam 30 lat i od jakiegoś czasu problemy ze znalezieniem pracy. Pracuję aktualnie na pół etatu, źle nie jest, oszczędności jakieś mam, ale co mnie przeraża? Nie masz znajomości - masz g****o. Pracuję na pół etatu na śmieciowej umowie, zero praw, zero urlopu i tylko stres i chamstwo ze strony pracodawcy. Jak widzę moich znajomych, którym się udało to nie jestem zazdrosny, ale ciągle się łudzę, że i mi się poszczęści. Co chwile jacyś moi znajomi wysyłają fotki z wakacji, urlopów. Pracują od pn-pt, weekendy wolne. A ja nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem wolne, wakacje. Chyba w 2008 roku. Wysyłam setki cevałek, dzwonię po firmach i dupa. W większości firm nawet nie odpisują, nie oddzwaniają. Nie mam żadnych znajomych, którzy by potrafili coś pomóc, a ja jestem już totalnie bezradny, choć nie poddaję się i cały czas mocno wierzę, że się uda znaleźć normalną pracę. Większość moich znajomych od lat pracują w firmach, a ja wiecznie się tułam z firmy do firmy i to nie z mojej winy. Pracodawcy zwalniają bo tną etaty, nie płacą pieniędzy. Zawsze pomimo mojego 100% zaangażowania zostawałem na lodzie. Znacie jakieś firmy, które pomagają ludziom stworzyć dobre CV i poszukać pracy? Szukam pośredników, do których warto się zgłosić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować